MAINOS: Foorumiroolipeli.fi

Siirry alas

MAINOS: Foorumiroolipeli.fi

Viesti kirjoittaja Kalmankukka lähetetty Ma 23 Syys 2013 - 17:05

http://www.foorumiroolipelit.fi

Suomen ropeskene on aina ollut melkoisen hajanainen ja kaikki olemassaolevat sivulistaukset pystyynkuolleita. Tähän kaikkeen on nyt tullut ratkaisu ja se on nimeltään Foorumiroolipelit.fi! Pienen porukan kanssa kasasimme kokoon sivuston, joka helppo niin pelaajille kuin roolipelien ylläpitäjillekin. Listauksen ylläpitäjät keräävät linkkejä sivuille sen sijaan, että ylläpitäjien pitäisi itse olla aktiivisesti lisäämässä peliään listaukseen. Tämä, sekä päivittelijöiden riittävän suuri määrä takaavat sen, että tämä listaus ei tule jäämään pieneksi, kuoleeksi tai epäaktiiviseksi!

Suomen parhaan fooruropelistauksen lisäksi sivuilta löytyy yleistä tietoa ropeilusta. Mitäs se autohittaus nyt taas olikaan? Miten luon syvällisen ja monisyisen hahmon? Kuka tahansa voi kirjoittaa sivuille artikkeleja roolipelaamisesta; yhdessä voimme luoda monipuolisen ja kukoistavan foorumiroolipeliportaalin!

Pidelkää näppäimistöistänne kiinni - nyt fooruropemaailma tärisee! Hyppää mukaan foorumin keskusteluihin, tutustu sivulistaukseen ja kirjoita artikkeli! Foorumiroolipelit.fi on uusi aktiivinen yhteisö, joka on juuri niin hyödyllinen kuin käyttäjänsä siitä tekevät!

http://www.foorumiroolipelit.fi

_________________
"Mustan lammen rannalla kasvoi kaunis kalpea kukka..."
Ongelmia tai epäselvyyksiä? Ota yhteyttä!

Yatai Myrskynsilmä, Kenraali Xian, Kalris Eldoughen, Poci, Lilium
avatar
Kalmankukka
Gamemaster

Viestien lukumäärä : 595
Join date : 20.03.2010
Ikä : 25
Paikkakunta : Turku

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa