Haagli Sepänpoika

Siirry alas

Haagli Sepänpoika

Viesti kirjoittaja Hemetsu lähetetty Su 19 Heinä 2015 - 16:40

Nimi: Haagli Sepänpoika

Ikä/syntymäpäivä
Vuonna 650 syntynyt muuta tarkempaa tietoa ei ole , kuin se että hän on syntynyt joskus kesällä.

Laji
Ihminen

Sukupuoli
Mies

Kielitaito
Ihmisten kieli eikä ymmärrä haltija kieltä

Ammatti/nykyisyys
Hän ansaitsee elantonsa pääosin metsästämällä mutta silloin töllöion toimii myös vakoojana.

Ulkonäkö
Hän on 173cm pitkä erittäin solakka nuorimies. Hänellä on ruskeat erittäin lyhyet hiukset. Ihon väri melko tumma. Silmät ovat myös ruskeat eikä niistä oikein ota selvää, mikä on tämän hetkinen tunnetila. Yleensä hänen päällään on mustat löysät housut ja ruskea pitkähihainen paita. Jalkojen suojana on mustat pitkävartiset saappaat. Molempien saappaiden varsista pilkistää tikarin kahva. Vyöllään hän kantaa heittöveitsiä

Luonne
Luonteeltaan hän on melko utelias, minkä vuoksi tykkää kuunnella muiden höpinöitä. Muiden auttaminen on myös lähellä hänen sydäntään.
Ollessaan muiden rotujen tai henkilöiden joukossa, hän tarkkailee hyvin tarkkaan mitä muut ovat mieltä hänen läsnä olostaan.
Varsinaista inhoa tai vihaa Haagli ei koe muita rotuja kohtaan, mutta ei vartavasten hankkiudu vihamielisten joukkoon.
Tosin puoliverisiin hän ei tiedä miten pitäisi suhtautua. Osittain hän pelkää niitä mutta toisaalta tuntee sääliä ennakkoluulojen vuoksi.
Haagli ei ole mikään terävä päästään vaan enemmänkin yksinkertainen. Yksinkertaisuus näkyy ennen kaikkea silloin, kun hän yrittää kasata kuulemiensa tarinoiden palasia kohdalleen. Näissä muiden kertomissa jutuissa on monesti sanoja mitä Haagli ei ymmärrä.

Menneisyys
Haagli sai elää rauhallisen lapsuuden seuratessaa isänsä sepän töitä. Mutta isä oli hyvin ankara Haglia kohtaan. Tämän vuoksi Haaglin itsetunto ei ole hirveän hyvä. Kuitenkin vuosien mittaan hän on oppinut tuntemaan itsensä ja kasvanut ihmisenä. Päässyt niin sanotusti isänsä varjosta pois. Jo lapsena Haagli huomasi tykkäävänsä muiden höpinöiden kuuntelemisesta. Eteenkin silloin kun isä sepän ystävät tulivat kylään ja kertoivat maailman tapahtumista.
Haagli koki suurta intohimoa tikareihin ja heittoveitsiin. Hän harjoitteli joka ilta metsän laidalla. Melko nopeasti hän oppi osumaan pieneenkin eläimeen veitsensä terällä pitkältäkin etäisyydeltä. Haaglin isä huomasi että poika kykenee metsästämään heittoveitsillään, joten hän pani poijan metsälle joka päivä. Näin Haagli kasvoi ja kehittyi taidoissaan.

Hemetsu

Viestien lukumäärä : 3
Join date : 19.07.2015

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Haagli Sepänpoika

Viesti kirjoittaja PoisonBubble lähetetty Ti 21 Heinä 2015 - 18:27

Alright, tämä on ihan hyvä alku. Elikkäs... Et kerro kenelle hahmosi vakoilee. Kuka on tämän työnantaja, miksi hänestä tuli vakooja? Näiden asioiden täytyy tulla ilmi kuvauksestasi. Ja hahmosi ''tyhjäpäisyys'' ei ole luonne vakoojalle. Kukaan ei palkkaisi vakoojaa joka ei muista vakoilemiaan asioita tai osaisi yhdistellä niitä oikein. Tämä tarkoittaa sitä että hahmosi luonne ja ammatti ovat ristiriidassa ja ne tulee korjata. Meneisyydestä haluaisin myös että kirjoitat lisää. Hahmosi äidistä voisit kertoa hieman, ja hieman syventää tätä heittoveitsien tarinaa. Sekä ennen kaikkea kertoa kunnolla miksi hahmostasi tuli nimenomaan vakooja. Korjaa nämä ja pistele viestuiä niin katsellaan korjattu versio Smile

_________________
Sylos Lachryma, Ara Egiccar, Nill, Berek Fjundra, Rhistel Arrigoni

Moderaattori, Ongelmatilanteessa kysele neuvoa ^w^
avatar
PoisonBubble
Univaras

Viestien lukumäärä : 321
Join date : 12.08.2012
Ikä : 25
Paikkakunta : Kotka

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa