Level 80 boss character has appeared!

Siirry alas

Level 80 boss character has appeared!

Viesti kirjoittaja Donray lähetetty Pe 22 Kesä 2012 - 21:18

Donray-setä päätti hankkia teille kaikille pientä tekemistä lapsikullat. Kuten huomaatte, hahmokuvauksiin ilmestyi juuri Phebios niminen herrasmies, joka on kaikin puolin liian mahtava ollakseen pelin sääntöjen mukainen. Mutta ei hätää! Hänen tulevaisuuttaan on hieman sovittu Kalmiksen kanssa ja kerronpa siitä hieman teillekin.

Phebios rupeaa tekemään omia yksinpelejään piakkoin, joissa hän tuottaa pientä tuhoa maailmaan. Kalmis luultavasti kirjoittaa peleihin sitten miten maailma reagoi tähän hulluun kaikkien vihaajaan ja siitähän vasta jännää tulee. Älkää yrittäkö tulla hyppimään Phebioksen silmille ennen lupaa, koska hän automaattisesti tappaa kaikki hahmonne, jotka hänen tielleen sattuu.

Kuulostaako kuolemattomalta? Ei minustakaan. Kun Phebios on tuonut tarpeeksi tuhoa maailmaan, jossain vaiheessa teemme suuren päävastus taistelun - siis eeppisen boss battlen - Phebiosta vastaan, johon tulee yleinen rekrytointi-ilmoitus kaikille (luultavasti ilmoitusosioon tai jonnekin) kun siihen saakka päästään. Päästäkäämme siis pahuus valloilleen leikkimään suolenpätkillä.

Ainiin, ja sitten pieni varoituksen poikanen: Phebios on meikäläisen sairaan mielkuvituksen tuotos, jos koet olevasi heikkohermoisempi verisiä kohtauksia kohtaan, suosittelen varomaan näitä yksinpelejä lukiessanne.

On muuten ihana luoda hahmo, jonka tarkoitus on tuottaa jäätävää tuhoa ja pelkoa ja kaiken sen jälkeen yksinkertaisesti kuolla teidän käsissänne <3

_________________
Olen Kirjoitusten Haltija (=moderaattori) eli minulta voi kysyä, jos ilmenee ongelmia :]

Edwin Ferhew, Grognar Murdinrin, Derick Rahsung (Hurrikaanisoturi), Phebios
avatar
Donray
Kirjoitusten haltija

Viestien lukumäärä : 106
Join date : 20.03.2012
Ikä : 25

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Level 80 boss character has appeared!

Viesti kirjoittaja Azariah lähetetty Ti 3 Heinä 2012 - 17:46

YAY, boss fighteja ja dynaamista maailmanmuokkausta suoraan pahuudesta. Ja itse tykästyin tuohon yhteistapahtumaideaan. Lisää mannaa voi tietenkin aina antaa ^^

Azariah

Viestien lukumäärä : 20
Join date : 01.09.2010

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa