Zaka

Siirry alas

Zaka

Viesti kirjoittaja Dretor lähetetty Ti 9 Heinä 2013 - 18:27


Kuva on suuren Kalmiksen tuottama!

Nimi
Zaka

Kutsuma nimet/Tittelit
”Verilöyly Zaka” . ”Virnistävä Noutaja.”

Ikä/syntymäpäivä
400 /  12.4.275

Laji
Demoni

Sukupuoli
Naaras/nainen

Kielitaito
Ymmärtää ja puhuu Barceliaa, jota tosin kutsuu Ayseliaksi, puhuu myös jotakin mitä kutsuu Chimaliaksi (Ei oikea kieli)

Ammatti/nykyisyys
Zaka toimii pienen vuori rosvojoukon pääjehuna.

Ulkonäkö
Demonina, Zakalla on useampi kuin yksi muoto joissa tuo elää, toisin kuin jotkin demoni mestarit, Zakalla on ainoastaan kaksi muotoa johon tuo voi muuttua, oma oikea demoni muotonsa sekä ihmisen muoto, jota tosin pystyy silloin tällöin muuttamaan pienillä muutoksilla.
Demoni muodossaan Zaka on suuri noin kaksi metriä korkea ja kuusi metriä pitkä mustaturkkinen naaras näätä jonka etutassut alkavat mutta päättyvät suuriin viikatteen tapaisiin teriin missä tuon etutassujen pitäisi olla. Takatassuissaan jotka demoni kyllä omisti oli kolme suurta viikatemaista kynttä myös sekä pitkä häntä jonka päästä pystyi putkahtamaan terävä sirppimäinen terä ja se pystyi myös vetäytymään häntään. Demonin turkissa oli myös tumman punaisia viivoja ympäriinsä, lisäten pelkoa olennon ulkonäköön. Zakan näätähahmolla oli myös kolme silmää päässään, kolmas oleskellen naaraan otsalla, kaikki väriltään punaiset ja vain kolmannella oli iiris. Olento omisti suuret terävät hampaat, pystyen nielaisemaan aikuisen miehen kokonaan suunsa koon takia.

Ihmismuodossaan Zaka on noin 170cm pitkä ja 72 kg painava vaalea ihmisnainen jolla on nuoret noin kaksikymmentäviisi vuotiaan kasvot, omistaen vihreän oikean ja sinisen vasemman silmän sekä keskipitkät mustat hiukset jonka päissä on tummanpunaista väriä. Naisen otsassa on tatuointi demonisesta silmästä punaisella värillä sekä pienet sirpit käsivarsissaan samalla värillä, ja pienet punaiset palkit poskissaan. Naisen suussa lepäävät terävät hampaat mikä on lähes aina virneessä sekä hänen kyntensä ovat hiukan terävänpuoleiset tosin ne eivät ole läheskään samankaltaiset kuin hänen hampaansa. Vartaloltaan nainen on varsin hyvin harjoitettu, omistaen lihaksia näkyvästi hylkäämättä tai uhraamatta hänen naisellesia muotojaan jota demoni naisella on varsin huomattavasti, omistaen suuren rintavarustuksen ja kurvikkaan vyötärön, tosin näillä seikoilla on hyvin vähän tekemistä demonin oikean fyysisen kunnon kanssa, sillä tämän fyysinen vahvuus on ihmistä paljon suurempi ja tämä voi heitellä ihmisiä ilmaan varsin helposti, hänen muotonsa tämän oman mukavuuksien myötä. Pukeutuessaan nainen pukeutuu vihreisiin housuihin ja mustaan paitaan josta on itse repinyt hihat irti sekä mustaan pantaan kaulassaan. Vyötäröllään naisella on musta vyö johon on kiinnitetty sirppiä jotka on taottu taisteluun, ei kyntämiseen, selässään naisella on musta aseenkanto vyö johon on kiinnitetty suuri viikate joka näyttää hiukan kyntö viikatteelta mutta on tosiasiassa taottu sotaan sekin. Kenkiä nainen ei koskaan näytä käyttävän, hyppivän yleisilläkin paikoilla paljasjaloin suuri virne kasvoillaan. Zaka pystyy myös käyttämään muodonmuutos taikaansa sen verran että voi vaihtaa hiuksensa, piilottaa hampaansa tai hiukan kohentaa tai muokata muotoaan, mutta hän ei voi vaihtaa sukupuoltaan tai kokonaan muuttamaan ulkomuotoaan.

Luonne
Zaka on eriskummallinen tapaus demoniksi tai jopa ihmiseksi, nainen on hyvin omalaatuinen eikä odota että muut ymmärtäisivät häntä. Naaras haluaa vain pitää hauskaa omalla nähdyllään tavalla eikä juuri välitä suuremmista voimista kuten jumalista vaikka tunnistaakin Chiman luojakseen ja herrakseen mutta ei ole sokea seuraaja kuten useat muut, eikä hän myöskään ole ainakaan täysi kuolevaisten kannattaja sekään mutta ehkä suurin kummastus on että nainen ei välitä Ayselistäkään sen enempää, ei tuntien vihaa tai rakkauta kumpaakaan ylijumalaa kohtaan vaan nauttii kuolevaisten maailmasta, eläen päivä kerrallaan pitkässä iässään, välittämättä maailman suurimmista menoista. Leikkisä ja nokkava, Zaka pitää ihmisten huijaamisesta ja keppostamisesta, saaden ystäviä ja vihollisia ihmisistä ja demoneista kummistakin käytöksellään. Tietenkään mikään tämä ei tarkoita etteikö Zaka tappaisi mielellään kuolevaisia, naaras suorastaan rakastaa veren vuodatusta ja virnuilee pitkään sen tuottamisesta mutta se ei ole hänen päämääränsä ja siten ei yhtä tärkeä, sekä hän ei tapa kaikkia vaan pelkästään kuolevaisia joista ei pidä henkilökohtaisesti.Zaka ei ole kovin naisellinen tai naarasmainen käytökseltään vaan kenties hieman poikamainenkin, aina valmis tappeluun tai seikkailuun, juosten uutta kohti pääedellä ajattelamatta seuraamuksia ja usein jättäen itsensä laittamisen vähemmälle, käyttäen luonnon kauneutta ja valiten vaatteita joissa helppo liikkua kuin miehien liehittelyyn, sen mainittaessa Zakalla ei juuri ole kauheaa kiinnostusta romanssista ainakaan vielä eikä demoni juuri tajua konseptia itsekään iästään huolimatta. Pienisorttinen laiskuus ja rentoisuus myös käyvät Zakan ainaiseen olemiseen, jopa vaarallisissa tilanteissa eikä tyttö helposta suutu kenellekään, mutta toisaalta hänellä on hyvin selvät rajat mitä saa ja ei saa tehdä ihmisenä tai demonina jota nainen ei anna anteeksi ja saadessaan vihollisen tai vääryyden silmiensä eteen, nainen taistelee viimeiseen asti suojellakseen liittolaisiaan tai omia näkemyksiään. Näätänä Zakalla on myös hyvä valehtelu kyky ja tämä myös pitää kiiltävästä ja ryöväämisestä vaikka naisella onkin joitakin hyviä ja tärkeitä luonteen piirteitä ja näkemyksiä, tunnistaen itsensä hieman hypokriittiseksi mutta nainen ei siitä kauheasti näytä välittävän. Vaikka Zaka onkin pääosin kirkas naurusuu ja leikkisä pieni hengenriistäjä, on naisella myös syviä huolia omasta olemassa olostaan ja omasta luonteestaan, tietäen että demonina hänen ei kenties pitäisi olla sellainen, mutta naaras aina pitää omat huolet omana asianaan ellei luota johonkuhun todella paljon, eikä naisen luotto tule helposti vaikka tutustuminen ei vaikeaa olekkaan.Menneisyys
Zaka sai alkunsa pienenä demonisiittiönä joka leijui Ayselin luomassa maailmassa, leijuen tietämättömänä kunnes sitä vedettiin vahvojen tunteiden pyörteen keskelle vankityrmään jossa sotkutukkainen nuori nainen virui rikoksista jota tuo oli saattanut tehdä tai sitten ei. Zaka kummasteli ensin miten joku voisi tuntea itseään niin pahaksi ja vihaten kaikkea ennen viimeisiä hetkiään, hän oli nähnyt toisten demonin alkujen vain katoavan pois eikä hänellä ollut tajuamista elämisestä tai kuolemasta. Elääkseen Zaka kiinnittyi naisen tunnerikkaaseen ruumiiseen ja alkoi vahventuessaan pikkuhiljaa kuiskailla lupauksia naiselle, antaen tuolle mahdollisuuden paeta tästä tyrmästä ja varmasta kuolemasta, jostain syystä kumminkin kertoen totuuden että nainen ei varmaankaan silti pysyisi täysin itsenään hänen avullaan, jostain kumman syystä nainen kumminkin virnisti leveästi ja suostui, värisyttäen tuota pientä demonia joka syntyi maailmaan näädän hahmossaan, ensimmäinen asia minkä naaras kumminkin teki oli virnistää niin pitkästi kuin vain pystyi, antaen pienen kunnianosoituksen naiselle josta oli syntynyt.
Ennen kuin vartijat ehtivät ovenluukusta katsoa, Zaka päästi valloilleen auransa ja magiansa, monet ilman terät halkaisten vartijat ja ovet säpäleiksi sekä pieni tornado räjisytti vankitornin ja romahdutti sen kokonaan maahan minne näätä jäi lepäämään, ollen vielä heikko syntymästään. Levätessään Zaka huomasi vankisellinsä halkaistussa ovessa nimen, Zaka ja se oli nimi jonka demoni päätti ottaa omakseen sillä oli ainakin hiukan kiitollinen naiselle kuka antoi hänelle elämän, vaikka hän toista siihen manipuloikin. Demoni näätä lähti tornista levättyään ja hyökkäsi maailmaan, käyttäen sata vuotta teurastamiseen jossa tuo tappoi kuolevaisia ja tuhosi kyliä tai alueita huvikseen, parantaen magiansa kontrollia, jaksamista ja voimia kunnes kaksi sataa vuotiaana tuo törmäsi kuolevaiseen metsästäjään. Metsästäjän nimi oli Toan Kesäsuo ja magiastaan ja voimistaan huolimatta, Zaka ei saanut miestä tapettua ja joutui itseasiassa vangituksi lyhyeksi aikaa, tarpeeksi kauan että Toan pisti hänelle raudat jokaiseen raajaan ja kaulaan. Ymmärtäessään että ihmiset eivät olleet pelkästään ruokaa ja muistaessaan Zakan viimehetket, naaras ensikertaa kehitti itselleen ihmisen muodon ja muuttui siksi vankeutensa ajaksi, oppien kuolevaisista ja luonnosta Toanilta, oppien metsästämään oikealla tavalla ja etsimään jälkiä muiden metsän taitojen kanssa. Vuodet vierivät mutta Toanin kuolevaisuus pian kävi ilmi kun silmänräpäyksen jälkeen mies kuoli vanhuuteen jo alle sadan vuoden jälkeen, saaden demonittaren jopa hiukan surulliseksi ja palaten murhaamisen maailmaan tosin tehden sitä hiukan toisista syistä.
Ajan kanssa, Zaka alkoi muuttua ihmisnaiseksi useammin ja useammin, käyden kylissä ja kaupungeissa auraansa piilotellen ja menettäen kiinnostuksen toisten demonien seurasta ja alkaen pitää ihmsiseuraa -hauskempana- sillä ihmiset eivät olleet kovin fiksuja mutta osasivat ottaa rennosti eivätkä pelkästään ajatelleet ruokaa tai tappamista, ja myös olivat aika hupaisia ja niitä oli hauskaa pomottaa. Tietenkin, tämäkin vaihe alkoi välhetä ja palailla ajoittain tehdessään itselleen pientä kaksoiselämää, mutta hän ei koskaan tappanut ihmisiä ihmismuodossaan. Lähestyessään neljää sataa vuotta, Zaka tapasi joukon varkaita vuorilla poissa kaupungeista ja löyttäytyi heidän seuraansa, kummastellen minkälaisia nämä kuolevaiset olivat kun eivät edes omiensa joukkoon sopineet. Zaka otettiin ensin joukkoon varsin hilpein mielin hänen taitojensa ja ulkonäkönsä takia mutta asiat muuttuivat kun joukon sen aikainen johtaja koetti tappaa naisen pelosta että tuo ottaisi hänen paikkansa, joka johti siihen että Zaka tappoi miehen pakotetussa itsesuojeluksessa ja otti joukon haltuunsa, joka kummallisesti hyväksyi hänen demonisen puolensa joko pelosta tai oudosta arvostuksesta että heitä auttoi joku niinkin vahva. Joukko oli saanut tietää Zakan oikeasta muodosta taistellessaan johtajan kanssa ja Zaka jäi heitä johtamaan, vieläkin ryöväten kyliä ja tekemään kujeita ja kepposia ihmisille virnistellen joukkionsa kanssa. Tulevaisuudesta nainen ei vielä tiedä eikä välitä, pitäen hauskaa hetki hetkeltä kuten ihmiset ikään, iso virne näädän kasvoillaan.

Magiataidot
Zakan elementit ovat Ilma ja Sähkö, joita demoni käyttää harmoniassa toistensa kanssa, käyttäen ilmaa lentämiseen ja sähköä hyökkäämiseen, tosin välillä käyttäen erilaisia muutoksia ja yhdistyksiä näistä, osaten myös pari loitsua puollustautuakseen vahingolta. Loitsujen lisäksi Zaka voi myös luoda sähköä ja ilmaa ja tehdä niillä joitakin pieniä asioita ilman sen suurempia loitsuja kutsumatta.


Viimeinen muokkaaja, Dretor pvm La 21 Syys 2013 - 17:29, muokattu 3 kertaa

_________________
I have heard about gore, but this is just redicilious!

Berith

Perek Sudenmieli

Zaka
avatar
Dretor

Viestien lukumäärä : 73
Join date : 04.02.2013
Ikä : 26
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Zaka

Viesti kirjoittaja Kalmankukka lähetetty Ti 9 Heinä 2013 - 19:21

Nah. Vaikka kovasti haluat niin en mä löydä tästä mitään haukuttavaa. Taattua dretorlaatua. Very Happy Eli kaikki ookoo, eikun vaan kohti uusia seikkailuja! o/

_________________
"Mustan lammen rannalla kasvoi kaunis kalpea kukka..."
Ongelmia tai epäselvyyksiä? Ota yhteyttä!

Yatai Myrskynsilmä, Kenraali Xian, Kalris Eldoughen, Poci, Lilium
avatar
Kalmankukka
Gamemaster

Viestien lukumäärä : 595
Join date : 20.03.2010
Ikä : 25
Paikkakunta : Turku

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa