Bryth

Siirry alas

Bryth

Viesti kirjoittaja Hopeakettu lähetetty Ma 22 Kesä 2015 - 18:06

Nimi: Bryth
Ikä: Aikuinen, 200 vuotias
Laji: Lohikäärme
Sukupuoli: Uros
Kielitaito: Lohikäärmekieli, mutta ymmärtää myös ihmisten ja haltioiden kieltä
Ammatti: Ei vakituista ammattiaUlkonäkö:
Bryth on hyvin majesteellinen näky, kun hänet kohtaa lohikäärmeenä. Pääväriltään hän on savunharmaa, jonka nahkaiset suomut ovat saaneet täysin saman värin. Uros kallo on hyvin pitkänmallinen ja luinen, joka saa Brythin näyttämään vihaiselta, mitä Bryth ei todellakaan ole. Toisin kuin useimmat lajitoverinsa Bryth on melko solakka yksilö. Kynnet ovat todella terävät, joita uros käyttääkin itsensä puolustamiseen. Päässä hänellä koreilee kaksi valkeaa sarvea, jotka tuovat ylväyttä lohikäärmeen olemukseen. Valtavat savunharmaan väriset siivet ovat muodoltaan kaarevat ja oikein upeat. Kapea häntä päättyy terävään kärkeen, joka on myös samaa värisävyä. Hänellä on paksu niska ja kapea runko, solakkuudesta huolimatta Bryth on varsin pitkäraajainen, joilla uroksen kelpaa juoksennella pitkiä matkoja. Vaikka Bryth nähdäänkin usein kävelemässä vuoristoissa tai haltioiden metsässä, suosii lohikäärme useimmiten lentämistä paljon enemmän. Arpia urokselta löytyy melko paljon ikäänsä nähden. Näkyvimmät arvet sijaitsevat vatsassa, rinnassa, leuassa ja vasemman silmän päällä.

Harjoiteltuaan tarpeeksi muodonmuutostaikaa koko lapsuuden ajan, on hän onnistunut huijaamaan lohikäärmeidenmetsästäjiä muuntautumalla ihmiseksi. Ihmismuodossaan Bryth on varsin sirokasvoinen, noin 190 cm pitkä ja painoltaan normaali mies. Hänellä on hyvin vaaleat ja lyhyet hiukset, jotka ovat pörröiset varsinkin aamuisin.
Hän omaa erittäin vaalean ihon, minkä takia Bryth palaa helposti auringossa. Ihmismuodossaan hän näyttää enemmän haltialta kuin ihmiseltä. Lihaksia hän ei omaa juurikaan, ainakaan ihmismuodossaan, joten tässä muodossa uros jää helpommin alakynteen. Brythin silmät ovat varsin pienet ja ne ovatkin saaneet kauniin kanelinruskean värin, jotka huomataan helposti ensimmäisenä. Huulet ovat täyteläiset, varsinkin alahuuli on ylähuulta paljon täyteläisempi. Brythin kävelytyyli on hyvin rauhallinen ja leppoisa, jopa huoleton tai toisessa tapauksessa verkkainen. Hirmu moni ei tiedä Brythin oikeaa olomuotoa, vaan useampi vain luulee hänen olevansa tuikitavallinen haltia muiden joukossa.
On vain eräs piirre, mistä huomaa tämän veijarin todellisen ulkomuodon; hän on lihansyöjä.
Ihmisenä hän joutuu tietenkin käyttämään vaatteita.

Hänen yllään nähdäänkin hirvittävän usein tavallinen hieman repaleinen hiekan värinen pusero, tummanahkaiset housut ja lyhythihainen takki, joka ylettyy suunnilleen polveen asti. Kenkinä Bryth käyttää lämpimiä karvabootseja, jotka on tehty karhun turkista.


Luonne:
Hurjasta ulkomuodosta jokainen voisi kuvitella Brythin olevan täysin samanlainen kuin kaikki muutkin lohikäärmeet.
Bryth on kuitenkin aivan toista maata; hän on perusluonteeltaan kiltti ja avulias, mukava kaikille, vaikka lohikäärme saisikin vain satavarmasti pelkkää halveksuntaa ja inhoa muilta olennoilta. Bryth on kiinnostunut erityisesti ihmisistä tai ylipäätään kaksijalkaisten elämästä ja tuo pyrkiikin tutustumaan muihinkin kuin vain omanlaisiin lajiedustajiin.
Uros pyrkii olemaan jokaiselle vastaantulijalle passiivisen mukava ja kohtelias, eikä hän ole heti kärventämässä ensimmäistä vastaantulevaa haltiaa tai muutakaan olentoa. Lohikäärme omaa positiivisen asenteen, jolla hän uskoo pääsevänsä vielä pitkälle. Bryth on melko lapsi/penturakas ja tuo onkin oikein mainio roolimalli nuoremmilleen.
Bryth pitää ystävyyssuhdetta erittäin suuressa arvossa, eikä täten hän koskaan pettäisi ystäviensä luottamusta.
Brythiin on äärettömän helppo tutustua, olipa seuralainen vähän puheliaampi tahi sitten hiljaisempi, kyllä Bryth löytää jutun juurta vaikka mistä. Lohikäärmeellä on ihmeellinen tapa saada muut ihmiset ja otukset innostumaan jopa aivan tuikitavallisista asioista. Kaiken lisäksi uros toimii jonkinlaisena nuorten motivaattorina.

Brythillä on kuitenkin partaveitsenterävä äly, jota hän osaa hyödyntää erilaisissa tilanteissa. Hänellä on selkeät mielipiteet erilaisista asioista, joita tuo ei epäröi näyttää julkisesti. Hän saattaa puolustaa omia mielipiteitään melko rajustikin, vaikkei hän sitä aina edes huomaakaan. Kun Brythin kanssa pääsee sitten ystävä-tasolle, voit olla varma että hän pysyy ystävänäsi vielä pitkään. Hänet tunnetaankin jalona ja avuliaana lohikäärmeenä, joka on aina valmis auttamaan muita tarpeen vaatiessa. Kun Brythin pääsee tuntemaan paremmin, hänestä tulee kumppanistaan huolehtiva ja rakastava, johon voi luottaa. Hän ei koskaan satuta muita verisesti saati sorru leikkimään kumppaninsa tunteilla. Rakastuessaan hän on kumppanilleen uskollinen ja romanttinen. Tuota piirrettä hän koettaakin näyttää ja ilahduttaa kumppaniaan kaikin mahdollisin keinoin. Lohikäärme on myös hyvin tunteellinen yksilö, jonka mielialoista saa kyllä varsin hyvin selvää. Brythistä voisi myös sanoa, että hän käyttäytyy hyvin järjestelmällisesti ja huolellisesti hänen paneutuessa johonkin asiaan.


Menneisyys:
Bryth kuoriutui munasta kahdelle rakastavaiselle lohikäärmevanhemmille korkealla Cwerizeth-vuoristossa.
Molemmat vanhemmat osasivat syöstä sähköä ja huolehtivat poikasestaan kaikin mahdollisin keinoin.
Elämä oli siihen aikaan hyvin vaarallista lohikäärmemetsästäjien metsästäessä viattomia eksyneitä, hurjia villipetoja.
Kummatkin päättivät pysytellä suojassa metsästäjiltä, jottei heitä löydettäisi. Piilottelu auttoi lohikäärmeperhettä selviämään niinkin pitkälle asti, aina tähän päivään asti. Vuosien kuluttua Brythin koulutus alkaisi ja hän olisi pian valmis aloittamaan oman elämänsä. Byrythillä olikin todella vahva tunneside omaan äitiinsä, joka opetti hänelle sähkönsyöksennän jalon taidon, kun taas isäänsä hän pikemminkin arvosti ja kunnioitti.

Brythin lapsuusaika lensi kuin siivillä - tai niin vanhemmista oli tuntunut - ja teini-ikäisenä Bryth oli valmis tekemään ensimmäisen tutkimusretkensä. Haltijoiden elämä kylässä kiinnosti ja houkutti nuorukaista niin paljon, että hän olisi ollut valmis vaikka maksamaan siitä, että hän pääsisi joskus tutkimaan tuota kylää paljon paremmin.
Joka päivä Bryth vain tyytyi katselemaan ilmasta käsin kyläläisten menoa ja toivoi suuresti unelmansa toteutumista.
Noihin aikoihin Bryth seikkaili hyvin usein lapsuudenystävänsä, häntä hivenen nuoremman lajiedustajan kanssa.
Hän piti naaraan seurasta hyvin paljon ja pianpa heistä tulikin parhaat ystävykset.

Brythin sitten varttuessa aikuiseksi hänestä tuli jotenkin fiksumpi ja kaiken lisäksi hän oli onnistunut muodonmuutostaiassaan. Hän oli vihdoinkin tehnyt sen melkein täydelliseksi. Aikuisuuden kynnyksellä Bryth saattoi ehkä vahingossa unohtaa vanhan lapsuudenystävänsä miltei kokonaan, joten he eivät ole jutelleet keskenään pitkään aikaan. Näihin aikoihin Bryth kokeili muodonmuutostaikaa käytännössä haltijoiden kylässä, jonka hän on todennut hyödylliseksi. Mitään traagista ei hänen onnekseen ole vielä tapahtunut hänen elämässään. Brythilla on paljon haaveita ja toiveita elämänsä suhteen. Lohikäärme haluaa perustaa perheen löytämänsä puolison kanssa.
Nykyään Bryth asustelee edelleen Cwerizeth-vuoristossa, mutta hän vaeltelee useimmiten ympäri haltijoiden kaupungeissa tai vaihtoehtoisesti läheisissä metsissä.


Muuta:
- Bryth uskoo jumaliin ja enteihin
- Kärsii Algofobiasta (pelkää kivun kokemista tai sen näkemistä)


Pelaaja: Hopeakettu
Pelipaikka: AyselChima

Hopeakettu

Viestien lukumäärä : 9
Join date : 17.06.2015
Ikä : 22
Paikkakunta : Jossain ihmeen hevonkuusessa

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa