Nicholaes "Nich" Arcturaè

Siirry alas

Nicholaes "Nich" Arcturaè

Viesti kirjoittaja Nicholaes lähetetty Ma 13 Heinä 2015 - 17:22

Toivottavasti teita ei haittaa se, etta en voi kayttaa suomen aakkosten viimeista kahta kirjainta viela viikkoon, kun olen lomalla ulkomailla. Joudun tekemaan lomakkeen nopeesti, silla verkkoyhteys on rajallinen.

Lomake:

Nimi: Nicholaes "Nich" Arcturaè (Lansihaukka)
Ika: Syntynyt Kesapaivantasauksena (21.6) vuonna 658 eli on nyt 17-vuotias
Laji: Puolihaltia
Sukupuoli: Mies
Kielitaito: Puhuu barcelia aidinkielenaan

Ammati: Ansaitsee leipansa Ajimeassa, Alaston haltia-tavernan ja majatalon isannan apulaisena (nimi tulee tavernan suosimasta merihaltia-kapteenista, joka aikoinaan kavi tavernassa ja teki sen isantaan ja kaikkiin paikalla oleviin miehiin mukavan vaikutuksen). Nich hoitaa tuoppien tarjoamisen merimiehille ja joskus jopa -naisille, mika tuo kieltamatta sen edun, etta Nich saa kuulla monet ulkomaailman uutiset ja ihmeet.

Ulkonako: Nich on pidempi kuin useimmat miehet, hieman yli kuusi jalkaa pitka. Hanen kasvoissa on viela hieman sita lapsellista pyoreytta, mutta lihava han ei ole. Hanella on vahva leuka, suuret harmaan-siniset silmat ja pojaksi pitkat ripset. Korvat ovat aavistuksen suipot ja poskipaat hieman korkeat. Hanessa on pienia haltiapiirteita, mutta enimmakseen han nayttaa tavalliselta Barcelin pojalta, joka on miehisyyden kynnyksella. Nicholaesin hiukset eivat ole haltioiden tapaan suorat, vaan painvastoin ne ovat kiharana pehkona. Niiden vari tumman ruskea, jossa on paikoin kultaisen vivahdetta. Tavernan asiakkaiden seuran vaikutuksena hanen silmissa on usein pilketta, seka ilkikurista hymya. Hanessa ei juuri nay mitaan haltiapiirteita.
  Silloin kun Nich, tavernan isantansa kaskysta purkaa majataloon tuotua oluttynnyreita, han usein tyoskentelee ilman paitaa, joka samalla paljastaa hanen melko lihaksikkaan vartalon. Nicholaesilla ei ole ylaselassa pieni tatuointi, joka on seurausta murrosian myrskyisista vaiheista.
Nichin vaatteet ovat valkoinen pellavapaita, tumman ruskea nahkaliivi, seka mustat pellava housut ja nahkakengat. Hanen vasemman kaden ymparilla on vihrea huivi, jonka han sai eraalta merihaltialta.

Luonne: Hyva-Neutraali
Nich on kujeileva, terava ja jonkin verran jaarapainen lapsi. Hanen rohkeudellansa on rajansa, vaikka Nich ei kaihtaa tappeluita muiden poikien kanssa, han silti kavahtaa vastustaa kaduilla patrolloivia sotilaita ja muita lainedustajia. Tosin luotettavien ystaviaensa takia han ylittaa pelkonsa.
Nichilla on yksi iso heikkous: vastakkainen sukupuoli.

Menneisyys: Nicholaes ei itse tieda olevansa sekarotuinen. Hanen isansa (ihminen) oli laivanvarustaja Ajimeassa, mutta han kuoli vakavaan sairauteen, kun Nich taytti kaksitoista. Hanen isansa pyysi Alastoman haltian -kapakan isantaa ottamaan Nichin valvovan silmansa alle ennen hanen kuolemaa.
Hanen isansa sanoi tapaavansa hanen aidin (haltia) pienessa kylassa, kun han oli nuori, mutta Nichin syntyman jalkeen demoni hyokkasi kylaan. Lopun voi arvata muutenkin.
Paivaa ennen kuin Nich taytti seitsemantoista kapakkaan saapui merihaltia. Hanen sanottiin olevan kauppamies Anthis Chaconasin merikapteeni. Isanta pyysi laittamaan talle kylvyn, taman huoneeseen, silla valin kun haltia oli tarkistamassa laivaansa. Kun kylpy oli juuri valmis, haltia astui sisaan, nahdessaan hanet Nich yllattyi suuresti. Haltia oli nainen. Hanen paallaan oli avonainen loysa paita, joka ei peittanyt taman muodokasta rintavarustusta. Haltia lukitsi huoneen ja huomatessaan Nichin tujotuksen, han hymyili ilkikurisesti ja pyysi Nichia kylpemaan hanen kanssaan, silla han on niin yksinainen. Taman illan jalkeen haltia lahti, eika Nich tavannut tata koskaan, mutta heratessaan Nich huomasi ranteensa ymparilla vihrean huivin, jonka han piti muistoksi itselleen.

Magia: Hallitsee vain vahan salama magiaa, jota han ei ole sen epakaytallisyyden ja valtavan vaikeuden vuoksi harjoittanut. Pystyy luomaan kipinoita, aistia ukkosmyrskyja yms. Naista kyvyista Nich ei ole kenellekkaan koskaan kertonut.

Heikkoudet: Lukutaidoton ja muutenkin ilman koulutusta, kova veto vastakkaista sukupuolta kohtaan.

Vahvuudet: Tarpeeksi voimaa kantamaan ison oluttynnyrin, hallitsee hieman salama magiaa.


Anteeksi suppea ja karkea lomake, mutta talla hetkella parempaan en taalla ulkomailla ehdi/pysty. Heti kun on vain mahdollista yritan parantaa sita Smile


Viimeinen muokkaaja, Nicholaes pvm Ti 14 Heinä 2015 - 15:36, muokattu 1 kertaa
avatar
Nicholaes

Viestien lukumäärä : 2
Join date : 13.07.2015
Ikä : 16
Paikkakunta : Paakaupunkiseutu

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Nicholaes "Nich" Arcturaè

Viesti kirjoittaja Kalmankukka lähetetty Ma 13 Heinä 2015 - 18:05

Moi ja tervetuloa AyselChimaan! :3

Haha, hauska huomata että olet käyttänyt Yataita hahmokuvauksessasi, hienoa! Juuri tämänlainen interaktiivisuus on roolipeleissä parasta!

Hahmosi luonne-osion on tosiaan heman lyhyehkö ja itselleni ei jäänyt vielä kauhean selkeää kuvaa siitä, mutta kunhan itse tiedät millainen hahmosi on luonteeltaan, niin menköön. Et myöskään mainitse että kumpa alajia hahmon isä ole, mutta päättelen hahmokuvauksesta, että hahmosi siis näyttää hyvin ihmismäiseltä, eikä hänestä huomaa hänen haltiavertaan. Tämän lisäyksen voisit vielä kuvaukseen lisätä.

Muuten kaikki kunnossa, tervetuloa mukaan! :3

_________________
"Mustan lammen rannalla kasvoi kaunis kalpea kukka..."
Ongelmia tai epäselvyyksiä? Ota yhteyttä!

Yatai Myrskynsilmä, Kenraali Xian, Kalris Eldoughen, Poci, Lilium
avatar
Kalmankukka
Gamemaster

Viestien lukumäärä : 595
Join date : 20.03.2010
Ikä : 25
Paikkakunta : Turku

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Nicholaes "Nich" Arcturaè

Viesti kirjoittaja Nicholaes lähetetty Ti 14 Heinä 2015 - 15:37

Paivitetty- Parannan lomakkeen uudestaan heti Suomeen tultuessani Smile
avatar
Nicholaes

Viestien lukumäärä : 2
Join date : 13.07.2015
Ikä : 16
Paikkakunta : Paakaupunkiseutu

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Nicholaes "Nich" Arcturaè

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa