Kaikki alkaa aina tavernasta

 :: Barcel :: Ellose

Siirry alas

Kaikki alkaa aina tavernasta

Viesti kirjoittaja Dretor lähetetty Pe 12 Heinä 2013 - 10:22

Zaka

Viileä kesäyö oli laskeutunut Ellosen ylle, paljastaen kaupungin pimeämmän puolen kaikenlaisten hämäräheikkien tullessa illan valoon ja harjoittaen vieläkin hämärämpiä töitään joka sai kaikki kylässä vielä asuvat normaalit ihmiset pysymään sisätiloissa, jättäen kadut hieman tyhjiksi. Hiljaista kylässä ei tosin ollut sillä paikallinen taverna, Juopunut Aarnikotka oli täydessä vauhdissa, sen valot kajastaen ikkunoista muuten lähes pimeälle tielle. Sisätiloissa juhlivat useat raavat miehet ja naureskelivat tarjoilioille juodessaan isoista tuopeista samalla kun saivat pelokkaita ja hieman epäileviä katseita osakseen, sillä juokkio oli varsin pahamaineinen Ellosessa eikä kukaan muu tavernassa halunnut juuri käydä häiriköimään vaikka muitakin paikalla oli kuin tämä yksittäinen ryhmä. Ryhmä oli tuon Verilöyly Zakan oma rosvokopla, mutta kukaan ei ollut kutsunut vartijaa tai muutakaan sillä mitä ryhmä oletettavasti varastanut ei oltu koskaan todistettu ja yleensä juokkio teki verilöylyjä muille lainsuojattomille joten he eivät olleet suora uhka kuten monet muut voisivat olla. Useat katseet suuntautuivatkin juuri tuohon naiseen joka istui tavernan tiskin ääressä ja nosti omaa suurta tuoppiaan, nauraen ja virnistellen juokkionsa kanssa joka sai useat uskomaan että Zaka ei nainen olisikaan, vaikka vain yksi ainoa vilkaisu naiseen kyllä kertoi toisin. "Toinen kierros minulle ja pojilleni!" Zaka huudahti iloisesti ja sai tavernaväkeen jälleen liikettä kun alkoholi virtasi vapaasti juokkion kesken.

(( Rosuto ollos hyvä. ))

_________________
I have heard about gore, but this is just redicilious!

Berith

Perek Sudenmieli

Zaka
avatar
Dretor

Viestien lukumäärä : 73
Join date : 04.02.2013
Ikä : 26
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kaikki alkaa aina tavernasta

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty Pe 12 Heinä 2013 - 11:06

Mies asteli pimeyden keskeltä tavernasta loimottavien valojen rajalle, ei vielä valoon, mutta ei jäänyt sysimustaan pimeyteenkään. Hän katseli arvioiden tavernaa, vaikka tiesi, että menisi sisälle, joten oikeastaan pähkäily olisi vain hyvän ajan hukkaa. Silti mies seisoi pitkään paikoillaan, ennen kuin asteli sisälle tavernaan, epämääräinen nyssäkkä käsissään. Hän nilkutti voimakkaasti vasenta jalkaansa ja muutenkin olemus oli kiitettävän rähjäinen, joten ilmeisesti mies oli kokenut kovia viime aikoina.

Hän vilkaisi ryhmää, jota muut karttoivat, mutta vaikka muut pälyilivät ja liikahtelivat pelokkaasti, ei mies antanut ryhmälle toista vilkaisua. Hän vain asteli tiskille, istuutui tietämättään joukkiota johtavan naisen lähelle ja teki tilauksensa hiljaisella äänellä, joka katosi puheensorinaan, mutta jonka tarjoilija oli ilmeisesti kuitenkin kuullut. Neoran jäi odottamaan tilaamaansa ruokaa, eikä näyttänyt järin odottavalta. Hän ei uskonut saavansa mitään mikä maistuisi tai ylipäänsä, näyttäisi syötävältä.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kaikki alkaa aina tavernasta

Viesti kirjoittaja Dretor lähetetty Pe 12 Heinä 2013 - 11:14

Mies juokkio vaimentui muttei kokonaan lopahtanut kun vieras mies tuli kuin tyhjästä ja tuosta vain popsahti Zakan viereen, edes he eivät uskaltaneet istua Zakan vierehköiselle paikalle ja he sentään olivat olleet naisen kanssa vuosia! Miehet olivatkin siis vähän otettuja että joku sentään teki niin ja miehet rauhoittuivat tätä ihmettä seuraamaan. Zaka toisaalta huomasi miekkosen myös ja virnisti pienesti. "Meillähän on oikea mutrusuu mukana tänään. Mistäs mies tulet kun olet noin rähjäisen näköinen?" Nainen kysyi pitkällä virneellä, eikä ollut liian vaikea arvata oliko mustapää humalassa vai ei, tosin naisen käytös oli muutenkin vähän yliaktiivista joten ainakaan hänet tuntevat eivät juuri muutosta nähneet.

"Tänään on hyvä ilta, joten ota sinäkin tuoppi. Mitä sitä elämää murehtimaan, vai mitä?" Zaka kysäisi tältä uudelta mieheltä ja tarjosi puoliksi juotua tuoppiaan, samalla kun melkein nojasi päänsä tiskiä vasten, katsellen hilpeästi mitä mies oli mennyt tilaamaan tarjoilijalta samalla kun piirteli kuvioita tiskiin sormellaan, naisen hampaat ja kynnet olivat piilotettu ja näyttivät siltä kuin normaalinkin ihmiset, lisäksi hänen punaiset merkkinsä olivat niin tummat että niitä olisi voinut melkein luulla marja tahroiksi, ei sillä että kukaan häntä olisi vanginnut punaisen vartalo maalin takia vaikka väristä ei pidettykään.

_________________
I have heard about gore, but this is just redicilious!

Berith

Perek Sudenmieli

Zaka
avatar
Dretor

Viestien lukumäärä : 73
Join date : 04.02.2013
Ikä : 26
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kaikki alkaa aina tavernasta

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty Pe 12 Heinä 2013 - 20:42

Neoran käänsi katseensa naiseen, tämän esittäessä ensimmäisen kysymyksensä ja katseli tätä hyvin pitkään, ennen kuin vastasi. "Jouduin taisteluun jokin aika sitten.. En ole ehtinyt kunnostaa romppeita ja kivut ja nälkä vievät olon alakuloiseksi. Niin ja se, etten usko.." Miehen eteen tuli ruoka-annos ja hän vaikeni hetkeksi. "Niin kuin epäilinkin, epämääräistä ja pahanhajuista mössöä ruoaksi.." Hän kohotti katsettaan naiseen, alkaen syömään, vaikka toinen tarjosikin heti tuoppia häntä kohti. "Kiitos, mutta syön ensin. Kiitos vain, juodaan sitten minun laskuuni tuopilliset!"

Hän hymyili kevyesti ja jatkoi syömistään, vaikka se tosiaan maistuikin kuvottavalle ja samalla ei millekkään. Mies ehti vaipua taas ajatuksiinsa ja mätti vain kuin kone ruokaa suuhunsa, ilmeisesti olettaen, ettei nainen sanoisi mitään vähään aikaan, vaikka tämä nyt vain taas oli hänen omia luulojaan.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kaikki alkaa aina tavernasta

Viesti kirjoittaja Dretor lähetetty Pe 12 Heinä 2013 - 22:34

Zaka kiikautti päätään toiselle puolelle huomatessaan että mies tapitti häntä pitkäänkin ja tämä räpytteli silmiään hieman uteliaana miksi toinen niin teki, hän ainakin oli visusti piilottanut auransa joten kiinni hän ei ollut jäänyt. "Ihan taistelussa ollut, noh ällös huoli, hengissä sentään selvisit. Mitäs vastaan taistelit miekkonen?" Nainen kysäisi kunnes siirsi katseensa toisen ruokaan ja hieman kohautti olkiaan. "Tälläiseen ruokaan pitää vaan tottua, jos vain päästät irti mielikuvasta että se muka on epämääräistä, se maistuu ihan hyvältä." Nainen sanoi jättäessään tuoppinsa silti miehen puolelle toisen koettaessa syödä taverna murkinaansa ja saaden tiskinpitäjältä hieman paheksuvan katseen toisen haukkuessa hänen ruokiaan. "No en kyllä aio sanoa ei ilmaiselle alkoholille, kiitos paljon!" Zaka naurahti leveästi ja nyökkäsi virnuillen.

Hetken aikaa Zaka keikkuili tuolillaan samalla kun tarkasteli tätä uutta miestä hetkisen ja vältti nuuhkimasta toista tai mitään muuta johon hän oli tottunut ihan vain hyvien käytöstapojen tähden. "Minä olen Zaka, entäpäs sinä, mies hyvä? Kerro nyt toki itsestäsi kun tänne asti pääsit." Nainen kehotti ensin kunnes katsahti alas itseensä ja siisti hieman varsin simppeliä asuaan vaikkei kovasti ulkomuodostaan välittänytkään, ei sillä että se olisi hänestä epämiellyttävän tehnyt, nainen oli loppujen lopuksi puhdas ja siisti, mitä sitä nyt pari olut läikkää paidalle tullut jo illan ollessa tässä vaiheessa.

_________________
I have heard about gore, but this is just redicilious!

Berith

Perek Sudenmieli

Zaka
avatar
Dretor

Viestien lukumäärä : 73
Join date : 04.02.2013
Ikä : 26
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kaikki alkaa aina tavernasta

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty La 13 Heinä 2013 - 19:21

Mies käänsi katseensa ruokaan ja vakavoitui. "Selvisin.. Niin.." Sen enempää hän ei sanonut, jättäen selvästi tarkoituksella vastaamatta siihen, mitä tai ketä vastaan oli taistellut. Hän söi ruokaa tappavan tasaiseen tahtiin, eikä vähään aikaan sanonut mitään, mutta naurahti sitten hieman huvittuneesti ja myöhässä, naisen kertoessa miten ruuan saisi helpoiten alas. "Olen syönyt tällaista mössöä vuosikausia.. En vain koskaan totu näihin. Tämä on normaalia parempaa, tosin." Hän vilkaisi tarjoilijan suuntaan, vaikkei selvästikkään välittänyt pitäisikö tämä hänen sanoistaan vai ei ja siemaisi sitten Zakan jättämästä tuopista hieman olutta. "Tämä sentäs on ihan juotavanarvoista tavaraa.."

Hän söi ruuan loppuun ja työnsi aika vauhdikkaasti lautasensa syrjään, tilaten kaksi olutta, samalla kun Zaka alkoi esittelemään itseään ja mieheltä meni hetken aikaa reagoida. "Hauska tavata Zaka.. Minä olen Neoran. Läpikulkumatkalla, ellei täällä löydy mitään mielenkiintoista ennen sitä." Miehen katse laski hieman Zakan kasvoista ja hetken ajan hän tuijotti naisen rintoja, ennen kuin siemaisi lisää olutta vanhasta tuopillisesta ja vilkuili ympärilleen. Hän oli tullut oikeastaan lepäämään tähän paikkaan, mutta ei sanoisi eitä työllekkään. Työ oli aina toivottua, varsinkin jos täältä löytyisi kunnon nopanheittoporukka.. Mies työnsi kätensä taskuun ja silitteli puisia ja hyvin palvelleita noppiaan.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kaikki alkaa aina tavernasta

Viesti kirjoittaja Dretor lähetetty Su 14 Heinä 2013 - 12:37

Nainen kohautti olkiaan pienesti miehen vaitonaisuuteen ja nojasi kyynärpäällään tiskiin ja katseli ympärilleen."Noh en sapuskasta oikein osaa sanoa kun en täältä ole sitä tilannut mutta ainakin hyvää juomista täältä kyllä saa..." Zaka totesi ja katsaisi Neoraniksi esittäytynyttä miestä, nostaen kulmaansa kun huomasi miehen katseen laskevan hänen kasvoiltaan ja naisen nimikko virne nousi hetkeksi tuon kasvoille, kuin ennustaen jotakin hänen toverijoukolleen. "Hyvin hauska tavata tosiaan Neoran herra. Saatatte vaikka ihmettyä, Ellosesta löytyy vaikka mitä mielenkiintoista tekemistä." Nainen sanoi hieman Neoranin suuntaan kääntyessään ja ripsiään räpsyttäen, saaden takanaan seisoskelevat rosvot pidättelemään nauruaan varsin hyvin heidän todistaessaan johtajansa hassua käytöstä.

Zaka kaappasi tiskille tulevista oluista toisen ja tämä kumarsi päätään miehelle kunnes otti pitkän hörpyn tuopista ja naurahti. "Kiitoksia vielä paljon että saan piikkiisikin juoda, en kai minä velkaa jää?" Hän kysäisi mieheltä pienellä viattomalla ilmeellä. Sormet taputtelivat tiskiä naisen huomatessa toisen käden menevän taskuun ja tämä pisti Zakan kallistamaan päätään pienesti. "Hienot maisemat ja seura sivuun, täältä ei varmaan kovasti töitä saa, tai noh, riippuu mitä elääksesi teet." Nainen kikatti pienesti miettiessään sanojensa tarkoituksia.

_________________
I have heard about gore, but this is just redicilious!

Berith

Perek Sudenmieli

Zaka
avatar
Dretor

Viestien lukumäärä : 73
Join date : 04.02.2013
Ikä : 26
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kaikki alkaa aina tavernasta

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty Ma 15 Heinä 2013 - 16:45

Neoran hymyili hieman, Zakan kehuessa myös juomia ja nyökäytti päätään. Lisäksi oluen hinta ei ollut päätä huimaava, joten mies uskoi juovansa vielä parikin tuoppia tämän illan aikana. Siihen, että Ellose voisi yllättää hänet, miehen oli pakko naurahtaa. "No totta tietenkin, ei sitä koskaan tiedä mitä tämä paikka tuo tullessaan. Tai toi jo.." Hän joi tuopista ja sulki silmänsä hetkeksi.

Käsi vetäytyi taskusta hitaasti ja viipyilevästi, pelaamaan teki mieli, vaikka rahoja pitäisi varjella hengellään, että saisi nyt juoda ja huomennakin syödäkseen. Ulkona mies nukkuisi, se oli selvää säästöä! Neoran kohautti olkiaan tytön kysyessä mitä hän teki työkseen. "Niitä näitä, mitä nyt sattuu eteen tulemaan ja aina kolikon tai kaksi niistä saamaan. Ja et sinä jää velkaa vaikka laskuuni pari juotkin, saanpahan hetken ajan rupatella seuranasi." Mies hymyili hieman ja lisäsi. "Tai pidemmähän hetken."

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kaikki alkaa aina tavernasta

Viesti kirjoittaja Dretor lähetetty To 18 Heinä 2013 - 8:45

"Ahaa, onko se jo jotain tuonutkin? Noh toivottavasti se oli jotain mukavaa." Nainen sanoi pienellä virneellä josta nainen oli niinkin kuuluisa ja joi tuopistaan, pieni määrä valuen pitkin hänen kaulaansa. Zaka oli huomannut Neoranin katselevan hänen suuntaansa ja se jos jokin olisi hyvä mahdollisuus keppustelulle tai varkaudelle jos jokin, vaikka demonitar ei kyllä usein käyttänyt viehättävyyttään hyväkseen, sillä yleensä nyrkki leukaan toimi ihan yhtä hyvin, mutta hän oli myös laiska ja pieni liehittely oli paljon helpompaa kuin toisen hakkaaminen, eikä toinen kyllä vaikuttanut niin kauhealta hepulta.

Zaka naurahti pienesti miehen puheisiin ja nojasi pienesti Neoraniin päin, hymyillen itsekin. "Mutta tottakai haluaisin rupatella kanssasi pidemmän hetken, niin kauan kun juteltavaa löytyy. Paljon kiitoksia, ei sitä joka päivä saa hyvää olutta ilmaiseksi!" Nainen sanoi iloisesti ja nosti päätänsä kulauttaessaan ainakin puolet tuopistaan alas tällä kertaa, hänen miehensä olivat kuolla naurusta ensin mutta rauhoittuivat ja ainakin jotenkin tajusivat mitä heidän pomonsa oli tekemässä joten he rauhoittuivat sorisemaan niitä omiaan mitä olivatkin tehneet ennen tämän mysteerisen miehen saapumista.

_________________
I have heard about gore, but this is just redicilious!

Berith

Perek Sudenmieli

Zaka
avatar
Dretor

Viestien lukumäärä : 73
Join date : 04.02.2013
Ikä : 26
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kaikki alkaa aina tavernasta

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty Pe 19 Heinä 2013 - 2:54

Neoran vain hymyili, eikä vastannut naisen täsmennyskysymykseen siitä, oliko paikka jo tuonut jotain tullessaan. Hän joi omasta oluestaan huomattavasti naista maltillisemmin ja kun otti huomioon naisen juomatahdin, voisi olla paraskin juoda itse hitaammin.. Rahat kun eivät kovin moneen tuoppiin riittäisi ja mies oli tullut luvanneeksi enemmänkin juotavaa naiselle, ilmaiseksi. Mies kohensi asentoaan tuolissa ja nosti nyttynsä lopulta tiskille, vaikka saikin siitä hyvästä pahoja mulkaisuja osakseen.

"Niin, jutunjuuren löytäminen voi joskus olla vaikeaa, mutta koska olemme näin hyvin vauhtiin päässeet, emmeköhän aina jotain keksi. Niin ja jos ei sanallista enää, niin ehkä muuta." Mies hymyili taas, niin että pienet rypyt tulivat silmäkulmiin. Hän vilkaisi naureskelevaa miessakkia ja käänsi sitten taas katseensa naiseen. "Ystäväsi ovat oikein nauravaista porukkaa, lienevät juoneet muutakin tänä iltana kuin vettä.." Hän siemaisi taas omasta oluestaan ja keksi uuden syyn pitää juomistahdin hitaana. Humaltuminen vieraassa paikassa oli aina riskaabelia.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kaikki alkaa aina tavernasta

Viesti kirjoittaja Dretor lähetetty Pe 19 Heinä 2013 - 17:09

Zaka sai juotua tuoppinsa tyhjäksi varsin nopeasti ja hymyili itsekseen sillä vaikka hän joikin varsin paljon ja nopeasti, ei demoni kovin humalaan päässyt. Hän pisti tuopin tiskille ja naurahti pienesti kun Neoran piti hiljaisuutensa eikä nainen päättänyt kysyä vielä tuoppinsa täyttöä sillä ilta oli hänelle vielä nuori eikä hän halunnut viedä miehen rahoja tällä tavalla, sillä ne olisi paljon vaikeampi saada tavernan pitäjiltä vaikka he voisivat tehdä senkin. "Olen aivan samaa mieltä Neoran, kyllä tässä juteltavaa riittää.. Ja että muuta? Kenties, riippuen mitä se muu on." Nainen naurahti ja virnuili hyvin leveästi katsoessaan miestä ja hänen miehensä naureskelivat ja lähes tukehtuivat juomiinsa.

"Oh, en minä heistä puoliakaan kyllä tunne mutta osan kyllä... Ja noh, heillä varmasti on tapahtunut jotain mukavaa lähiaikoina niin eikös se ole juhlimisen paikka? Ja sitähän sana sanoo että olut on miesten juomaa, joten mikäpä tuossa." Zaka totesi ja kohautti olkiaan, sillä eihän mikään suoraan viitannut siihen että hän ja tuo mies ryhmä olivat tovereita keskenään joten hänen ei pitänyt sitä kertoakaan, kuka nyt menisi tavernassa kertomaan olevansa suuren rosvokoplan johtaja tai edes osa sellaisesta.

_________________
I have heard about gore, but this is just redicilious!

Berith

Perek Sudenmieli

Zaka
avatar
Dretor

Viestien lukumäärä : 73
Join date : 04.02.2013
Ikä : 26
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kaikki alkaa aina tavernasta

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty Ke 24 Heinä 2013 - 18:44

Neoran naurahti kevyesti ja vaikka normaalisti esitti suorasukaisesti halunsa, päätti nyt jättää suoraan vastaamatta. "Niin, mitäköhän muuta sitten olisi.." Hänellä oli pilke silmäkulmassa, mikä oli varsin harvinaista. Mies vilkaisi ympärilleen ja käänsi katseensa miesjoukkioon, josta oli kysynytkin ja nyt naisen vastaus sai hänet naurahtamaan. "Vai niin, he vain tuntuvat nauravan kovastikkin asioille, joita tapahtuu meille... Lähinnä tosin sinun sanasi. No, en ole sen enempää kiinnostunut mieslaumasta, mutta panin vain merkille. Haittaako jos poltan?"

Mies kaivoi jo povitaskustaan koristeellisen piipun ja muut tarvittavat välineet, mutta ei alkanut täyttämään piippua tai sytyttänyt sitä ennen lupaa. Hänelle oli tullut haavoituttuaan ja hoidossa oltuaan tällainen ikävä tapa poltella, se vei kummasti päivästä aikaa, kun piti istua johonkin polttelemaan. Syy saattoi myös olla siinä, että miehellä oli tapana jäädä pohdiskelemaan asioita samalla ja vaikka piippu olisi loppuun poltettu, hän vieläkin istuisi se suussaan parikymmentäkin minuuttia. Itselleen mies tosin tiiviisti vakuutti, että tämä oli ohimenevä harrastus.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kaikki alkaa aina tavernasta

Viesti kirjoittaja Dretor lähetetty Pe 26 Heinä 2013 - 5:51

"Hmhmm~" Nainen hymähteli pienellä virneellä tietäessään tasan tarkkaan mitä tämä mies ja useimmat oikein halusivat. Aluksi nainen ei ollut tajunnut ollenkaan mitä virkaa sukupuolilla oli, mutta onneksi Toan oli hänelle kaiken selvittänyt että hän oli tajunnut suojella itseään silläkin tavalla ja nyt hän kyllä osasi käyttää ulkomuotoaan hyväkseen vaikka ei romanssista tiennyt tai ollut kiinnostunut, tämä olisi vain toinen tapa ryövätä vähän rahaa vaikkei demoni sitä tarvinnutkaan, hän tarvitsisi elämiseen vain toisten tunteiden mussuttamisen jota tapahtui hänen ympärillään kokoajan. "Saattaa olla että nauravat minulle koska olen nainen, me sirommat osapuolet kun emme niin kauheasti tavernoissa töllää asiakkaina samalla tapaan kun te miehet." Zaka esitti mahdollisuuden ja kohautti olkiaan kunnes nyrpisti nenäänsä miehen kysymykselle polttamisesta. "Minua henkilökohtaisesti haittaa mutta enhän minä sinua voi estää." Nainen sanoi muka välittämättä mutta jos totta puhuttiin, polttaminen oli yksi paheista jota edes Zaka ei tehnyt, oikeastaan vain sen takia että hän piti sitä tosi pahan hajuisena ja näätä demonina hänen hajuaistinsa oli aika arka, ja piipun haju oli pahoinvointia edistävää puuhaa.

Zaka pisti tyhjän tuopin pyödälle ja odotti varmaankin sen täyttöä hetken, kädet ristittynä yhteen laiskasti tiskille naisen hieman nojaten siihen miettivästi. "Aiot kumminkin jokatapauksessa yöpyä täällä, Neoran?" Nainen kysyi kenties hieman vihjailevastikin samalla kun mietti kuinka paljon kolikoita tälläisellä miehellä voisi olla ja jos se olisi edes tämän perseen nuoleskelun väärtti, mutta hän totesi olevansa humalassa joten menköön. "En itse asu ihan tässä kaupungilla tosin." Zaka totesi, ihan pienesti sammaltaen, olihan hän ollut täällä juomassa jo kauan ennen Neoranin saapumista.

_________________
I have heard about gore, but this is just redicilious!

Berith

Perek Sudenmieli

Zaka
avatar
Dretor

Viestien lukumäärä : 73
Join date : 04.02.2013
Ikä : 26
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kaikki alkaa aina tavernasta

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty Ma 29 Heinä 2013 - 4:50

Neoran hymähti naisen vastaukselle, eikä se ilmeisesti mennyt ihan läpi.. Hän huokaisi hieman surullisena kuullessaan, ettei piipun polttaminen olisi suotavaa, tai siis, ei nainen suoraan sitä kieltänyt, mutta.. Mies alkoi laittamaan hitaasti piippuaan pois. "No, en minä aio polttaa, jos se kerran sinua haittaa. Joten älä murehdi." Hän hymyili hieman naiselle, mutta mietti mielessään missä voisi piipullisen polttaa.

Mies heilautti kättään, jolloin tarjoilija täytti naisen tuopin ja mies maksoi sen saman tien, kuten aikaisemmatkin. "Kyllä minä ajattelin jäädä yöksi, tietenkin, mitä lähemmäs jos pääsee, sen parempi, mutta ei minua haittaa, vaikka nukkumapaikka olisi hieman kauempanakin. Onhan tässä vielä yötä hyvinkin jäljellä, selvittää missä nukkua!" Neoran oli nukkunut viime aikoina lähinnä ulkona, viittansa joko patjanaan tai peittonaan, joten paljoa mies ei murehtinut miten jatkossa nukkuminen menisi. Ulkona sai nukkua yleensä missä tahtoi.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kaikki alkaa aina tavernasta

Viesti kirjoittaja Dretor lähetetty To 1 Elo 2013 - 6:23

"Olen pahoillani jos polttaminen on tärkeää sinulle, se haju tekee minut vain pahoinvoivaksi." Nainen totesi hymyillessään anteeksipyytävästi Neoranilta kunnes nappasi täytetyn tuoppinsa, hymyili hyvin iloisesti ja nosti päänsä juodessaan suuren kulauksen alkoholiaan. Zaka mietti hieman asioita hetkisen juodessaan, tämä mies oli niin kiertelevä ja kaarteleva hän melkein tunsi itsensä pilkatuksi mutta antoi asian loppujen lopuksi olla. "Niin on, yötä on hyvin jäljellä vaikka mihin vielä. Melkein tarjoaisin omaa kotiani yöpymispaikaksi, mutta Ellosessa pitää olla varovainen vieraiden kanssa, ei millään pahalla, herra Neoran." Zaka sanoi ja vinkkasi miehelle silmällään.

Zakalla oli useampikin turvatalo siellä sun täällä mutta nainen yhä nautti nukkumisesta taivasalla, silloin pystyi näkemään tähdet ja taivaan niin selvästi samalla kun vajosi nukkumaan, eikä hänellä ollut paljoa pelättävää siellä. "Hic.." Nainen päästi ja naurahti pienesti tuoppiaan pidellessään, näyttäen selviä merkkejä hulmatuneisuudesta, vaikka ei demonitar oikein helposti juopunut, oli tämä oppinut sitä esittämään hyvin todellisesti. "Onhanh she hiemanh thylsääh vaan iiistuksella täälläh." Nainen sanoi pienellä virneellä ja koetti taputtaa Neorania selkään ennen kuin naureskeli taas, ei tehden mitään turhan epäilyttävää vielä.

_________________
I have heard about gore, but this is just redicilious!

Berith

Perek Sudenmieli

Zaka
avatar
Dretor

Viestien lukumäärä : 73
Join date : 04.02.2013
Ikä : 26
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kaikki alkaa aina tavernasta

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty Pe 2 Elo 2013 - 0:09

Neoran vain hymähti tupakoimiselle, hän koittaisi pärjätä ilman, vaikka surikin sitä mielessään hyvän aikaa. Naisen puheille varovaisuudesta hän naurahti. "Se on totta! Pitää varoa millaisten vieraiden kanssa viettää aikaansa ja siitä tulikin mieleeni.." Mies katseli tutkivasti ja arvioiden naista, kuin voisi koska hyvänsä todeta tämän huijariksi ja poistua paikalta. Mies tutki kauan, todeten sitten vakavalla äänellä. "Vieraisiin ei voi luottaa, mutta uskoakseni sinulla ei ole mitään jekkuja mielessäsi. Vaikutat mukavalta, alkoholista pitävältä naiselta." Hän hymyili lähes huomaamattomasti.

Mies joi hieman tuopistaan, mutta näytti siltä, ettei se tämän illan aikana tyhjenisi. Mies huomasi kuitenkin naisen humaltuneen ja huokaisi hieman. Humalaisia naisia ei voinut yrittää saada sänkypuuhiin, se oli vain epämoraalista. Sinäänsä mies sai syyttää vain itseään, olihan hän tarjonnut naiselle olutta, vaikka itse oli pidättäytynyt juomasta.. Mies nousi seisomaan. "Taidat tarvita raikasta ilmaa. Jospa saatan sinut kotiisi nukkumaan?"

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kaikki alkaa aina tavernasta

Viesti kirjoittaja Dretor lähetetty Ti 13 Elo 2013 - 6:20

Zaka päästi kasvoilleen nimikko virneensä kun Neoran sanoi ettei hänellä olisi jekkuna mielessään, eihän hänellä muuta mielessä edes tainnut olla. "Mutta ei sitä tarvitse olla vieras kauan kun voimme tehdä tuttavuutta, eikös vain? Luottoa siitä syntyy, ja kiitos en väitä moisia kehuja vastaan ainakaan!" Nainen naurahti puhuessaan hieman vihjailevasti pirteällä ja ystävällisellä ilmeellä, tosin pieni humaltunut sammallus jatkui hänen äänessään, tuntien jokaisen tunteen jonka mies tunsi ja kuuli huokaisunkin hyvin.

Zaka pisti tuoppinsa sivuun ja hymyili Neoranille, nostaen kätensä pitkäksi Neoranin suuntaan kuin odottaen että mies auttaisi hänet ylös sillä hänhän oli vain hento pieni nainen joten tottakai hän apua tarvitsi ja niin. "Voi kuinka te olette kohtelias Neoran, toki voit saattaa minut, mutta minun on pakko ehdottaa että vietät yön myös luonani jos aiot sen matkan tehdä, pyydän." Nainen sanoi heleästi hymyillen, voi kuinka suloinen hän olikaan! Hieman naista epäilytti mennä näin pitkälle kun voisi vain heitellä miestä ympäriinsä, mutta se oli osa hupia.

_________________
I have heard about gore, but this is just redicilious!

Berith

Perek Sudenmieli

Zaka
avatar
Dretor

Viestien lukumäärä : 73
Join date : 04.02.2013
Ikä : 26
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kaikki alkaa aina tavernasta

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty Pe 16 Elo 2013 - 19:18

Neoran teki kevyen kumarruksen istuallaan, naisen kiittäessä kehuista. "Niin ja ajattele, minulla ei ole tapana puhua luikuria.." Mies nousi nähdessään naisen ojentavaan kättään ja auttoi tämän ylös, jääden tosin seisomaan niin, että kun nainen nousisi, he olisivat erittäin lähekkäin toisiaan. Vaikka petipuuhia ei tarvitsisi odottaa tänä iltana, voisi hän sentään vähän leikitellä, varsinkin kun viime kerrastakin oli jo aikaa..

Mies hymähti naisen ilmoittaessa yöpymisjärjestelyistä ja nyökäytti päätään. "Olen kieltämättä kiitollinen tarjouksestasi ja olisihan se mukavampi nukkua jossain muualla kuin taivasalla."

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kaikki alkaa aina tavernasta

Viesti kirjoittaja Dretor lähetetty La 21 Syys 2013 - 13:14

"Voi herra Neoran kun saatte minut vielä punastumaan." Nainen sanoi heleästi samalla kun nousi toisen avulla ylös seisomaan, tosin miehen jäädessä seisomaan niin kauhean lähelle, hänen suuret rintansa puskivat miehen vatsaa vasten ja siitä ylöspäin hänen noustessaan, jääden makaamaan Neoranin rintakehää vasten naisen ottaessa miehestä pienen huteran otteen ettei vain kaatuisi. "Olen varma että olisi mukavampaa, ja on minulla kotona useampikin nukkumapaikka avoinna... Jos voisitte auttaa minut ulos niin näytän sinulle tien." Zaka sanoi pienellä hymyllä siinä Neorania vasten nojatessaan, antaen pienen ilmeen Neoranin takana seisovalle rosvolle joka vain nyökkäsi ja katsahti toiseen suuntaan jälkeenpäin, he tiesivät mitä tehdä sitten jälkikäteen.

Demonitar harvemmin teki tälläisiä tempauksia mutta mies oli kaukaisesti Toanin näköinen, sekä suunnitelmien pieni laajentaminen oli aina hyvää muutosta, olisi tylsää aina tehdä sama juttu, niin nainen ainakin itselleen kertoi.

_________________
I have heard about gore, but this is just redicilious!

Berith

Perek Sudenmieli

Zaka
avatar
Dretor

Viestien lukumäärä : 73
Join date : 04.02.2013
Ikä : 26
Paikkakunta : Lahti

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kaikki alkaa aina tavernasta

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 :: Barcel :: Ellose

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa