Ei enää viiniä

 :: Barcel :: Aijimea

Siirry alas

Ei enää viiniä

Viesti kirjoittaja Kalmankukka lähetetty Ti 15 Huhti 2014 - 11:08

// Sovittu peli Kai-sedän kanssa ^^ //


Kenraali Xian

"Kiitos työpanoksestasi, mutta tämä oli nyt tässä", oli Ajimean muiden kenraalien viimeinen päätös. Edes kenraali Urlag ei tapansa mukaan pitänyt Xianin puolta, vaan nyökkäsi hyväksyvästi muiden sanoille. Xianin oli jätettävä ylipapittaren murhaan liittyvä tutkinta ja siirryttävä muihin tehtäviin. Xianin vastalause siitä, kuinka hän oli ollut mukana alusta asti ja tiesi enemmän kuin kukaan muu ei auttanut. "Olet kuitenkin laatinut huolelliset pöytäkirjat kaikesta? Mikään ei siis estä muita tarttumaan toimeen."

Xianin viimeinen virhe oli päästää Ardos pakoon. Pidätys, jonka olisi pitänyt hoitua rutiinilla, oli muuttunut Xiania vastaan suunnatuksi kapakkamellakaksi, jonka tohinassa Ardos oli luikahtanut illan pimeyteen. Muut Ajimean päättäjät kirosivat pakoon päästettyä syyllistä, mutta Xian pelkäsi, ettei kukaan muukaan olisi saanut miestä kiinni. Niin paljon kuin Xian halusikin asian kieltää, vaikutti siltä, että Ardoksella ja muulla yläaatelilla oli tavallisen kansan keskuudessa paljon enemmän valtaa kun kenraaleilla.

Xian nyökkäsi muille kenraalikollegoilleen, kääntyi kannoillaan ja marssi ulos hämärtyvään iltaan. Hän ei tiennyt mitä ajatella - oliko tämä vain väliaikainen päätös vai puhuivatko muut Ajimean päättäjät todella Xianin arvonalennuksesta, niinkuin kapakoiden nurkilla kuiskuteltiin? Xian ei ollut elämässään tehnyt muuta kuin palvellut sotilaana; auttanut heikompia, johtanut jämäkästi ja hoidellut häirikköjä pois kaduilta. Jos häneltä todella riistettäisiin hänen asemansa, hänelle ei jäisi mitään jäljelle. Keltanokkien herättäminen aamuisin ja miekkojen teroittaminen ei riittäisi pitämään hänen mielenkiintoaan yllä. Kuten aina, Xianin ensimmäinen ajatus oli mennä ja hukuttaa liian villinä juoksevat ajatuksensa viinitynnyriin, mutta tämä suunnitelma sai hänen päänsä särkemään yhä kovemmin. Eikö hänen käsistä riistäytynyt juomisensa ollutkin yksi syy hänen mahdolliseen alentamiseensa? Mutta jos hän ei edes saisi juoda, mitä ihmettä hän tekisi kaikilla näillä ylimääräisillä tunneilla, joka häneltä ylipapittaren tapauksen tutkimisesta oli juuri vapautunut!

_________________
"Mustan lammen rannalla kasvoi kaunis kalpea kukka..."
Ongelmia tai epäselvyyksiä? Ota yhteyttä!

Yatai Myrskynsilmä, Kenraali Xian, Kalris Eldoughen, Poci, Lilium
avatar
Kalmankukka
Gamemaster

Viestien lukumäärä : 595
Join date : 20.03.2010
Ikä : 25
Paikkakunta : Turku

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 :: Barcel :: Aijimea

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa