Edwin Ferhew

Siirry alas

Edwin Ferhew

Viesti kirjoittaja Donray lähetetty To 22 Maalis 2012 - 21:59

Edwin Ferhew

Laji: Ihminen
Ikä: 27
Sukupuoli: Mies

Ulkonäkö: 192 cm pitkä, vahva soturin ruumiinrakenne (myös kasvoiltaan), vaalea iho, side silmien edessä kulmakarvoja peittämättä (ei silmiä), huulen alta leuankulmaan ulottuva parta, tummanruskeat lyhyet taaksepäin kaartuvat hiukset hieman pystyssä (ei siis liimaletti), ruskeat maiharimaiset yli puolen sääreen ulottuvat soturin saappaat, vihreät housut joiden ympärillä kulkee remmejä, punainen paita, jonka hihat ovat revitty irti, ja sen päällä nahkaliivi suojuksena ja vasen olkapää suojattu pyöreällä olkasuojuksella, jossa on isohkoja nystyjä taklaamista varten, käsissä kynsikkäät, joista lähtee remmejä, jotka kiipeää melkein kyynärpäähän saakka ja selässään kantaa yhden käden (kuitenkin sen kokoluokan isoimmasta päästä) miekka (mithriliä), jonka sisällä on vettä pillin kokoisessa suonessa, joka jatkuu miekan kärkeen saakka.

Ammatti: (Vaeltava) Palkkasoturi

Menneisyys: Edwin on maailmankuulun menestyneen demoninmetsästäjän Gradnos Ferhew’n poika. Tämän ja äitinsä kanssa hän eli Isirionin luoteisrannikolla pienhkössä kaupungissa Sonsephissa. Edwin sai viettää elämänsä alkupuolen leveästi rikkaana ja Gradnos suunnitteli jo pojan soturikoulutusta. Sonseph on melko ääriaytolainen kaupunki, joten Ferhew’n perhekään ei ole tältä välttynyt.

Edwinin ollessa vielä 6-vuotias Gradnos sai tehtävän tuhota hyvin vahvan demonin, joka oli hänen kuulemansa perusteella vahvempi kuin mitä Gradnos oli koskaan kohdannut. Gradnosilla on aina ollut tapana antaa Ayselille uhri joka kerta ennen taistelua seremoniassa, jotta selviäisi tästä taistosta hengissä ja saisi pelastettua kaikki demonin tulevat uhrit. Seremoniassa järjestettiin paikallisen temppelin toisessa kerroksessa suuressa salissa ja siellä oli paljon katsojia ja ennen uhrin luovutusta Gradnos julisti vihollisensa kuolemaa ja lupasi kansalle turvallisia unia.

Paikalliselta papilta kysyessään sopivaa uhriehdotusta ainoaksi mahdolliseksi vastaukseksi tuli Edwinin uhraus. Gradnos harkitsi pitkään eikä asiaa helpottanut yhtään tieto siitä, että uhrin luovuttava pappi oli erittäin sadistinen, vaikkakin osoittanut itsensä hyvin luotettavaksi. Papin mukaan uhrin voima on suurempi, kuin sen uhraa Ayselille pala kerrallaan.
Viikon pohdittuaan Gradnos lopulta suostui luopumaan pojastaan ja uhriseremonia järjestettiin mitä pikimmiten. Tällä kertaa Gradnos ei muuta kuin murahtanut hiljaa demonin kuoleman profetiaa kasvot hikisinä ja kalpeina, suosionosoitusten raikuessa, ja siirtyi sivummalle, kun pappi toi suuren korston kanssa pojan alttarille. Pappi alkoi tuttuun tapaan saarnaamaan Ayselin läsnäolosta ja siunauksesta, mutta tällä kertaa Gradnos ei normaaliin tapaan imenyt saarnaa itseensä vaan puri huuleensa syvää haavaa ja pyrki tyhjentämään päätänsä, kun hänen poikansa huusi hädissänsä alttarilla. Hetken saarnattuaan uhripappi otti julman näköiset työkalunsa ja kaivoi Edwiniltä silmät ulos. Edwin karjui tuskasta ja Gradnos taisteli pitääkseen silmänsä auki, jottei näyttäisi omaa kipuaan. Edwin joutui pakokauhun valtaan ja polkaisi jalallansa umpimähkään ja sattui osumaan häntä pitelevän korston varpaisiin, joka parkaisi ja päästi otteensa irti. Pappi yritti huitaista pojan selälleen, mutta Edwin reagoikin lähestyvään käteen, väisti ja juoksi papin kainalon ali pimeyteen. Sokea poika yhtäkkiä tunsi jonkin turvallisen kutsuvan häntä luokseen turvaan ja Edwin kiihdytti sen suuntaan kovaan pyrähdykseen välittämättä mistään muusta. Gradnos seurasi tapahtumaa jähmettyneenä ja päällimmäisenä tunteena hän koki ylpeyttä pojan vaistomaisista reflekseistä. Edwin juoksi kohti temppelin parveketta ja törmäsi kivuliaasti kaiteeseen, valui puolitajuissaan sen yli ja putosi temppelin vierellä olevaan järveen. Pappi lähetti vartijat noutamaan Edwiniä, mutta Gradnos perui käskyn todeten silmien olevan jo tarpeeksi suuri uhri. Aysel kyllä löytää uhrin järvestäkin tarvittaessaan tätä.

Järven nymfi löysi tajuttoman pojan järvestä ja tunsi heidän välillään yhteyden. Eräs Nerion-niminen metsähaltia, joka oli käymässä kaupungissa, sai järven nymfiltä telepaattisen viestin, jossa nymfi kutsui apua. Nerion juoksi melkein liitäen kaupungin halki järven reunalle, jossa hän kohtasi ihmisen muodon ottaneen vesinymfin, jolla oli jaloissaan haavoittunut poika. Nymfi kertoi pojan kohtalosta ja pyysi haltiaa viemään hänet turvaan omiensa luokse. Haltia kirosi ihmisten kyvyttömyyden pitää omistaan huolta ja sen, että hänen tarvitsee pitää ihmispenikasta huolta, mutta suojasi pojan silmien pohjalla olevat haavat ja täytti silmän paikat maataioillaan, loi vahvat juurimaiset tikit pitämään pojan luomet kiinni, otti tämän kaapunsa alleen suojaan ja lähti viemään tätä kohti haltioiden maita.

Edwin kasvoi tästä lähtien haltioiden keskuudessa ja oppi, että hän kykenee hallitsemaan vettä. Nerion osaa maaelementin lisäksi veden käytön ja opetti Edwiniä havaitsemaan veden. Edwin oppi nopeasti ”näkemään” kaiken, missä on vettä sisällä. Teinivuosinaan Edwin hämmensikin kovasti haltioita, kun hän alkoi pintaverisuonissa sijaitsevan veden perusteella arvostelemaan naispuolisten haltioiden rintoja ja lantioita. Opittuaan havaitsemaan veden ja hahmottamaan, onko muoto elävä olento vai ei, Edwin sai opetella myös taistelutaitoa ja veden käyttöä. Miekan saadessaan Edwin oli pitkään kömpelö, koska hän ei tiennyt missä miekan terä kulkee. Tämän tajutessaan Nerion teetätti Mithrilistä miekan, jonka sisällä kulkee suoni, jossa on vettä, jotta Edwin havaitsisi missä terä kulkee. Edwin oppi nopeasti käyttämään uutta asettaan ja käyttikin terässä kulkevaa vettä hyödykseen luodakseen vedestä muodostuneen terän, joka lentää vielä muutaman metrin päähän terästä.

Taistelutaidon ja hyökkäävän magian Nerion opetti Edwinille huomatessaan ahnaat spektraalidemonit hyrräämässä pojan ympärillä. Edwinin viha ja katkeruus menneisyydestään oli suuri eikä se jäänyt demoneilta huomaamatta. Nerion opetti siis Edwinin aistimaan taikuuden ja sitä kautta myös ihmissilmälle näkymättömät sielut. Nerion totesi helpottuneena, ettei kukaan spektraalidemoneista päässyt syömään pojan tunteita, koska hänellä oli isänsä vahva mieli ja poika oli muutenki raivostuttavan jääräpäinen.

21-vuotiaana Edwin päätti lähteä omille teilleen eikä haltiat häntä paljoa estellytkään vaikka he olivat kiintyneet suojattiinsa. Edwin päätti ottaa ammatikseen vaeltavan palkkasoturin uran, koska hän ei halunnut pysyä paikallaan, koska hänet saatettaisiin ennen pitkää jäljittää ja Gradnos voisi tulla hakemaan uhriaan.

Edwin alkoi myös nopeasti kuulemaan uutisia kuuluisasta isästään ja siitä, kuinka mies yhä silpoi demoneja poikki ja pinoon. Asia, jota Edwin ei ollut kuullut ja joka järkytti häntä, oli se, kun eräs baarimikko kertoi Edwinin kysyessä huhuja, että hänen äitinsä oli kuollut kun muutama demoni oli tehnyt kostohyökkäyksen naisen kimppuun tämän ollessa matkalla toiseen kaupunkiin. Äitiään Edwin vielä rakasti, koska ymmärsi, ettei tällä ollut sanavaltaa pojan kohtalossa, koska kaikesta rakkaudesta huolimatta Gradnos ei tiukimmissa, ja varsinkaan taktisissa, päätöksissä antanut vaimolleen juurikaan oikeutta mielipiteeseensä.

Edwin sai myös pian huomata juuriensa jahtaavan häntä, koska fyysiset demonit kantavat Gradnosille kaunaa ja tunnistavat Edwinin tämän perillisiksi, jolloin Edwin joutuu useinkin demonien hyökkäysten uhriksi. Nerionin opetusten (ja joskus puhtaalla tuurilla) Edwin kuitenkinon selvinnyt tähän päivään saakka hyökkäyksistä vaikkakin usein kovilla ruhjeilla.

Magia: Edwin edustaa vesityyppiä. Hän kykenee havaitsemaan veden kaikkialla ja tämä paikkaakin hänen silmänsä. Hän kykenee piirtämään vanhasta näkömuistista päähänsä kuvan objektista, jonka sisällä kulkee vettä jossain muodossa (esim. veri sisältää vettä ja ihminen sisältää verta!). Hän myös pystyy syöksemään vettä käsistään tuottamatta sen enempää vahinkoa, kuin että vihollinen kastuu läpimäräksi. Miekastaan Edwin tosin pystyy syöksemään vesiterän, joka lentää muutaman metrin päähän ja katkoo vaikka puita. Edwin myös on opetettu havaitsemaan kaikki magia, joten hän voi nähdä spektraalidemonin ja fyysisen demonin spektraaliruumiin fyysisen muodon sisällä (mikä on harvinaisen kätevää, jos demonilla ei satu olemaan verta, tai ainakaan vettä sisältävää verta, suonissaan).

Luonne: Lyhyesti sanottuna Edwin on jääräpäinen macho naistenmies. Edwin osaa olla silmien puutteesta huolimatta erittäin hurmaava ja tietää sen oikein hyvin. Tästä syystä hän on myös varmistanut, ettei hänen silmäsiteensä peitä kulmakarvoja, jotta hän kykenisi tehostamaan hymyään kulmiansa käyttämällä. Pintaverenkiertoa tutkimalla Edwin kykenee erottamaan verta sisältävien olentojen jokaisen muodon. Hän valitsee kiinnostuksen kohteensa kasvojen, lantion, painon, pituuden ja erityisesti rintojen koon perusteella. Tissit nähdessään Edwin siis innostuu joskus hieman liikaakin. Edwiniä harmittaa vain se, ettei hän kykene erottamaan hiusten muotoa. Tämän takia ennen naisen housuihin pääsemistä, Edwin ehdottaa yhteistä kylpyä tai muuta vastaavaa. Vedessä hän kykenee myös näkemään jokaisen pinnan muodon suoniston apua terävämmin.

Edwin myös tykkää etsiä äijäporukoita, joiden kanssa voi rellestää, tanssia pöydillä tuoppi kourassa ja hankkia jälleen lisää kaadettavia naisia. Hän välttää kuitenkin kiihkouskovaisia, koska ei menneisyytensä ja häntä jahtaavien demonien takia ole kovin hyvissä väleissä kummankaan jumalan kanssa. Edwin pelaa joskus noppaa, jolloin hän tunnustelee nopan näyttämän silmäluvun sormellaan. Uhkapelissä hän ei ole mitenkään erityisen hyvä- tai huono-onninen, joten raha tilanne pysyy pidemmällä tähtäimellä melko samana aina.

Edwin on hyvin jääräpäinen ja tämän takia myös joskus hieman äkkipikainen. Jos hän on jotain päättänyt, hän myös pitää siitä kiinni. Tästä johtuen hän on voittoa kovasti tavoitellessaan voi menettää kaikki rahansa ennen kuin lopettaa. Tarpeeksi suuri ärsytys tai isku arkaan kohtaan henkisesti tai fyysisesti ansaitsee vähintään kaksi kertaa kovemman fyysisen iskun takaisin.

Edwin vaeltelee ympäri maailmaa (tarpeeksi kaukana Isirionista) etsiessään suurempaa syytä elää ja viettää sen aikaa ryypäten, pelaten ja kaataen naisia. Työkseen hän on palkkasoturi, mutta pitäytyy pois demoninkaatopuuhista, vaikka siihen kykenisikin, ihan vaan välttääkseen isäpappansa jalanjälkiä. Maailmalla kulkiessaan Edwin jää joskus istuksimaan jonnekin puunjuurelle tai tämänkaltaiseen paikkaan ja meditoi, kuten haltioilta on oppinut, ja yrittää havaita mahdollisimman suurelta alueelta kaiken veden. Toisin kuin haltiat, hän joskus saattaa hyvinkin nukahtaa meditaatioonsa niille sijoilleen, mikä aikanaan närkästytti Edwinin kasvattajia kun he yrittivät opettaa häntä näin olemaan paikallaan ja keskittymään kaikkiin maailmassa kulkeviin energioihin.

avatar
Donray
Kirjoitusten haltija

Viestien lukumäärä : 106
Join date : 20.03.2012
Ikä : 25

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa