Balat

Siirry alas

Balat

Viesti kirjoittaja Cantele lähetetty Su 5 Heinä 2015 - 23:27

Nimi
Balat

Ikä/syntymäpäivä
n. v. 5

Laji
(Fyysinen) demoni

Sukupuoli
Esiintyy yleensä naisena, mutta riippuu tarkoitusperistä.

Kielitaito
Pitkän iän myötä taitaa lähes kaikkia kieliä täydellisesti.

Ulkonäkö
DEMONI

Sukupuoli: nainen

Fyysinen kuvaus: vaikuttaa melko sirolta, ohuet, heikot käsivarret ja jalat. Naiselliset ominaisuudet tulevat vahvasti esille.

Ihonväri: vaalea

Kasvokuvaus: melko kapeat kasvot, terävä nenä, mutta silti melko siroluinen. Silmät ovat violetit, huulet taas verenpunaiset. Hampaat ovat neulanterävät, kuin hailla.

Hiukset: lyhyet, mustat, kehystävät kasvoja,

Pituus ja paino: n. 180 cm ja 70 kg.

MUU: Violetit sarvet, jotka nousevat kaarevina hieman pään eteen, kuin pässillä.
Kynnet ovat pitkät, kaarevat ja mustat. Takana violetti, piikikäs häntä. Yleensä ympärillä ametisteista muodostuvia ohdakkeita, jotka nousevat polven korkeuteen asti piikkeinä ympärille.

Tapoihin kuuluu esiintyä ihmisnaisena.
Siksipä alla demonin eniten suosiman hahmon ulkonäkökuvaus:

IHMINEN

Sukupuoli: nainen

Fyysinen kuvaus: vaikuttaa melko sirolta, ohuet, heikot käsivarret ja jalat. Naiselliset ominaisuudet tulevat vahvasti esille.

Ihonväri: vaalea

Kasvokuvaus: melko kapeat kasvot, terävä nenä, mutta silti melko siroluinen. Silmät ovat safiirinsiniset.

Hiukset: lyhyet, mustat, kehystävät kasvoja,

Pituus ja paino: n. 180 cm ja 70 kg.

Demoni taitaa vahvuutensa vuoksi mainiosti muodonmuutosmagiaa, mutta käyttää sitä harvoin. Taistellessaan muuttuu violetista kristallista muodostuvaksi jättimäiseksi, lohikäärmeen kaltaiseksi hahmoksi. Halutessaan liikkua nopeasti näyttää valkopäämerikotkalta. Osaa myös esiintyä violettina utuna.

Luonne:
Dominoiva|Fanaattinen|Juonikas|Julma|Sadistinen|Utelias|Äkkipikainen|Laskelmoiva|Ahne

Balat on erittäin uskollinen luojalleen Chimalle ja puolustaakin tämän nimeä raivokkaasti ja äkkipikaisesti. Hänen unelmansa on valloittaa maailma ja tuhota Aysel. Hän on erittäin laskelmoiva ja ahne tässä asiassa. Häntä ei kiinnosta muiden olentojen elämä  - ei edes demonien ja hän saattaakin huvikseen tuhota heikompia spketraalidemoneita ja nauttia näiden tuskasta. Fyysisiin demoneihin hän kajoaa vain harvoin, koska näkee näissä mainioita  tulevia orjia. Ketään hän ei kuitenkaan tapa yleensä ilman syytä ja valjastaakin mieluusti heikompia olentoja käyttöönsä. Hän ei suuttuessaan pysähdy ajattelemaan ja voi joutuakin hankaluusiin tämän ominaisuutensa tähden, vaikka yleensä hän laskeekin jokaisen liikkeensä tarkoin. Hän ei kaihda keinoja tavoitteensa saavuttamiseen.
Hän on kuitenkin varovainen ja väistää metsästäjien, maagien ja muutoin voimakkaampien tieltä, ellei sitten toinen osapuoli tarjoa syytä tai tilaisuutta käydä kimppuun.
Hän rakastaa mielillä leikkimistä.

Menneisyys
Chima loi Balatin ollessaan voimiensa tunnossa ja Balat rakastaakin tätä ja vihaa Ayselia ylitse kaiken. Hän sai vaarallisia kykyjä ja osallistuikin molempiin demonisotiin selviten täpärästi. Ensimmäisessä sodassa hän oli saada surmansa erään metsästäjän käsissä. Balat ehti kuitenkin muuttaa muotoaan ja suojautua.

Vaikka hän onkin viettänyt vuosisatoja piilossa hovin aristokratian joukossa, hän odottaa yhä hetkeä leimauttaa kolmas demonisota käyntiin ja sen tuoksinnassa herättää Chima.
Demoni valitsi piilopaikkansa, koska hän viihtyy aristokratian joukossa.  He ovat erittäin ylpeitä ja ravitsevat Balatia ylpeydellään. Aristokraatit ovat myös alttiita houkutuksille. Balatin tapoihin kuuluukin esiintyä palvelijana tai salaperäisenä aristokraattineitona erilaisia juhlissa ja huvituksissa, jolloin hän yleensä naamioituu ja istuttaa ajatuksen itsestään läsnäolijoiden päihin. Näin hänestä tuli ja tulee entistä voimakkaampi. Toki tässä on riskinsä, mutta Balat on aina luottanut muiden demonien aiheuttamaan taustasurinaan ja taitoonsa pysyä varjoissa, piilottaa auransa ja pysyä mahdollisimman kaukana metsästäjistä ja maageista.
Balat opetteli käyttämään magiaansa hyvin pitkälti yksin, mutta hioi taitojaan myöhemmin demonisodissa saatuaan varsin hyviä havaintoesimerkkejä. (Aikaahan on ollut!)
Hän myös liikkuu yleensä ihmisten parissa, mutta ei kaihda myöskään haltioita.

Magiataidot
Mieli
Kykenee:
Vakoilemaan mieltä
Telepatiaan
Murskaamaan ajan kanssa kokeneenkin mielen
Aiheuttamaan erilaisia unia ja harhoja  sekä tuskia
Kontrolloida ajatuksia
Ottamaan mielen valtaansa joksikin aikaa
Yleisesti maagisen voiman tarjoamiin perusasioihin (kuten sulkemaan oven)
Käyttämään maagiesta energiasta luotua purkausta
Pyyhkimään magiajälkensä
Demoni on harjoittanut magiaansa kauan, mutta sen jälkeen käyttänyt sitä melko vähän. Aika ja kokemus ovat tehneet hänestä erittäin voimakkaan ja oppineen. Vaikka demoni ei virallisella asteikolle sijoitukaan, hän tarjoaisi kovan ja vaarallisen vastuksen jopa arkkimaagille.

MUUTA:
* ei perhettä
* soluttautuu aristokraattien juhliin, mutta ei varsinaisesti ole luonut itselleen aatelista valehenkilöllisyyttä eikä aatelistitteliä esimerkiksi avioliiton (ja aviomiehen pikaisen kuoleman) kautta

Cantele

Viestien lukumäärä : 9
Join date : 05.07.2015
Paikkakunta : Rovaniemi

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa