Kuura Lempikaino

Siirry alas

Kuura Lempikaino

Viesti kirjoittaja IhanaMäyrä lähetetty Su 1 Kesä 2014 - 21:29

Nimi
Kuura Lempikaino

Ikä
34 -vuotias

Laji
Kentauri

Sukupuoli
Orhi

Kielitaito
Barsia

Ammatti
Puutarhuri ja floristi. Se ei ole hänen unelma-ammattinsa, mutta tekee sitä mielellään. Hän työskentelee pomonsa alaisena puutarhaliikkeessä, jossa kasvatetaan taimia ja kukkia. Lisäksi he palvelevat rikkaimpia huolehtimalla näiden puutarhoista säännöllisesti. Kuura on myös edistynyt kukkien asettelijana.Ulkonäkö
Kuura on melko pieni kokoinen kentauri. Se on rakenteeltaan hieman ponimainen ja hoikka. Säkäkorkeus on n.140cm ja päälaelle mitattuna pituutta on noin kaksi metriä.
Väriltään Kuura on kuin hiilen tahrima. Pohjaväri on kokonaan harmaa, kyljissä, kupeissa ja lautasilla on tummempia ja lähes valkoisia pilkkuja. Kuuran harja ja häntä ovat juuresta tummat, mutta vaalenevat asteittain lähes valkoisiksi. Kuuralla on pitkät valkoiset vuohiskarvat koristamassa tummia kavioita. Otsassaan Kuuralla on tumman harmaa tähti kuvio.
Harja ja häntä ovat voimakkaasti kihartuvat, ja ovat usein takkuisen näköiset. Kuura inhoaa niiden harjaamista, joten hän pitää niitä usein letitettynä.
Kuuran tapa kävellä on hiippaileva ja keveä. Pehmeällä sammaleella sitä tuskin kuulee. Kentaurimaiseen tapaan hän on ryhdikäs ja nostaa jalkojaan aina korkealle. Missään tapauksessa hänen olemuksensa ei kuitenkaan koskaan ole järin ylpeä tai pröystäilevä.
Kuuran tavallinen ilme on hyvin vakava, jopa murheellinen. Kuura tuntee olonsa epämukavaksi jos täytyy katsoa toista suoraan silmiin, joten hän pitää katseensa usein maassa tai näpräilee jotain käsissään.
Vapaa-ajallaan Kuura ei käytä paljoakaan vaatteita, varsinkaan kesäisin. Töissään hänellä on usein valkoinen puuvillapaita, nahka liivi sekä nahka essu, jonka monissa taskuissa hän pitää työkalujaan. Hänellä on usein kangaslaukku mukanaan, jossa kantaa kirjoja ja muistiinpanovälineitä.Luonne
Lyhyesti Kuura on kentauriksi hyvin ujo ja hiljainen. Hän pysyttelee mieluiten omissa oloissaan näkymättömissä. Hänellä ei juurikaan ole ystäviä, muttei kuitenkaan koe itseään yksinäiseksi. Suuressa joukossa Kuura vetäytyy mieluiten syrjään, pois muiden tieltä, mutta jää kuitenkin seuraamaan muiden toimintaa. Yksi hänen lempi puuhistaan on muiden tarkkailu ja pienten ykstyiskohtien ylöskirjaaminen- joku sipaisi hiuksia otsaltaan, toisen kengänsolki on auki, eräs nielaisee aina kuuluvasti puheensa päätteeksi.
Kuura on myös ikuinen haaveilija ja lähes aina myöhässä. Joskus hän unohtaa itsensä lukemaan kirjaa tai kummastelemaan sisiliskoa.
Kuura on todella eläinrakas ja voisi puuhastella niiden kanssa kaiken aikansa. Siksi hänet useimmiten löytääkin jostain luonnon siimeksestä tai maatiloilta. Kuura myös lukee paljon ja ihan kaikkea! Hän ei vaan voi olla lukematta kirjaa kannesta kanteen kun on sen kerran käsiinsä saanut. Ujoudestaan huolimatta, Kuura on todella kiinnostunut lähes kaikesta, varsinkin eri kansojen kulttuureista ja historiasta. Hän myös salaa kerää kokoelmaa ihmisten kengistä ja neulotuista sukista.
Yleisesti Kuura on kaikille ystävällinen, ehkä ihan vain siksikin, että niin hän onnistuu välttymään monilta vaikeuksilta. Jos iso köriläs tulee ja pyytää Kuuralta lanttia, niin Kuura antaa varmasti kaiken minkä taskuistaan löytää ja poistuu paikalta niin pian kuin mahdollista. Siksi Kuuralla on myös tapana vältellä liikkumista kaupungilla hämärän jälkeen, eikä hän ole koskaan käynyt tavernoissa tai yökerhoissa. Kuuralle päivä on ollut hyvä jos hän on onnistunut välttämään kaikki turhat kanssakäymiset.
Naiset ovat Kuuran suurin kauhu. Hän haaveilee löytävänsä itselleen vaimon ja perustavansa perheen, mutta se onkin kaukainen haave, sillä Kuura ei saa sanaa suustaan naisen läsnäollessa. Ja jos tilanne koskaan pakottaa puhumista, Kuura on niin hermostunut että osaa vain änkyttää. Hän punastelee ja sanoo ihan mitä sattuu. Siksi Kuura pyrkii yleensä pakenemaan paikalta kentauri-kaunottarien läsnäollessa.
Kuura ei ole vielä löytänyt elämänsä suuntaa taikka tarkoitusta. Hän viihtyy työssään puutarhurina, mutta tietää, ettei aijo viettää siellä koko ikäänsä. Hän kai toivoo joskus rohkaistuvansa ja pääsevänsä seikkailemaan. Jos hän vain joskus uskaltautuisi ulos vielä ilta yhdeksän jälkeen.

Menneisyys
Kuura on elänyt kohtuullisen mukavaa elämää. Kuuran perhe on maanomistajia, ylempää keskiluokkaa. Perhe omistaa Lempikainon kartanon ja sitä ympäröivät maatilat Riovenin kaupungin laidalla, Barcelissa. Kuura on lapsista kolmas, perheen kuopus, joten hän tuskin koskaan tulee perimään juuri mitään. Hyvän suvun sukunimen hän on kuitenkin saanut ja sen ansiosta ei ainakaan vielä ole päätynyt kerjäläiseksi asti.
Kuuran molemmat isoveljet ovat isänsä kaltaisia, kovaa työtä tekeviä orhia. Kuura syntyi kuitenkin muutaman viikon liian aikaisin ja sai taistella hengestään heti synnyttyään. Hänen selviytymisensä on varsinainen ihme, tai sitten hänen äitinsä käyttämien yrttien ja paikallisen parantajan ansiota. Siksi Kuura on jäänytkin veljiään paljon pienemmäksi.
Perheen kuopuksena Kuura on ollut äidin lellikki ja pikkuisena on aina välttynyt raskaammilta hommilta. Hänen on annettu keskittyä lukemiseen, taiteisiin ja luonnon tutkimiseen. Kuura on aina puuhastellut itsekseen muiden leikkiessä rajummin, joten hän on pienestä asti tottunut vetäytymään syrjään, pois muiden jaloista. Hän on kuitenkin aina nauttinut muun muassa veljiensä taisteluharjoitusten seuraamisesta.

Kuuran molemmat vanhemmat veljet ovat kentaureina menestyneitä, molemmat heistä ovat armeijan leivissä. Kuura on aina ollut enemmän äitinsä poika ja sukunsa silmissä hän jää aina veljiensä varjoon. Lempikainon suku on kentaurien keskuudessa melko tunnettu ja se ehkä onkin jopa Kuuran onni. Kaikki tietävät Kuuran olevan porukasta poikkeava ja muut puhuvatkin siitä Lempikainojen selän takana, mutta koska perheen kaksi ensimäistä poikaa ovat niin arvostettuja, Kuura saa ruumiillisen heikkoutensa anteeksi. Veljet ovat aina puolustaneet pienempäänsä kun tilanne on sitä vaatinut. Tästä tietoisina, muilla kentaureilla on tapana jättää Kuura omaan rauhaansa, mutta myöskin tästä syystä Kuuralla ei ole koskaan ollut ystäviä.

Kuuran äiti on opettanut hänelle puutarhan hoitoa ja heti kun Kuura löysi tiensä kaupunkiin, hän sai jo työtä vanhalta ihmis mieheltä tämän puutahra puodista.Muuta
Magia taitoja Kuura ei ole kartuttanut. Hänen äitinsä osasi kuitenkin muutamia loruja joilla sai kukat hehkumaan väreillään.Uskonnon suhteen Kuura on hieman skeptinen. Luonnon jumalia hän kuitenkin suuresti kunnioittaa. Kovimmat kiihkoilijat saavat Kuuran niskakarvat pystyyn. Hän on kuitenkin kiinnostunut uskonnosta ja sen kehityksestä ja pohdiskeleekin sitä usein.


Viimeinen muokkaaja, IhanaMäyrä pvm Pe 6 Helmi 2015 - 16:36, muokattu 5 kertaa
avatar
IhanaMäyrä

Viestien lukumäärä : 10
Join date : 01.06.2014
Ikä : 25
Paikkakunta : Vantaa

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kuura Lempikaino

Viesti kirjoittaja Kalmankukka lähetetty Ma 2 Kesä 2014 - 7:12

Moi! Ihana ja herttainen hahmo, tervetuloa mukaan! Very Happy

Hahmokuvausta lukiessa yksi asia jäi kuitenkin askarruttamaan. Hahmosi on jo aikuisen miehen ikään ehtinyt ja kuuluu kentaureihin, jotka ovat tunnettuja miehekkyyttä ja sotaisuutta korostavasta kulttuurista. Hahmosi on kuitenkin neitimäiseksi leimattavassa ammatissa ja luonteeltaan rauhallinen haaveilija. Onko tämä aiheuttanut jonkinlaisia konflikteja muiden kentaurien kanssa? Miten muut kentaurit suhtautuvat häneen? Entä onko Kuura vain yksinkertaisesti tempperamentiltaan haaveileva, vai onko hänellä esimerkiksi autismi, adhd, tai muu vastaava sairaus, joka saa hänet kiinnostumaan valtaväestön kannalta triviaaleista asioista ja puuhailemaan mielellään vain omien juttujensa kanssa?

Hahmokuvauksessasi oli myös muutamia melko moderneja viittauksia (kauluspaita, vihko, sukka) ja muistuttelisin tosiaan, että AyselChiman historiallisena aikana moisia ylellisyyksiä ei vielä valmistettu. Pikkuyksityiskohta, mutta tulipahan mieleen Very Happy

Muuten erittäin hyvä, tervetuloa vielä o/

_________________
"Mustan lammen rannalla kasvoi kaunis kalpea kukka..."
Ongelmia tai epäselvyyksiä? Ota yhteyttä!

Yatai Myrskynsilmä, Kenraali Xian, Kalris Eldoughen, Poci, Lilium
avatar
Kalmankukka
Gamemaster

Viestien lukumäärä : 595
Join date : 20.03.2010
Ikä : 25
Paikkakunta : Turku

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kuura Lempikaino

Viesti kirjoittaja IhanaMäyrä lähetetty Ke 18 Kesä 2014 - 19:41

Esittely päivitetty 18.6.2014

Muokkasin ja täydensin vähän noita mainitsemiasi kohtia ja lisäsin pari kuvaa! Jei! :>

_________________
Kuura Lempikaino
avatar
IhanaMäyrä

Viestien lukumäärä : 10
Join date : 01.06.2014
Ikä : 25
Paikkakunta : Vantaa

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kuura Lempikaino

Viesti kirjoittaja Kalmankukka lähetetty To 19 Kesä 2014 - 8:58

Hyvältä kuulostaa, tervetuloa mukaan! :3

_________________
"Mustan lammen rannalla kasvoi kaunis kalpea kukka..."
Ongelmia tai epäselvyyksiä? Ota yhteyttä!

Yatai Myrskynsilmä, Kenraali Xian, Kalris Eldoughen, Poci, Lilium
avatar
Kalmankukka
Gamemaster

Viestien lukumäärä : 595
Join date : 20.03.2010
Ikä : 25
Paikkakunta : Turku

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kuura Lempikaino

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa