Poci

Siirry alas

Poci

Viesti kirjoittaja Kalmankukka lähetetty To 1 Maalis 2012 - 22:01

Nimi
Poci

Ikä
-

Laji
Lohikäärme

Sukupuoli
Uros

Menneisyys
Vuonna 671 Cwerizeth-vuoriston kätköissä lohikäärme Katkun hautomista häiritsi joukko ihmisiä. Kyseessä oli Riovenin strategiakeskuksesta lähtöisin oleva tiedustelujoukko, jonka Isirionin haltiat olivat huomanneet. Etsiessään piilopaikkaa tiedostelujoukko löysi Katkun pesäluolan.

Kahta munaa vartioiva emo ei tietenkään toivottanut vierailijoita tervetulleeksi, vaan munanrosvousaikeiden pelossa käski ihmisten häipyä pesästä heti, ennenkuin sytyttäisi koko paikan liekehtiväksi tulimereksi. Miehet yrittivät vedota lohikäärmeen hyväntahtoisuuteen sanoen, että pesä olisi ainoa hyvä piilopaikka heille. Katkulle tärkeintä oli kuitenkin harvinaisten lohikäärmeenmuniensa suojeleminen, eikä häntä voinut kiinnostaa hiukkaakaan parin ihmisen henki.

Tiedustelujoukolta oli kuitenkin loppunut aika. Haltioiden iskujoukko oli jo seurannut heitä pesää edeltävään laaksoon, joten ihmisillä ei ollut enää pakoreittiä. Yksi heistä kuitenkin ajatteli nopeasti. Hän nappasi ilmaloitsullaan kiinni toisesta munista, ja viskasi sen laaksoon kohti haltioita.

Katku reagoi heti. Hän hyppäsi ärjähtäen ilmaan munansa perään ja suuntasi tulisyöksyn kohti munaansa uhkaavia haltioita, jotka hajaantuivat kauhuissaan. Seursi hetken kaaos kun lohikäärme kynsien ja hampaittensa voimin raateli kaikkia liian lähelle munaansa eksyneitä. Äkillisen hyökkäyksen kohteeksi joutuneilla suippokorvilla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin puolustaa itseään. Taitavat maagit saivat jäänuoliensa ja köynnösloitsujensa avulla lohikäärmeen pian taltutettua. Ihmiset olivat kuitenkin taistelun aikana ehtineet livahtamaan pesän takaa karkuun toinen muna mukanaan.

Haltiakenraali huomasi heidän haltuunsa jääneen lohikäärmeenmunan, ja tajusi mahdollisuutensa. Sen kummempia miettimättä hän tappoi Katkun ja otti munan omaan haltuunsa.

Ihmisten matkassa ollut Pocin muna päätyi Rioveniin. Sen omistajuudesta kiisteltiin, ja lopulta eräs joukon jäsen varasti sen itselleen, vieden sen maantierosvojen pesäpaikkaan hylätylle maatalolle. Sieltä sen löysi satamavaraston ryöstäjiä seurannut armeijajoukko melkein vuotta myöhemmin. Tieto munasta kantautui lopulta Aijimean luostariin, jonne se haettiin turvaan.

Poci pötkötteli pitkään lämpimässä huoneessa Aijimean luostarissa. Munaa pidettiin esillä, sillä sen halutaan kuoriutuvan, joten on hyödyllistä, että se saa tuntea mahdollisimman monen olennon magia-auran.

Vuonan 674 kevään juhlan aikana olleen hässäkän aikana Pocin muna varastettiin Ajimean luostarista samojen henkilöiden toimesta, joilla se oli aikaiseemin jo ollutkin. Muna vietin turvaan Doneihin, jossa sen kohtaloa mietittiin pitkään. Barcelin alueella munasta liikkuvan huhut olivat jo liikkellä, joten se olisi saata mahdollisimman nopeasti turvaa Isirioniin.

Salakuljetuspomo Vesynavor oli aikaisemmin saanut tutustua merihaltiakapteeni Yataihin, jonka tiesi olevan rahallisissa ongelmissa. Hän lähetti tälle tarjouksen munan kuljettamisesta Isirioniin. Kapteeni suostui ja otti munan laivaansa. Kuten salakuljettavat olivat pelänneet, sana munasta oli kuitenkin levinnyt, joten laivan irrottua satamasta sen perään lähti toinen, tarkoituksenaan saada muna itselleen. Kaikessa tohinassa Poci kuoriutui ja laivan päästyi Isirioniin satamaviranomaiset ottivat sen haltuunsa.

Ulkonäkö
Kuoriuduttuaan on lepakonsiipinen ruskeasuomuinen lohikäärme. Hänellä on otsassaan pienet sarvenalut ja pehmeän kuononsa päällä pieni piikki. Hänen erikoisin piirteensä ovat hänen korvansa; ovat pitkät ja hieman lurpat. Korviensa puolesta Poci näytttää hieman koiralta tai kanilta; pitkät, hieman pörröiset korvat suomujen keskellä eivät lisää lohikäärmeen auktoriteettia, vaan tekevät hänestä hellyyttävän ja paijattavan näköisen. Pocin pähkinänruskeat silmätkin ovat kooltaan suuret, ja hänen piirteensä poikasmaisen pehmeät.

Piikkejä ei poikasen selkään ole vielä kasvanut, mutta niiden lisäksi hänen suomupeitettään tulee koristamaan hännän pään moukarimainen levy ja pari pidempää piikkiä. Lohikäärmeen siivet ovat hyvin voimakkaat, ja siipiluiden päässä on kynnet, joilla hän voi tarttua ympäristöönsä pystysuoralle pinnalle laskeutuessaan.

Luonne
Lainkuuliainen - Hyvä

Poci on vielä hyvin lapsellinen. Hänen luonteensa näkyvimpiä piirteitä ovat tyhmä rohkeus ja uteliaisuus. Hänellä on lapsen moraali, joka ajaa häntä hyvin mustavalkoisesti eteenpäin. Hyvät olennot ovat hyviä ja pahat pahoja, eikä Poci ymmärrä suuria poliittisia päämääriä tai sitä, miksi kaikki käyttäytyvät häntä kohtaan niin oudosti. Hän on ehtinyt leimata kaikki haltiat pahoiksi, jotka haluavat viedä hänet pois turvan ja äidin läheltä.

Jatkuvan paikasta toiseen siirtymisen vuoksi Poci ei ole päässyt kiintymään kehenkään, joten hänen itsetuntonsa tulee rakentumaan hyvin sirpaleiseksi. Kukaan ei ole arvostanut häntä omana itsenään, vaan hän on aina ollut esine, jota tavoitellaan. Hänen täytyy selvityä yksin, eikä hän voi luottaa kehenkään.

Magiataidot
Ei magiataitoja, elementtinä maa.

Pelatut pelit
1. Lasti, uusi elämä ja salaisuus
2. Tien päällä
3. Pakomatkalainen
- Tämänhetkinen tila: varattu

_________________
"Mustan lammen rannalla kasvoi kaunis kalpea kukka..."
Ongelmia tai epäselvyyksiä? Ota yhteyttä!

Yatai Myrskynsilmä, Kenraali Xian, Kalris Eldoughen, Poci, Lilium
avatar
Kalmankukka
Gamemaster

Viestien lukumäärä : 595
Join date : 20.03.2010
Ikä : 25
Paikkakunta : Turku

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa