Varefin Dux

Siirry alas

Varefin Dux

Viesti kirjoittaja Zandon lähetetty Ma 26 Maalis 2012 - 11:43

Nimi
Varefin Dux (entinen nimi Brun Darvel)

Ikä
42

Laji
Ihminen

Sukupuoli
Mies

Ammatti
Alymir Redescon palvelija (entinen maantierosvo)

Ulkonäkö
155 cm pitkä mies, kevytrakenteinen mies, päivettynyt iho, kasvot kärventyneet mustaksi, silmissä heterokromia: oikea silmä sininen, vasen punainen. Tummanruskeat, lyhyet hiukset, jotka kihartuvat ylöspäin. Vaatteina punainen pellavapaita, joka on lähestulkoon peitettynä lukuisista nahkavöistä, jotka pitävät paidassa kiinni erikokoisia pusseja, vihreät pellavahousut, joidden ympäri menee myös nahkavöitä, jotka pitävät housuissa kiinni erikokoisia pusseja sekä kahta korutonta hopeista tikaria. Kenkinä ovat mustat paksupohjaiset nahkakengät.

Menneisyys
Varefin syntyi nimellä Brun Darvel Barceliin Isirionin rajan tuntumassa olevaan Rangol-nimiseen kylään. Maatalous piti kylän hengissä, mutta varallisuutta ei kylässä ollut. Brun oli usein kolmen muun miehen kanssa vaanimassa kauppareiteillä eteneviä matkustajia, joita he ”tullasivat” eli osittain ryöstivät. Pienen kokonsa vuoksi Brun oli erityisen ketterä juoksemaan ja pääsi usein piiloutumaan paikallisilta sotilailta.

Kerran ryöstöreissu epäonnistui pahemman kerran, kun joukko haltijoita vangitsi nuoret miehet ja passittivat heidät kaivostöihin Urbokgun eteläpuolelle. Huonossa työolosuhteissa menehtyi näistä neljästä miehestä kaksi, jolloin Brun päätti karata toverinsa Draubin kanssa. Heidän yhteine pakoyrityksensä jäi lyhyeen, kun yksi haltijoista ampui nuolella Draubin rintakehään juuri, kun he olisivat päässemässä uloimmasta portusta pakoon. Brun ei jäänyt tarkistamaan, olisiko Draub selvinnyt iskusta, vaan jatkoi juoksuaan kohti Isirionin suuria metsiä, missä hän onnistui karistamaan muutaman vartijan kannoiltaan.

Brunin kulkiessaan kohti Evegwaria hän alkoi nähdä unia, jossa sininen astraalihahmo alkoi puhui hänelle. Hahmo ei koskaan antanut nimeänsä Brunille, mutta opasti häntä pääsemään Evegwariin. Matkan aikana hahmo aiheutti Brunissa suurta katkeruutta erityisesti vartijoita kohtaan hänen tovereidensa menetyksestä. Brun alkoi tiedostamattaan kokeilla veitsiensä terävyyttä puiden runkoihin.

Saavuttuaan Evegwariin Brunin katkeruus sai yliotteen, jolloin hän tappoi yhden haltijasotilaan. Brun havahtui transsistaan tekonsa jälkeen, ja hänet otettiin vangiksi epäiltynä murhasta. Brun tajusi, että astraalihahmo oli yrittämässä ottaa hänestä vallan. Hänet vietiin syvälle maan alle kuulusteltavaksi, jossa Alymir Redesco korvensi hänen kasvojansa, samalla vapauttaen Brunin astraalihahmon vallasta. Brun menetti tajuntasa heti nähdessään astraalihahmon suihkaistessaan sinisen liekin kohti Alymiria ja havahtui seuraavan kerran hautausmaalla. Brun vaihtoi nimensä Varefin Duxiksi ja vannoutui palvelevansa vapauttujaansa heidän yhteisillä matkoillaan.

Luonne
Varefin on uuden elämänsä saatuaan profiloinut itseään iloiseksi veikoksi. Varefin on yhtä nopea kielestään kuin jaloistaankin ja onkin sen takia joutunut useita kertoja tappeluihin, joista Alymir auttaa hänet pois, mikäli tappelu siirtyy vaarallisuuden puoleen. Varefin on tottunut siihen, että häntä luullaan välillä mustahaltijaksi kasvojensa takia sekä kääpiöksi kokonsa takia. Menninkäiseksi on häntä myös kutsuttu, vaikka hän ei osaa lainkaan taikuutta. Useimmat näitä ehdottelijoista ei yleensä ole nähnyt kyseisiä lajeja elämässään. Hän on lojaali Alymirille ja tuntee itsensä tärkeäksi auttaessaan Alymiria.

Hän juo melko paljon ja yleensäkin aina Alymirin edestä. Juopuneenakin hän osaa käyttää tikareitaan paremmin kuin juopuneet vastustajansa. Saapuessaan uuteen kaupunkiin hän yleensä paikaantaa ensiksi majatalon, tavernan, baarin ja bordellin, jos kaupungista näitä löytyy. Alymir on joutunut välillä maksamaan Varefinin ulos vankilasta tämän hölmöilynsä tähden. Silti Varefin on korvaamaton matkakumppani Alymirille, jonka Alymir on itse todennut. Hän on myös laulutoinen ja tienaa usein ilmaisen tuopin laulamalla ja soittamalla huuliharppuaan.


Viimeinen muokkaaja, kalmankukka pvm Ma 26 Maalis 2012 - 15:05, muokattu 2 kertaa (Raportin syy : Ei toimi html jostain syystä, pitää käyttä BBCcodea :3)
avatar
Zandon

Viestien lukumäärä : 61
Join date : 25.03.2012
Ikä : 25
Paikkakunta : Turku

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Varefin Dux

Viesti kirjoittaja Kalmankukka lähetetty Ma 26 Maalis 2012 - 15:07

Vau mikä menneisyys! Tervetuloa mukaan!

_________________
"Mustan lammen rannalla kasvoi kaunis kalpea kukka..."
Ongelmia tai epäselvyyksiä? Ota yhteyttä!

Yatai Myrskynsilmä, Kenraali Xian, Kalris Eldoughen, Poci, Lilium
avatar
Kalmankukka
Gamemaster

Viestien lukumäärä : 595
Join date : 20.03.2010
Ikä : 25
Paikkakunta : Turku

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa