Esittelytopic

 :: Yleinen alue :: Pulina

Sivu 2 / 2 Edellinen  1, 2

Siirry alas

Vs: Esittelytopic

Viesti kirjoittaja Tsaari lähetetty Ma 25 Toukokuu 2015 - 16:21

No, kaipas sitä minäkin voisin alkutekijöiksi esittäytyä~

Olen Tsaari, 19v nuori naikkonen Joensuusta ~ Ympäri nettiä liikun erinimillä kuten Hullusinaatio, Verivala, Hevoc ja Tsaari. Hauska tutustua!
Olen roolipelaillut pian 9v, niin foorumeilla kuin myös kaksistaan kavereiden kanssa. Pientä kirjoittajan blokkia ollut näkyvissä niin siitä eroon tulin täällä pääsemään!

Olen opiskelija tällähetkellä mitä voi vaikuttaa hiukan aktiivisuuteen. Vaikka ammattikoulu osio takana (lähihoitaja ~) on part #2 ylioppilaskirjoituksista vielä edessä syksyllä.

Olen videopelejen suuri fani (#pcmasterrace). Pelaan niin Dishonoredin kaltaisia hiiviskely ja toimintapelejä, kun taas myös Dragon Agen kaltaisia rpg pelejä. Minut löytää myös parista MMORPG:stä (PWI) ja pelailen myös LoLia ~
Luen myös paljon (aivanliikaa) niin romaaneja kuin fanfictioneita. Tykkään myös artista. Paljon.

Juttuni on outoja ja niitä löytyy paljon. Aivojen siivooja unohti tulla töihin... viimeisen neljän vuoden ajan :I
Mulle saa tosiaan tulla juttelemaan/kyselemään peleihin jne en pure... kovaa :3
avatar
Tsaari

Viestien lukumäärä : 4
Join date : 25.05.2015
Ikä : 21
Paikkakunta : 12 Grimmauld Place

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Esittelytopic

Viesti kirjoittaja Hopeakettu lähetetty Ti 23 Kesä 2015 - 10:39

Heipä hei, minäkin päätin sitten esittäytyä!


Olen siis Hopeakettu, pyörinyt samaisella nimimerkillä monta vuotta. Olen syntynyt Turussa, mutta asustelen nykyään Siilinjärvellä, lähellä Kuopiota. Olen vuonna 95 syntynyt, joten siitä voittekin päätellä oman ikäni.
Tavallisia nettiroolipelejä on tullut harrastettua jo 7 vuotta (eräässä koiraroolipelissä) ja aloitin tämän rakkaan harrastuksen vuonna 2009. Tykkään lukea kirjoja, katsoa elokuvia ja rakastan musiikkia. Kaikkea laidasta laitaan!

Harrastan karatea (keltainen vyö), näyttelemistä, piirtämistä, konsoli/tietokonepelejä, cosplayta ja tietenkin nettiroolipelejä. Minulla on ollut myös oma bändi, joka kuitenkin lopetettiin aikanaan.
Valmistuin merkonomiksi tänä keväänä, seuraavaa hakupaikkaa ei ole vielä tiedossa, minne menen tai mitä teen.

Nautin kunnollisista draamailupeleistä, mutta olen valmis pelaamaan mitä tahansa muutakin.
Tutustumispeleissä saatan olla hieman tumpelo johtuen roolipelitaustastani, mutta koetan keksiä jännittäviä ja uusia tilanteita peleissä, sen eteenpäin saamiseksi. Eli minulle saa tulla lähettämään yksityisviestiä, jos haluat hahmomme kohtaavan jossain tilanteessa. Olen hyvä tekemään mahdottomasta mahdollista!

Ps. Minulla on nyt punaiset sydänsukat jalassa ja haluaisin tulla pokémonkouluttajaksi. ^^


Hopeakettu

Viestien lukumäärä : 9
Join date : 17.06.2015
Ikä : 22
Paikkakunta : Jossain ihmeen hevonkuusessa

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Esittelytopic

Viesti kirjoittaja Sibby lähetetty Ke 1 Heinä 2015 - 8:30

Heissan!

Olen Sibby, kotoisin Keski-Suomen korvesta, viime vuodet tosin olen viettänyt kaupungissa olosuhteiden pakosta. Opiskelen kulttuurintutkimusta yliopistolla, enkä tiedä mikä minusta isona tulee. Toivottavasti ei kovin iso. Olen vuosimallia -89, joten taidan olla melkeinpä vanhus täällä (:

Foorumiroolipelejä olen harrastanut vuoden 2007 lopulta lähtien, eli kohta 8 vuotta. Sitä ennen roolipelattiin isosiskon kanssa vihkoon. Minuun on vuosien saatossa voinut törmätä mm. Aston High Rebornissa, Mytology of Valhallassa, TSH Gamessa, Dryidinissä ja Lerdionissa, sekä luvattoman monessa muussakin paikassa. Tällä hetkellä pelaan vain täällä, Troianissa ja Chateau de Versaillesissa. Kirjoittamista olen harrastanut jo ala-asteelta lähtien, säännöllisen epäsäännöllisesti. Viime vuosina olen kirjoittanut enimmäkseen tylsiä esseitä, tutkielmia ja tenttivastauksia. Muu kirjoittaminen, myös roolipelaaminen, onkin sitten jäänyt vähemmälle, joten taidot saattavat olla hieman ruosteessa.

Muita harrastuksiani ovat lukeminen (rakastan Jane Austenia), laiskottelu, kuntosali ja luonnossa hiipparointi. Pelaan jonkin verran Lord of the Rings onlinea ja toistaiseksi se onkin ainut peli, jota olen jaksanut pelata jopa vuosia. Paras hahmoni on vasta tasolla 86, mutta eiköhän se levelcappi joskus tule saavutettua. Toisinaan innostun katsomaan animesarjoja tai korealaista draamaa. Musiikkimakuni on laaja, tällä hetkellä suosikkini on BrunuhVille. Kannattaa kuunnella jos kaipaa kirjoitusinspiraatiota.

Tällä hetkellä ei ole sukkia jalassa, mutta sinistä kynsilakkaa löytyy (:

_________________
~Heroes are made by the paths they choose~
avatar
Sibby

Viestien lukumäärä : 12
Join date : 30.06.2015
Ikä : 29

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Heippa!

Viesti kirjoittaja Cantele lähetetty Su 5 Heinä 2015 - 23:46

Tänne ajattelin esittäytyä:
eli vastikään tänne tiensä löytänyt ei-niin-kokenut (eikä-niin-untuvikko) pelaaja, joka odottaa innolla tulevia pelejä! Smile

Omista hahmoista sen verran, että heillä on aina omaa särmää ja uusin hahmo varmasti vaikuttaa jossain määrin "oopeelta", mutta hänellekin on laitettu heikkouksia ja useita särmiä: toivonkin, että jos juoniehdotuksia tulee, niin muhun vaan yhteyttä joko alle tai yksityisviestillä. Smile

Balat

Tuosta löytyy vielä enemmän tietoa hahmosta, valitettavan suppeasti, eikä edes kuvaa, koska allekirjoittanut on kammottava piirtäjä, mutta ehkä siitä saa jotain irti!

Cantele

Viestien lukumäärä : 9
Join date : 05.07.2015
Paikkakunta : Rovaniemi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Esittelytopic

Viesti kirjoittaja ArcticVelvet lähetetty Su 23 Elo 2015 - 22:19

Hyvää myöhäisiltaa/alkuyötä jokaiselle roolaajalle tässäkin kolkassa!

Olen aika huono omaesittelyissä, mutta yritystä on paljoltikin ^^ Kirjoiteltua on tullut jo useamman vuoden (8 kaiketi, en ole aivan varma) erilaisissa roolipeleissä ja myös itsekseen, mutta olen hieman ruosteessa muutaman pidemmän tauon jälkeen. Rakastan kirjoittamista, nautin laulamisesta (tosin en sitä tee yleisön edessä kovinkaan usein) ja toki minulla on intohimo autoihin sekä videopeleihin.

Välttelen riitatilanteita, joten olen hyvin rauhaa rakastava ja sympaattinen olento, joka tykkää jutella niin tuttujen kuin tuntemattomienkin kanssa. Kuuntelen sekalaista musiikkia, vaikka pääasiassa genre sijoittuu 80-luvun rockiin. Omistan koiran, josta löytyy pieni kuvatodiste avatarissani, ja rakastan tuota nelijalkaista enemmän kuin mitään muuta. Meikän kanssa onnistuu kaikenlainen keskustelu ja omasta mielestäni olen ystävällinen, riippuen toki siitä minkälaisen kuvan saan toisesta henkilöstä.
Soittelen vapaa-ajalla kitaraa ja haaveilen automekaanikkourasta, vaikka tiedän, ettei meikällä olekaan mahdollisuuksia siihen hommaan. Olen hyvin itsekriittinen ja joskus saatan olla turhankin luotani pois työntävän oloinen, mutta vain huonoina päivinä ja jos tunnen oloni uhatuksi/loukatuksi. Muutoin kanssani on helppoa tulla toimeen jos ymmärtää vähän kaksimielistä huumoria, jaksaa kuunnella paljon puhumista ja on intoa tutustua.

Minulle saa koska vain laittaa viestiä jos no tylsää tai haluaa kirjoitteluseuraa! Hahmoni on vielä hieman kesken, mutta todennäköisesti saan sen pian pelikentille ^^

_________________
"These mist covered mountains are a home now for me, but my home is the lowlands and always will be..."
avatar
ArcticVelvet

Viestien lukumäärä : 1
Join date : 19.08.2015
Ikä : 21

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Esittelytopic

Viesti kirjoittaja ljos lähetetty La 14 Marras 2015 - 14:26

Täällä tulokas perustiedoilta nainen/21v/Pirkanmaa.

Roolipelitaustaa vaihtelevan aktiivisesti lähinnä foorumeilla ja pikaviestimissä nyt n.11 vuoden ajalta, ensin pitkän pätkää koira-, susi-, ja turriropeissa ja siitä sitten varsin pysyvä siirtymä ihmis- ja fantasiapeleihin. Edellisestä foorumipelistä joka sijoittui johonkin muualle kuin täysin arkiseen ihmiselämään onkin aikaa jo vuosia, joten nähtäväksi jää miten tämä tästä luonnistuu vai luonnistuuko lainkaan.

Harrastuksiksi lasken ropettamisen ohella lukemisen, silloin tällöin piirtelyn, ratsastamisen ja eläimet muutamassa muussa muodossa. Lemmikkikatras on tällä hetkellä laaja skaala hevosista koirien ja kissan kautta kesyhiiriin ja okahiiriin ja siitä luontevasti muihin terraarioasukkeihin, lähinnä käärmeisiin ja sammakoihin. Akvaarioitakin löytyy ainakin ihmisenmentävän kylpyammeellisen edestä.

Luonteeltani olen aika karsea riidanhaluinen kyräilevä laiska materialisti, joten tutustumista en suosittele. Peliseurana olen varmaankin ihan jees :--)).

_________________
Annju Mihur ♥ Kelvoton pieni kentauri
avatar
ljos

Viestien lukumäärä : 2
Join date : 13.11.2015

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Esittelytopic

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 2 / 2 Edellinen  1, 2

Takaisin alkuun


 :: Yleinen alue :: Pulina

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa