Jayden Claridge

Siirry alas

Jayden Claridge

Viesti kirjoittaja Stubbari lähetetty La 25 Heinä 2015 - 22:01


Nimi: 
Jayden Claridge


Ikä: 
28

Laji: 
Ihminen 

Sukupuoli: 
Nainen

Kielitaito:
Barsia

Ammatti:
Palkkamurhaaja, ja jos töitä ei hetkellisesti löydy Jayden varastaa elantonsa.

Ulkonäkö:
Jayden Claridge on 165 senttimetriä pitkä, ja omaa melko lihaksekkaan vartalon.
Ruskeat hiukset leikattu lyhyeksi. Silmät ovat myös ruskeat.

Vaatetuksena Jayden käyttää tummaa kangaspaitaa, joka on koristeltu tummanpunaisilla kuvioilla. Paidan kuitenkin peittää suurimmista osista ruskea, kevyt, nahkapanssari. Nahkapanssariin kuuluu myös hartiasuojat. Jayden käyttää mustaa huivihuppua peittääkseen kasvonsa. Jayden käyttää ruskeita nahkasaappaita.

Varustus:
Jayden Claridgellä on kaksi puukkoa. Toinen, suurmpi machetea muistuttava veitsi, jolla Jayden taistelee. Salamurhaukset Jayden hoitaa pienellä, ja terävällä sahalaitaisella puukolla, jota hän pitää saappaassaan.

Taidot ja magia:
Jayden Claridge on ketterä, kamppailulajien taitaja. Hän ei perusta magiaan.

Luonne:
Jayden on kylmä, ja häneen ei ole helppo tutustua. Hän ei tykkää toisiin ihmisiin tutustumisesta, vaan yrittää etsiä jokaisesta tekemisestä jotain ilkuttavaa. Hän on hieman äkkipikainen, eikä säästele sanojaan. Tämän takia hän joutuu silloin tällöin vaikeuksiin. 
Jos kyseessä on raha, Jayden pystyy vaikuttamaan mukavalta. Mutta tosiasiassa hän ei välitä muista, katsoo vain omia tekemisiä ja pitää vain ja ainoastaan itsestä huolta, jos sitäkään.
Jaydenin kylmään luonteeseen vaikuttaa menneisyyden traumat, jonka johdosta hän ei luota eikä pysty tekemään toisiin kunnollista tunnesidettä.

Menneisyys:
Jayden syntyi köyhään perheeseen, Elloseen. Jayden Claridgen perheeseen kuului isä ja kaksi veljeä. Jaydenin äiti kuoli miehensä kädestä. Jaydenin isä oli juoppo ja väkivaltainen, joka hyväksikäytti äitiään, kunnes tappoi hänet. 
Jayden Claridge ei ollut tietoinen asiasta, eikä tiedä vieläkään mihin äitinsä kuoli.
Jaydenin nuorimman veljen lähdettyä Ajimeaan, isä ja vanhin veli alkoivat kohdella Jaydenia väkivaltaisesti. Jayden oli tässä vaiheessa alle kymmenen. 15 Vuoden ikäisenä, monesti hyväksikäytettynä hän sai tarpeekseen väärin kohtelusta, ja murhasi isänsä kylmäverisesti veitsellä.
Tämän tehtyään hän lähti yksin matkalle, etsimään nuorinta veljeään. 
Jayden ei löytänyt veljeään matkaltaan, ja vuosien kuluttua hän elää nyt Doneissa.

Stubbari

Viestien lukumäärä : 1
Join date : 22.07.2015

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Jayden Claridge

Viesti kirjoittaja Kalmankukka lähetetty Su 26 Heinä 2015 - 11:17

Noniin, sait hahmon tehtyä Smile Jayden on ihan hyvä alku, mutta hahmosta puuttuu vielä monta tärkeää asiaa, joille toivoisin, että antaisit hieman enemmän ajatusta.

Ulkonäkö: Millainen mielikuva hahmostasi tulee ja miten muut suhtautuvat häneen? Peittääkö hän kasvonsa maskilla myös päivänvalossa? Millaisia katseita itsensä piilotteleva hahmo saa osakseen?

Luonne: Jos kerran hahomsi on salamurhaaja, miksi hän vetää epäilyksiä itseensä käyttäytymällä kylmästi ja teräväkielisesti? Jos hän kerran on äkkipikainen, onko hän tehnyt usein työssään virheitä? Minkälaisiin vaikeuksiin hän on joutunut? Yksinäisyys ja käsittelemättömät traumat painavat pahasti jokaisen hahmon mielenterveyttä; mikä seikka estää hahmoasi saamasta mielenterveysongelmia, masennusta yms? Mikä motivoi häntä elämään? Jos häntä motivoi raha, niin mitä hän tekee sillä rahalla? Onko tämä asia, jota varten hän säästää rahaa niin tärkeä, että se on kaiken vaivan ja vaaran arvoinen sen sijasta, että Jayden tekisi tavallista regellistä työtä?

Toimiiko Jayden aina yksin? Ketsä ovat hänen työnantajiaan? Minkälaisia salamurhauskeikkoja hän on tehnyt aikaisemmin? Miten hän suhtautuu salamurhajaien kiltaan ja miten kilta suhtautuu häneen? Mikä on hänen poliittinen kantansa ja valikoiko hän työnantajiaan? Miten hänen työnantajansa löytävät hänet? Miten hän suhtautuu demoneihin ja miten hän taistelee niitä demoneita vastaan, jotka hänen verityönsä saavat aikaan? Miten hän suhtautuu jumaliin?

Menneisyys: Kuka oli Jaydenin turvallinen kasvattiaikuinen lapsena? Jos hänellä ei ollut ketään turvallista aikuista, miksi hänestä ei tunnut täyttä sosiopaattia? Miten hänen vanhempi veljensä suhtautui siihen, että Jayden tappoi heidän isänsä? Miten muut kylässä asuneet ihmiset suhtautuivat veritekoon? Miten demonit suhtautuivat tapahtumiin? Miten perhe sai elantonsa?

Miten Jayden elätti itsensä matkustellessaan? Mikä on hänen suhteensa vanhempaan ja nuorempaan veljeensä? Miksi hän ei löytänyt nuorempaa veljeään? Kuka opetti Jaydenille salamurhaustaitoja? Miksi hän ryhtyi salamurhaajaksi? Miksi hän ei ole vielä jäänyt kiinni? Donei on luostarikaupunki, miten hän pystyy pitämään itsensä ja itseensä kiinnittyneet demonit piilossa pappien lähistöllä?

Minkälaisia pelejä ajattelit hahmollasi pelata? Suunnittele vähän etukäteen mitä hahmosi elämässä tulee tapahtumaan; tällöin jaksat pelata hahmollasi pidempään.

Älä lannistu kysymysten suuresta määrästä! Tarkoituksena on vain saada hahmosta parempi Smile Salamurhaajahahmot ovat hieman vaikeita, sillä niiden elämässä on paljon pieniä ykistyiskohtia, jotka tulee ottaa huomioon. Käyttämällä kuitenkin vielä pienen hetken lisää ajatusta hahmoosi, saat varmasti aikaan hahmon, jolla jaksat pelata vielä vuosienkin päästä! Smile Kysy toki, jos haluat apua jonkun asian kanssa!

_________________
"Mustan lammen rannalla kasvoi kaunis kalpea kukka..."
Ongelmia tai epäselvyyksiä? Ota yhteyttä!

Yatai Myrskynsilmä, Kenraali Xian, Kalris Eldoughen, Poci, Lilium
avatar
Kalmankukka
Gamemaster

Viestien lukumäärä : 595
Join date : 20.03.2010
Ikä : 25
Paikkakunta : Turku

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa