Balgabram

Siirry alas

Balgabram

Viesti kirjoittaja Zandon lähetetty To 14 Kesä 2012 - 12:03

//Pari viikkoa sitten näin erikoisen unen, jonka pääroolissa oli itseni ohella tämä hahmo, tähän maailmaan sopivilla muutoksilla.

Nimi
Balgabram

Ikä
683

Laji
Demoni

Sukupuoli
Mies

Ulkonäkö
Balgabramilla on kaksi muotoa: ihmismuoto ja demonimuoto. Ihmismuotossa Balgabram on vaaleaihoinen, kaksimetrinen lihaksikas mies, lyhyine mustine hiuksineen ja oranssine silmineen. Hänen otsassaan ja takaraivossaan on umpeutuneet haavat päänsä läpäiseestä nuolesta. Hänellä on turkoosin värinen rengashaarniska, joka peittää koko vartalon päätä, käsiä ja jalkoja lukuun ottamatta. Kädet ovat paljaat, mutta kenkinä käyttää metallisia kenkinä, joissa kantapään kohdalla tulee ylöspäin käyristyvä piikki. Kantaa teräksistä hilparia.

Balgabramin demonimuoto on kookkaampi. Tällöin hän on kaksi- ja puolimetrinen, teräksen värinen lihaksikas demoni. Silmät ovat verenpunaiset. Hiuksia hänellä ei enää ole, mutta otsasta törröttää paksu ja suora sarvi. Takaraivosta taas kasvaa ylöspäin käyristyvä stiletin paksuinen sarvi. Jokaiseta selkänikamasta kasvaa paksu sarvi. Sormet ovar muuttuneet tarttumakynsiksi. Jalat ovat samanlaiset kuin ihmismuodossa olleet kengät.

Luonne
Chiman luoma Balgabram pohjimmiltaan haluaisi nähdä maailman palavan. Tähän menisi kuitenkin liikaa vaivaa, joten Balgabram langettaa tahtonsa Aysian asukkaille. Yleisimmin kaaoksen lieotsomiseen tarvitaan joku kuolleena. Demoni ei aina jaksa nähdä suurta vaivaa päättää jonkun päivät, vaan yllyttää jonkun heikkomielisemmän asialle. Demoni kehitti itselleen soveliaamman olomuodon, jotta pystyisi helpommin kulkemaan muiden näköoiirissä. Olemattomien lupausten antaminen sekä kiristys ovat osoittautuneet tehokkaimmiksi keinoksi taivutella toinen hänen tahtoonsa. Kun sotia syttyy, Balgabram iloitsee.

Joskus Balgabramin on itse tuotava olento Chiman hoviin. Tällöin hän pyrkii teon toteuttaakseen käyttämään ihmismuotoaan niin kauan kuin mahdollista. Ihmismuodossa Balgabramin voimat ovat heikommat kuin demonimuodossa, mutta vahva hän on silloinkin. Balgabramin hilpari on terästä, koska se on tehty kokonaan hänestä. Hän ei voi siis ottaa liian suurta riskiä, ettei hilpari tuhoutuisi. Näin käydessään Balgabram tuhoutuu. Hilparin pystyy tuhoamaan riimuilla varustetuilla maagisilla aseilla. Vaarallisessa tilanteessa hän turvautuukin demonimuotoonsa, jolloin hilpari hajoaa ja liittyy demonin ruumiiseen. Tällöin hän voi taistella kaikella voimalla, mitä hänestä löytyy. Hän kuitenkin tarvitsee fyysisen kontaktin hilpariinsa aloittaaksen muuttumisen.

Historia
Balgabram on viimeisimpiä Chiman luomia demoneja ennen Ayselin hyökkäystä Chimaa vastaan. Ayselin luomakunnan saastuttamisen jälkeen Chima halusi koittaa luoda elottomasta elävän olennon. Syntymäpaikan piti olla mahdollisimman syrjäinen, ettei Aysel huomasi tätä luomatyötä. Mikäli Aysel huomasi tämän, luomatyön pitäisi olla kestävästä materiaalista, jotta sen tuhoaminen olisi vaikeampaa. Niinpä Chiman päätti luoda Balgabramin syvälle Berenneiden vuoristoon, minne mikään Ayselin luoma ei pystyisi vahingossakaan pääsemään. Materiaalina löytyi massiivisiat teräksen värisiä lohkareita, joita Chima kutsui gandagriitiksi. Gandagriitti kesti suunnatonta painetta, eikä sitä esiintynyt muualla kuin 50,000km syvyydessä Berenneiden vuoristossa.

Luomistyö onnistui, mutta piilossa se ei pysynyt. Aysel huomasi Chiman luomistyön ja yritti murskata Balgabramin romahduttamalla vuoren tämän päälle. Balgabram jäikin loukkuun, muttei tuhoutunut. Demoni onnistui kaivamaan itsensä ulos vuoresta kahdessa vuodessa. Päästyään maan pinnalle Balgabram tiesi, että hänen pitäisi pysyä piilossa Ayselilta.

Chima oli oli antanut hänelle kyvyn yhteen muodonmuutokseen, mutta ei ollut ehtinyt antaa mitään magiaa. Balgabram löysi lähistöltä yksinäisen ihmissoturin, jonka hän raateli hengiltä. Hän katseli miehen ruumista ja päätti muuttaa itsensä tuoksi mieheksi. Tämä ei onnistunut, sillä hän tarvitsi kehoonsa ihmisverta. Ruumis sai täyttää toisenkin tarkoituksen. Muodonmuutoksessa Balgabram muutti hänessä olevaa gandagriittia näyttämmään rengashaarkiskaksi. Turkoosi väri tuli ihmisestä olleesta vedestä. Muodonmuutoksessa ylijäänyt gandagriitti piti myös saada johonkin muotoon. Ihmisellä oli ollut aseena keihäs, mutta demoni hylkäsi ajatuksen tavallisesta keihäästä. Sen sijaan hän päätti tehdä ylijääneestä osastaan hilparin: toimii kuin keihäs, tarvittaessa myös kirveenä.

Aluksi Balgabram kosti oman ja Chiman kohtalostaan Ayselin luomakunnalle omin käsin, mutta vuosien saatossa väsyi siihen. Häntä alkoi enemmänkin kiinnostamaan luomakunnan sisällä oleva pahuus ja sen aikaansaannokset. Balgabramin toimista on eskaloitunut muutama sota, viimeisin sota oli mustahaltijoiden ja muiden haltijoiden välinen sota.

Magia
Balgabram osaa muodonmuutoksen taidon, muttei muuta magiaa. Chima ei ehtinyt antaa muuta magiaa ennen kuin Aysel vangitsi Chiman.


Viimeinen muokkaaja, Zandon pvm Pe 15 Kesä 2012 - 11:08, muokattu 1 kertaa (Raportin syy : Historia (ja magia) lisätty)
avatar
Zandon

Viestien lukumäärä : 61
Join date : 25.03.2012
Ikä : 25
Paikkakunta : Turku

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Balgabram

Viesti kirjoittaja Kalmankukka lähetetty To 14 Kesä 2012 - 12:33

Vau, ensimmäinen täysiverinen demoni, tätä olen odottanut innolla! Jees ja hyväksytty siis, mutta muutama kysymys heräsi.

Haluaisin tietää hahmosta hieman enemmän: Miksi hänet on luotu, jotain tiettyä tehtävää varten, jonkun tietyn tapahtuman seurauksena, vai pulpahtiko hän vain maailmaan siksi että voi? Jos Balgabram on metallinen demoni, liittyykö hänen syntyynsä jotain metalliin liittyvää; luotiinko hänet jossain kaivoksessa? Minkälaista hänen magiansa on? Mitä hän on saanut aikaan elämässään? Laiskuusko on syy siihen, että hän ei ole tuhonnut koko maailmaa, kun kerran sen haluaa nähdä? Samastako syystä hän ei tavoittele loppumatonta voimaa ja valtaa vai tavoitteleeko? Onko hänen elämällään jokin tavoite, toive, vai elääköhän vain 'with the flow'? Mitkä ovat hänen heikkouksiaan, millä keinoilla näin mahtavaa demonia voi yrittää vahigoittaa (pakkohan jotain on olla, muutenhan se olisi jo tuhonnut kaiken)? Kuka on luonut tämän hilparin, kun kerran se on niin tärkeä hänen muuttumisensa kannalta, mikä sen tarina on?

Älä luule että päästäisin sinut helpolla Zandon-rakas Wink

edit// Jes, nyt näyttää paremmalta Smile

_________________
"Mustan lammen rannalla kasvoi kaunis kalpea kukka..."
Ongelmia tai epäselvyyksiä? Ota yhteyttä!

Yatai Myrskynsilmä, Kenraali Xian, Kalris Eldoughen, Poci, Lilium
avatar
Kalmankukka
Gamemaster

Viestien lukumäärä : 595
Join date : 20.03.2010
Ikä : 25
Paikkakunta : Turku

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa