Emily Lowre

Siirry alas

Emily Lowre

Viesti kirjoittaja Kuu lähetetty La 2 Toukokuu 2015 - 21:23

NIMI: Emily Lowre
IKÄ: 38
LAJI: Haltia (metsähaltian ja hopeahaltian tytär)

SUKUPUOLI: Nainen

NYKYISYYS: Lohikäärmeratsastaja ja taiteilija

KIELITAITO: äidinkieli: Haltioiden kieli, opiskellut: Barcia

AMMATTI: Lohikäärmeratsastaja, taiteilija

MAGIA Emily hallitsee ilmaelementtiä. Hän tekee useimmiten pieniä tuulenpuuskia vain huvikseen yksin kulkiessaan. Emily myös osaa tehdä suuriakin myrskyjä. Hän juoksee myös hyvin nopeasti, osaa kutsua esineitä luokseen (mutta ei kovinkaan usein tätä tee). Emily osaa syöstä käsistään voimakkaan puhurin sekä pienen, mutta hyvin nopeasti pyörivän tornadon ja suojata itseään tekemällä ympärilleen pyörremyrskyn näköisen suojakilven yms.. Hän osaa myös muutamia hyvin yksinkertaisia loitusuja kuten esimerkiksi nuotion sytyttämisen. (Sen enempää hän ei osaa tulielementistä ja tämänkin opettelu vei monta vuotta)

ULKONÄKÖ Emily on 168 senttiä pitkä ja 50 kiloa painava. Hänellä on vaaleanruskeat, hieman yli olkapäiden ulottuvat, suorat (maantien väriset) hiukset ja kirkkaat, siniset silmät. Hänen pupillinsä ovat kuin kissalla. (Eli joskus viiruina ja joskus suurina) . Hänen otsatukkansa kulkee yli oikean silmän. Hänellä on pisamia silmien alla ja pienen nenän päällä runsaasti. Emilyllä on suipot, normaalit haltioiden korvat. Ruumiinrakenteeltaan Emily on laiha ja siro, mutta häneltä löytyy jonkin verran lihasvoimaakin. Hänen vasemman silmänsä alla on pieni arpi. Arpi tuli, kun Zafire (lohikäärme) raapaisi vahingossa innoissaan Emilyä naamaan, kun se oli pieni ja hänen sylissään.
Emily kantaa aina mukanaan miekan näköistä, mutta miekkaa pienempää asetta. Emily käyttää lähes aina tummanharmaata, pitkää kaapua, jossa on huppu sekä hihattomia tai lyhythihaisia paitoja ja suht pitkää hametta. Silloin, kun hän käyttää jotain muuta kuin kaapua, pitää hän viittaa selässään. Hän ei käytä korvakoruja, mutta hänen kaulassaan on kaulakoru.

[img][/img]
LUONNE : Emily on luonteeltaa rauhallinen, ystävällinen, salaperäinen, huumorintajuinen ja ymmärtäväinen. Hän osaa pitää salaisuudet ja käyttää toisinaan sarkasmia oikeissa tilanteissa, tai ainaki usein. Tunteellisuus on myös yksi Emilyn luonteenpiirre, mutta sitä hän ei näytä, vain läheisimmille ystäville hän kehtaa näyttää tunteellisuutensa. Emilyn kärsivällisyys riippuu täysin tilanteesta. Toisinaan hän jaksaa odottaa tuntikausia, joskus ei edes sekuntiakaan. Emily on myös leikkisä. Joskus hän villiintyy ja saattaa esimerkiksi kiivetä puuhun ja keikkua oksilla miten päin hyvänsä. Emily ei pidä kiirettä, mutta tiukan paikan tullen hän saattaa paeta paikalta niin nopeasti kuin suinkin. Ihmisten keskuudessa Emily pitää huppuaan päässään ja kulkee syrjemmässä. Hän ei pidä muutenkaan liiasta väenpaljoudesta. Emily on yksinkulkija. Hän viettää paljon aikaansa metsässä. Hän ei elä haltioiden kaupungeissa, mutta saattaa toisinaan pyörähtää niissä. Käyttää montaa eri salanimeä ihmisten keskuudessa. Välttelee lemmenkipeitä miehiä, sillä hän on joutunut käyttämään muutaman kerran väkivaltaa päästäkseen irti tuollaisen otteesta. Rakastaa taiteilua ja lohikäärmeellä ratsastusta. Harjoittelee miekkailua ja käy erään haltianaisen luona muutaman kerran viikossa, sillä tuo opettaa hänelle loitsuja ja ilmaelementin käyttöä.


MENNEISYYS: Emily syntyi tavalliseen haltiaperheeseen esikoisena. Emily sai nimensä äitinsä äidin mukaan. Hänen äitinsä (Samantha) oli todella iloinen lapsen syntymästä. Samantha oli koko elämänsä unelmoinut saavansa lapsen. Emilyn isä (Fred) oli taas tahtonut perillisen jo jonkin aikaa, vaikka mitään kiirettä asialla ei ollut. Emily eli normaalia elämää vanhempiensa kanssa. Kun hän täytti seitsemän, hänen äitinsä odotti toista lasta. Sisarus syntyi kuitenkin kuolleena. Emily oli pettynyt, sillä oli odottanut pääsevänsä hoitamaan sisarustaan. Kun Emily oppi lukemaan, hän luki paljon lohikäärmeistä ja muusta vastaavasta. Emilyllä oli paljon mielikuvitusta ja hän maalasi huoneensa seinään lohikäärmeestä kuvan. Tytön suurin unelma oli aina saada ystäväkseen lohikäärme. Vanhemmat olivat ihmeissään Emilyn ajattelutavoista, unelmasta, mielikuvituksesta, luonteesta ja virkeydestä. Silmistä he eivät välittäneet, sillä Emilyn isällä oli samanlaiset silmät kuin Emilyllä. Emilyn isä alkoi opettamaan Emilylle miekkailutaitoja, kun tuo täytti 15. Tuo opettaminen kulki heidän suvussaan. Hänen äitinsä taasen opetti elementin käyttöä, sillä eihän Emily sitä ilman opetustakaan oppisi. Tai niin hänen äitinsä sanoi. Kun Emily täytti 20, hän lähti kotoaan. Hänen vanhempansa olivat olleet muutaman vuoden turhan tiukkoja ja huusivat paljon ja yrittivät niin sanotusti sammuttaa Emilyn unelman ja käyttämään virkeyden kotihommiin ja muuhun sellaiseen, sillä Samantha ja Fred kokivat Emilyn olevan jotenkin niinsanotuksi hulluksi tai paljon erilaiseksi ja halusivat suojella tätä muutenkin. Emily ei kuitenkaan ymmärtänyt, miltä. (Emilyn tietämättä hänen sukuaan vainosi eräs lohikäärme, sillä hänen sukunsa oli yrittänyt tuhota koko tuon lohikäärme lajin, koska yksi niistä oli tappanut yhden lapsen haltijan perheessä. Lohikäärme rotu ei ollut tarkoittanut sitä. Sukuun syttyi kostonhimo ja he hyökkäsivät lohikäärmeiden kimppuun, mutta häviten. He tappoivat silti paljon lohikäärmeitä. Lohikäärme rotu tulistui ja lupasivat tuhota tuon tietyn haltijan suvun.)
Se ei ollut vanhemmille tuttua ja he syyttelivät usein toisiaan, että se on sinun syytäsi, että hän on tuollainen. Emily tunsi olonsa ahdistuneeksi ja epämukavaksi, kun hänen isänsä saarnasi hänelle joka ilta, että hänen pitäisi ajatella jotakin muutakin, kuin vain lohikäärmeitä ja muuta sellaista. Hänen piti tehdä lähes kaikki talon askareet, mutta ulos talosta hän ei saanut lähteä yksin ulos. Se ei ollut lainkaan mukavaa. Myöhemmin kun Emily oli 20 (10) hän löysi lohikäärmeen munan. Se oli tippunut kaappaajalta matkallaan. Emily katseli sitä hetken ja yllättäen, se kuoriutui. Lohikäärme merkitsi Emilyn ratsastajaksi merkillä oikean käden ranteen lähettyville lohikäärmemerkillä, joka tarkoitti lohikäärmeratsastajaa. Emily antoi lohikäärmeen nimeksi Zafire. Lohikäärmeen poikanen huitaisi häntä vanhingossa naamaan kynnellään. (Siitä johtuu arpi silmän alla) Emily huomasi että lohikäärme kasvoi vinhaa vauhtia, mutta siitäkin Emily oli lukenut kirjoistaan, mutta ei kuitenkaan liian nopeasti. Lohikäärme kasvaa 'nopeasti', jotta sillä voisi ratsastaa, ennenkuin ratsastaja kuolee. Kun Emily olisi täysikasvuinen eli aikuinen, lohikäärmeellä pysytyisi jo ratsastamaan. Emily lähti pois kotooan Zafiren kanssa vanhempien nukkuessa. Kun vanhemmat huomasivat Emilyn kadonneen, he syyttelivät siitäkin toisiaan, hätääntyivät ja surivat asiaa, sillä pelkäsivät jonkun kaapanneen Emilyn tai lohikäärmerodun tappaneen hänet. He myös pelkäsivät, että oli heidän syytään se, että Emily lähti, kuten se olikin.
Emily käveli tätinsä luo ja näytti lohikäärmettään tälle ja kertoi äidistään ja isästään. Hänen tätinsä kertoi, että vain hyvin harvat saisivat edes nähdä lohikäärmeen ja vielä harvemmat saisivat lohikäärmeestä ystävän. Emilyn täti kehotti, että suojelisi lohikäärmettä ja hän voisi jäädä tänne. Emily tiesi, lähes kaiken, mitä hänen tätinsä sanoi lohikäärmeistä, mutta nyökkäili vain. Kun Emily täytti 27, hän muutti pois tätinsä Sandran luota lohikäärmeensä, Zafiren kanssa. Hän kuitenkin käy vieläkin Sandran luona opettelemassa loitsuja ja elementin käyttöä, sillä hänen taitonsa eivät ole niin hyvät vielä.

LEMMIKKI: Emilyllä ei ole lemmikkieläimiä, sillä Zafirea ei voi kutsua lemmikiksi.

YSTÄVÄT: Emilyn läheisin ystävä on Zafire. Muita hänen ystäviään ovat Tarah, Zas ja Veronica, jotka hän tapasi koulussa ja aikusena.

LEMPIASIAT: Emilyn lempiruoka: päärynät, perunat, omenat ja lohi.
Emilyn lempitekemiset: lentäminen, taiteilu, loitsujen teko, elementin käyttö yms.avatar
Kuu

Viestien lukumäärä : 1
Join date : 11.03.2015
Ikä : 16

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Emily Lowre

Viesti kirjoittaja Kalmankukka lähetetty Su 3 Toukokuu 2015 - 10:32

Moi ja kiitos paljon mielenkiinnosta AyselChimaa kohtaan! :3 Hahmosi on oikein kiva, mutta mieleeni tuli jonkinlainen lista tarkentavia kysymyksiä hahmostasi. Lohikäärmeet ovat tosiaan viisaita ja erittäin harvinaisia olentoja, ja kadonnutta lohikäärmeenmunaa etsivät niin muut lohikäärmeet kuin kaikki Barcelin ja Isirionin sotajoukotkin.

- Yleisesti: hahmosi on täydellinen ja taitava kaikessa, eikä hänellä ole heikkouksia. Kokemuksen syvällä rintaäänellä voin sanoa, että tällaisella mary sue -hahmolla ei yleensä jaksa pelata kovinkaan kauaan. Suosittelen siis heikkouksien yms. persoonallisuuspiirteiden lisäämistä.
- Miten hahmosi saa elantonsa, mistä hän saa rahat ruokaan?
- Hahmosi magiakyvyt ovat melko hyvät, ottaen huomioon että hän on edelleenkin todella nuori. Kuusi ilmaan liittyvää loitsua ja sen lisäksi vielä määrittelemätön määrä toisen elementin loitsuja on todella iso määrä. Myöskin, mihin hahmosi tarvitsee kahta elementtiä, voisiko tulielementin jättää pois? Nuotion saa sytytettyä ihan tavallisilla tuluksilla ilman että sitä varten tarvitsee osata loitsua.
- Mikä on miekan näköinen ase? Siis ihan vain pieni miekka?
- Poikkeavat silmät tekevät hahmostasi demonisen ja häntä vainotaan demonin jälkeläisenä. Katso Puoliveriset-tieto-osio.
- Miksi hänen kärsivällisyytensä riippuu tilanteesta? Missä tilanteissa hän jaksaa odottaa ja missä ei?
- Miksi hän käyttää salanimiä? Eihän hän ole lainsuojaton tms?
- "--käyttämään muutaman kerran väkivaltaa päästäkseen irti tuollaisen otteesta." Miten hento, nuori haltiatyttö pärjää voimassa aikuiselle ihmismiehelle?
- Kuka opettaa hänelle miekkailua/ miten hän voi kehittyä vain yksin opetellessaan? Millä hän maksaa tälle haltianaiselle, joka opettaa hänelle magiaa? Mitä tarkoitusta varten hän opettelee magiaa (aikooko ryhtiä sotilasmaagiksi tmv.)?
- Missä kaupungissa hän elää? Kartta.
- Myös: vastaa hahmonluonti-osion luonne-kohdan kysymyksiin: uskonnollinen vakaumus ja heikkoudet puuttuvat
- Kaikki nimesi kuulostavat melko ei-haltiamaisilta. Pitäisin käyttämiäsi nimiä enemmän ihmis- kuin haltianiminä. Hahmonluonti-osiossa lukee että englanninkielisiä nimiä ei hyväksytä, ja kaikki nimesi, Emilyä myöten on tavallisia englanninkielisiä nimiä, joten suosittelen että vaihdat ne kaikki enemmän fantasiamaisemmiksi ja haltiamaisemmiksi.
- Mitä hänen vanhempansa tekevät työkseen? Mikä on heidän sosiaalinena semansa? Missä kaupungissa hän kasvoi?
- Miksi hänen vanhempansa eivät yrittäneet hankkia enempää lapsia yhden keskenmenon jälkeen? Emilyn isä halusi perillisen: minkä takia hän oli tyytyväinen tyttölapseen perillisenään, eikä yrittänyt saada poikalasta?
- Miksi hänen vanhempansa olivat ihmeissään hänen unelmoinnistaan? Eikö haaveilu ole ihan tavallista nuorelle tytölle?
- Sanot että Emily tykkäsi maalata - mikä hänestä teki kuitenkin taiteilijan? (Taiteilijoiden täytyy pystyä maalaamaan/kuvanveistämään mitä tahansa asiakas haluaa, ja muutaman omaksi iloksi maalatun kuvan lisäksi se vaatii kymmenien vuosien raakaa työtä taiteilijamestarin opissa, aivan kuten mikä tahansa muukin ammatti).
- Mitä kouluja hän kävi? Mihin ammattiin hän opiskeli? Seurasiko hän äitinsä tai isänsä ammattia? Mikä on tämä perintö, jonka hänen isänsä halusi jättää perilliselleen?
- Miksi hänen isänsä opetti hänelle miekkailutaitoja? Hän on kuitenkin tyttö. Eikö kuvakirjonta ja kankaanvärjäys olisivat hänelle tärkeämpiä taitoja? Mainitset kotityöt - miksi niiden opettelu ei riittänyt hänen vanhemmilleen, vaan hänen isänsä rikkoi sukupuolinormeja opettaen tyttärensä miekkailemaan - mitä tarkoitusta varten?
- Mikä oli tämä hänen unelmansa, jonka hänen vanhempansa yrittävät tukahduttaa - ison lohikäärmeaiheisen kirjaston hankinta? Ison lohikäärmekuvan maalaaminen? Miksi he pitivät tätä hulluna? Eikö haaveilu tosiaan ole ihan tavallista?
- Lohikäärme-haltia-tarina vaatii vähän selvennystä. Paljonko aikaa tapahtumista on, miksi niin ylpeät ja viisat kaksi rotua ovat lähteneet turhaan kostonkierteeseen? Lohikäärmeet ovat eläneet ylhäisessä yksinäisyydessä jo vuosisatoja sekaantumatta mihinkään muiden lajien ongelmiin tai varsinkaan niin typeriin asioihin kuin kosto.
- Lohikäärmeenmunat ovat hyvin harvinaisia, joten miksi sen varastajat olisivat vain antaneet munan olla? Aikuinen lohikäärme on kuolettavin sota-ase, ja arvoltaan mahtavampi kuin kokonainen laivasto tai painonsa kultaa. Myös muut lohikäärmeet, varsinkin munan emo olisivat palanneet etsimään munaa. Kun tieto lohikäärmeestä leviäisi, joka ikinen asiasta kuuleva olisi sen perässä
- Ja ei, lohikäärmeet eivät jätä mitään lohikäärmeratsastajien merkkejä. AyselChima ei ole Eragon Smile Lohikäärmeiden ja kaksijalkaisten välillä ei ole mitään jumallallista tai maagista yhteyttä tai valintaprosessia, vaan joku, joka ottaa nuoren poikasen haltuunsa, voi vaan toivoa, että saa siitä kasvatettua ystävällismielisen aikuisen, käytännössä siis orjan, joka ei ole vapaa poistumaan tai tekemään mitä haluaa. Lohikäärmeen mieli ei ole helposti murrettavissa, ja vaikka ne olisivat kasvaneet poissa kansansa parista, niiden geneettiseen koodiin on painunut suuri kansa muinaista viisautta ja tietoa.
- Kerro enemmän yhteiselämästä lohikäärmeen kanssa. Hän on kuitenkin ajatteleva olento, aikuisena viisaampi kuin yksikään haltia. Miksi poikanen ei vain halua päästä takaisin kotiin äitinsä luokse?
- Myöskin nimi Zafire ei mielestäni ole kovinkaan hyvä, Eragonin lohikäärmeen nimihän on kuitenkin Saphira. Ehkä voisit muuttaa sen jonksikin joka ei olisi näin suora kopio.
- Lohikäärme on hahmo siinä missä Emilykin. Kerro hänen luonteensa, menneisyytensä, suhtautumisensa Emilyyn ja muihin haltioihin, heitä jahtaaviin sotajoukkoihin ja piileskelyyn, suhteet jumaliin, magiataidot ja tulevaisuuden haaveet ja toiveet.
- Myöskin, miksi Emilyn on täytynyt lähteä kotoa? Ilmainen ruoka ja lämmin takkatuli, ja vielä noin nuori ikä ovat kaikki kannusteita pysyä äidin helmoissa. Hänellä ei ole mitään syytä lähteä.

Kyllä, kysymyksiä on aika paljon, mutta älä lannistu, niiden tarkoitus on vain saada hahmostasi parempi Smile On tosi kiva, että olet löytänyt tiesi foorumiroolipelauksen pariin, joka on maailman paras ja hauskin harrastus! Mukavaa että löysit tiesi mukaan! :3

_________________
"Mustan lammen rannalla kasvoi kaunis kalpea kukka..."
Ongelmia tai epäselvyyksiä? Ota yhteyttä!

Yatai Myrskynsilmä, Kenraali Xian, Kalris Eldoughen, Poci, Lilium
avatar
Kalmankukka
Gamemaster

Viestien lukumäärä : 595
Join date : 20.03.2010
Ikä : 25
Paikkakunta : Turku

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa