Grognar Murdinrin

Siirry alas

Grognar Murdinrin

Viesti kirjoittaja Donray lähetetty Ti 24 Huhti 2012 - 19:30

Ikä: 76

Syntynyt: Vuonna 598, 12.8.

Laji: Kääpiö

Sukupuoli: Mies

Ammatti: Seppä

Magia: Elementti tuli. Grognarilla ei ole minkäänlaisia maagisia taitoja (tai edes halua opetella sellaisia), mutta hän viihtyy luultavasti juuri elementtinsä takia kuumien polttouunien äärellä työssään.

Perhe: Vaimo Raskha ja tytär Aeki

Ulkonäkö: Grognar on 137 senttiä pitkä ja ruumiinrakenteeltaan hyvin normaali kääpiö. Hän on melkein yhtä leveä kuin pitkä. Grognarin käsivarret ovat täyttä lihasta ja puun rungon paksuiset. Hänen kasvonsa on pyöreät ja jykevät, joihin on upotettuina kaksi ruskeaa silmää ja hänellä on korkeahko otsa. Grognarin hiukset ovat suorat, erittäin vaalean keltaiset ja ulottuvat niskaan ja ne kihartuvat siististi taaksepäin latvoista. Hänellä on polviin ulottuva massiivinen parta, joka on koristeellisesti sidottuna kolmelle paksulle letille.
Otsallaan Grognar pitää pyöreitä tummentavia suojalaseja. Hänellä on yllään vihreä lyhythihainen paita, sen päällä avonainen ruskea nahkaliivi täynnä taskuja ja kylmemmällä kaiken tämän päällä tumman ruskea polvien yli ulottuva takki. Hänen housunsa ovat ruskeat ja vyö leveä ja musta. Vyössä roikkuu paljon pussukoita ja sen solki on hopeinen kulmikas kääpiöesi-isän kasvojen kuva. Lantiollaan hän kantaa kevyttä olkalaukkua ja kädessään hänellä on ruskeat nahkahansikkaat.
Grognarilla on selässään alkeellinen pomminheitin, joka on n. 80 cm pitkä. Sen piippu on n. 15 cm leveä ja se sinkoaa erilaisia pyöreitä pommeja pisimmässä kaaressa 70:n metrin päähän. Piippu on tykin piipun kaltainen ja sen perässä on iso iskuri ja aseessa on kiväärin perä. Vyöllään vasemmalla puolella Grognar kantaa heittimeensä kiinnitettävää pistintä, jonka terä on n. 30 cm pitkä ja sahalaitainen. Molemmissa kainaloissa on pistoolikotelo, joissa on kertalaukeavat pistoolit. Oikealla puolella vyöllä roikkuu normaalia sepän vasaraa suurempi vasara, joka on työkalun lisäksi yksi Grognarin lempiaseista. Lisäksi vasaran kyljessä on muutama riimu, jotka tuo pientä magiaa aseeseen, joten sillä voi lyödä myös henkiolentoja. Yhdessä vyölaukussaan Grognar kantaa tuuman paksuisia sikareita, joita hän polttelee usein.
Matkoillaan Grognar pitää mukanaan Dobin-nimistä lojaalia harmaata muuliaan, joka on hieman haiseva ja kapinen, mutta silti harvinaisen vahva. Perässään muuli vetää kärryä, joka sisältää sepän tarvikkeita ja ”minipajan”.


Viimeinen muokkaaja, Donray pvm Ti 24 Huhti 2012 - 20:24, muokattu 1 kertaa
avatar
Donray
Kirjoitusten haltija

Viestien lukumäärä : 106
Join date : 20.03.2012
Ikä : 25

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Grognar Murdinrin

Viesti kirjoittaja Donray lähetetty Ti 24 Huhti 2012 - 19:31

Luonne ja menneisyys tulee myöhemmin, mutta vissiin kalmakukan luvalla ropetan hänen kanssaan ja teen hahmon loppuun ku inspaa Razz

_________________
Olen Kirjoitusten Haltija (=moderaattori) eli minulta voi kysyä, jos ilmenee ongelmia :]

Edwin Ferhew, Grognar Murdinrin, Derick Rahsung (Hurrikaanisoturi), Phebios
avatar
Donray
Kirjoitusten haltija

Viestien lukumäärä : 106
Join date : 20.03.2012
Ikä : 25

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Grognar Murdinrin

Viesti kirjoittaja Kalmankukka lähetetty Ti 24 Huhti 2012 - 19:32

Näin on Wink Lisäile ne jossain vaiheessa.

_________________
"Mustan lammen rannalla kasvoi kaunis kalpea kukka..."
Ongelmia tai epäselvyyksiä? Ota yhteyttä!

Yatai Myrskynsilmä, Kenraali Xian, Kalris Eldoughen, Poci, Lilium
avatar
Kalmankukka
Gamemaster

Viestien lukumäärä : 595
Join date : 20.03.2010
Ikä : 25
Paikkakunta : Turku

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Grognar Murdinrin

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa