Miu Beaumont

Siirry alas

Miu Beaumont

Viesti kirjoittaja Lulu lähetetty Ma 25 Kesä 2012 - 17:50

Nimi: Dalina Miu Beaumont
Ikä: 26 (syntynyt 648)
Laji: Ihminen
Sukupuoli: Nainen

Ulkonäkö: kuva
Miu on soikeakasvoinen nainen jonka vaalean ihon sävy taittuu hieman keltaiseen, vaalean hiekan suuntaan.
Huomiota herättävin asia naisen kasvoissa ovat hänen silmänsä, haalean harmaat, mitään näkemättömät iirikset saavat helposti huomatuksi tullessaan huomiota osakseen. Vaaleat silmät ovat raskasluomiset ja tummaripsiset.
Naisella on suora, kohtalaisen pitkä nenä joka sopii soikeisiin kasvoihin. Miulla on voimakas, naiseksi melko kulmikas leuka.
Miun hiukset ovat väriltään kylmänvaaleat, pituudeltaan hieman yli harteiden. Hiukset on yleensä nostettu poninhännälle tai parille ja sidottu pois tieltä. Usein kuitenkin muutama lyhyempi hiusosio on jätetty hänen kasvoilleen. Hiusten tapaan myös kulmat ovat vaaleat.

Miu on pituudeltaan 165 senttiä ollen näin naiseksi melko keskimittainen eikä juurikaan erotu pituutensa puolesta. Ruumiinrakenteeltaan hän ei ole suorastaan siro tai pienikokoinen, enemmänkin niitä ihmisnaisia joita on siunattu niin kurvikkaalla keholla, leveillä harteilla kuin lanteillakin.
Sokeana nainen ei luonnollisesti tiedä, mitä värejä pukeutumisessaan käyttää tai osaa edes arvata, miltä ne mahtavat näyttää mutta mainittakoon silti, että yleensä hänen päälleen valikoituu maanläheisiä värejä jopa huonona pidettyä vihreää. Leikkauseltaan naisen vaatteet ovat yleellisiä mikä kertoo värien tapaan enemmän hänen perheensä ja tuttavapiirinsä mausta kuin Miun omasta. Yleensä hänen hienostuneet vaatteensa ovat lian ja tomun peitossa joten lähes pikkeuksetta naisesta näkee, että hän on ollut matkalla pitkään.
Värejä ja muotoa tärkeämpää naiselle onkin se, miltä vaatteet tuntuvat hänen päällään. Hän inhoaa kutittavia materiaaleja kuten villaa ja raapisi ihonsa pilalle jos erehtyisi laittamaan jotain kyseisestä materiaalista tehtyä päälleen.
Kenkiä Miu ei käytä vaan kulkee maastossa kuin maastossa paljain jaloin.

Naisen teini-iässä korkea ääni on madaltunut hieman hänen kerätessä enemmän vuosia ja saanut huomattavasti pehmeämmän sävyn.

Miun tapa kävellä on erittäin itsevarma. Hän tietää - ainakin lähes - poikkeuksetta mihin on jalkansa laskemassa ja hänen askeleensa on vakaa. Hän ei tarvitse minkäänlaista keppiä tuekseen muuten kuin poikkeustapauksissa. Ei ole mitenkään harvinaista, että häntä erehdytään luulemaan itsevarmojen, voimakkaiden askeleidensa vuoksi aivan yhtä hyvin näkeväksi kuin valtaväestö.

Luonne: Sokeudestaan huolimatta - tai kenties siitä johtuen - ei ole montaakaan asiaa, jota Miu inhoaisi enemmän, kuin hauraana ja heikkona kohtelua. Tällainen kohtelu loppuu kuitenkin tavallisesti viimeistään siinä vaiheessa kun nainen avaa suunsa ja näyttää voimakastahtoisen, jossain tapauksissa jopa määräilevään asti menevän persoonansa. Itsevarmuus suorastaan loistaa naisen käytöksestään - hän on tottunut tulemaan toimeen omillaan eikä usko, että olisi ikinä päässyt näin pitkälle, jos olisi jäänyt miettimään tai surkuttelemaan heikkouttaan. Hän myös tietää mitä tekee ja luottaa siihen, että hänen tekemänsä valinnat ovat oikeita. Tämä sama itsevarmuus näkyy hänen koko olemuksestaan, niin ryhdistä kuin kävelytavasta.
Turha valitus ja vikinä pääsee Miun inhokkilistalla voimakkaaksi kakkoseksi. Häneltä neuvoa kysyvät saavat ainoastaan suorapuheisia neuvoja.

Miu on saanut tarkan kotikasvatuksen, onhan hän syntynyt rikkaaseen perheeseen. Nainen hallitsee aateliston käytöstavat mutta tien päällä ollessaan hän ei vaivaudu näyttämään näitä tapoja. Hänen naisellinen, hienostoneidin käytöksensä palaa kuitenkin, jos sille on tarvetta.
Nainen ei kenties koskaan myöntäisi sitä ääneen, mutta aina välillä hän haluaisi vielä olla tuo hieno neiti. Hänen mielessään kytee epävarmuuden siemen itsestään ja ulkomuodostaan vaikka ääneen nainen sanoo, että on vain helpottunut siitä, ettei sokeutensa vuoksi joudu miettimään miltä näyttää.

Aateliston etiketin noudattamisen ja kauniin käytöksen sijaan nainen osaa olla sarkastinen ja kyyninen sanoissaan. Sarkastisten kommenttien lisäksi nainen on valmis aina tarjoamaan myös ivaansa keskustelukumppanille. Näin ollen ei ole mitenkään harvinaista, että keskustelukumppani huomaisi inhoavansa Miuta.
Tämä käytös ei katoa täysin edes läheisten ihmisten seurassa, kyynisyys on osa häntä, mutta iva muuttuu huomattavasti hellemmäksi ja näkyy hellittelynimien keksimisena. Tarkka saattaa myös huomata kaikkien noiden kepeiden sanojen takana huolehtivaisuutta.

Miun persoonassa korostuu voimakkaasti hänen halunsa saada maailma tunnustamaan hänen kykynsä ja pärjätä omillaan. Tämän vuoksi nainen myöskin pyrkii toimimaan yksin eikä osaa tai edes halua juurikaan tehdä yhteistyötä halutessaan asioiden etenevän juuri hänen haluamallaan tavallaan.
Kenties naisen negatiivisimpana piirteenä on hänen apunsa olla osaamatta pyytää tai ottaa vastaan apua. Jossain tapauksissa hän kuitenkin saattaa auttaa muita odottamatta edes saavansa kiitosta palkinnoksi.

Miu ei kiirehdi muodostamaan mielipiteitään nopeasti vaan antaa mieluusti itselleen aikaa oli sitten kyseessä tilanne; joka ei kaipaa nopeita toimia hänen henkensä, kunniansa tai itsekunnioituksensa säilyttämikseksi; tai uuteen ihmiseen tutustuminen. Toisaalta, kun Miu on kerran mielipiteensä muodostanut, häntä on hankala saada muuttamaan se joten ne, jotka ovat onnistuneet saamaan aikaan negatiivisen mielikuvan ovat saaneet luultavasti loppuiäkseen osakseen naisen halveksunnan.

Menneisyys: Kun on koko elämänsä oppinut elämään ilman näkökykyä, ei sitä osaa kaivata. Miu syntyi sokeana Barchelin valtioon Aijimean kaupunkiin, ylisuojelevaisten rikkaiden ylimysvanhempien ainoaksi tyttäreksi joiden talon muurien suojiin hän jäi elämään kun vanhempi veli sai nähdä ja kokea myös mitä muurin ulkopuolella oli. Ensimmäisinä elinvuosinaan tytön olemassaolosta tiesi vain harva vanhempia ja palvelusväkeä lukuunottamatta ja vanhemmat pitivät asian mieluusti näin mahdollisimman pitkään.
Toisin kuin kuvitella saattaa, Miu ei ollut katkera tästä rakastavasta vankeudestaan eikä hän pienenä lapsena ymmärtänyt, että muiden maailma olisi erilainen kuin hänen omansa. Jo kävelemään opittuaan hän pystyi tuntemaan maan tärisevän jalkojensa alla, pystyi aistimaan liikkeen, alla levittäytyvät kivet saivat hänet tuntemaan, kuin hän voisi tietää, miltä tuntuu nähdä. Pienen, vaatimattoman, epätäydellisen maamagian loitsun oppiminen tuli kuin luonnollisena jatkeena hänen ennestään voimakkaalle siteelleen missä vaiheessa vanhemmatkin kykenivät näkemään lapsensa erikoislaatuisuuden.

Isän pikku prinsessaa ei tietenkään lähetetty taaperona tuntemattomaan sukuun opiskelemaan magiaa, eivätkä vanhemmat uskoneet, että se olisi muuta kuin ajan tuhlausta sokealle varmasti tulisi jossain vaiheessa seinä vastaan kuten oli tullut hänen isälleenkin aikoinaan. Tämän sijaan palkattiin yksityisopettaja jolta Miu imi tietoa vettä janoavan kasvin lailla.
Yksityisopettaja osoittautui turhaksi nuoren naisen varttuessa teini-ikään, mies ei ollut koskaan ollut mestarillinen maagi vaikka olikin saanut kunnollisen koulutuksen. Tässä vaiheessa loitsija-tasoisen opettajansa tiedosta kuivaksi imenyt Miu vaati päästä paremman opettajan ohjaukseen.
Oli yllätys, että vanhemmat edes suostuivat harkitsemaan tyttärensä lähettämistä kouluun - heillä oli jo perillinen, poika, joten alkoi kuulostaa hyvältä, että he voisivat lähettää nuoremman lapsensa kouluun, mistä hänellä olisi mahdollisuus saada hyväpalkkainen armeijan virka, juuri muuhun Miusta ei tuntunut olevan kuin taikuuteen. Hän ei ollut koskaan lahjakas kaikissa niissä pikkusievissä askareissa ja tansseissa kuin tyttären odotettiin olevan.

Miu pääsi aina koululle asti kun totuus iski häntä vasten kasvoja. Häntä ei oltu otettu oppilaaksi muuten kuin alkeiden osalta. Kukaan ei odottanut, että hän oppisi muuta kuin hieman alkeita eikä sen parempaa opettajaa ollut tarjolla. Jos Miu olisi ollut järkevä, hän olisi niellyt nöyryytyksen ja näyttänyt myöhemmin mihin pystyi mutta kiihkeä teini oli liian järkyttynyt saamastaan nöyryytyksestä. Tyttö hyökkäsi opettajan kimppuun ajattelematta sen kummemmin ja onnistui tulemaan heitetyksi ulos ensimmäisenä päivänään. Syyksi sanottiin kykyjen puuttuminen ja yhteistyökyvyttömyys.

Kuten lähes kaikki ikäisensä nuoret naiset, Miu päätyi 15 vuoden iässä suorittamaan temppelipalvelusvuotensa noviisina eikä hänen sokeutensa vaikuttanut asiaan. Näihin aikoihin hänen magiantasonsa olivat hyvin kehittyneet mitä tuli kiven tai maan muokkaamiseen mutta hänen kykynsä kasvien kanssa olivat jääneet huomattavan vähälle huomiolle. Luostarin suojatussa, seenseisessä ympäristössä jonka rutiinit rauhoittivat levotonta mieltä, Miu pääsi lopulta edes hieman kosketuksiin tämän puolen kanssa. Hänellä oli aikaa ajatella ja tutkia itseään, sitä mitä tulisi haluamaan. Teini-iässä, nöyryytyksien ja suojatun elämän rikkoma identiteetti alkoi pikku hiljaa kokoontua.

Noviisiaikansa päätettyään ei Miulla ollut mitään halua jäädä luostariin. Tämän sijaan hän lähti kehittämään jo oppimiaan taitojaan, kehittämään omaa tapaansa loitsia ja, koska hän oli oppinut jo ne loitsut mitä entisellä opettajalla oli ollut tarjota, ei hänellä ollut muuta vaihtoehtoa kuin etsiä tietoa toisaalta, kouluun hänellä ei olisi asiaa.
Tästä päätöksestä alkoi hänen matkansa maan halki haastaen maamaageja kunniallisesti kaksintaisteluihin antaen vastustajalle mahdollisuuden kieltäytyä jos olisi pokkaa vastustajan ollessa sokea tyttö. Vastustajistaan Miu hyötyi viemällä heidän hänelle ennestään tuntemattomat loitsut tai, jos vastustajan voittaminen osoittautui mahdottomaksi, tarjoutumalla väliaikaiseksi oppilaaksi.
Täysin vailla ongelmia eivät hänen matkansa tietenkään olleet. Itsepäinen Miu ei koskaan edes harkinnut kysyvänsä sukunsa suostumusta matkoille joten etenkin niiden alkuvaiheissa useampi henkilö oli lähetetty perheen toimesta hänen kannoilleen. Vuosien kuluessa tällaiset kohtaamiset kuitenkin vähenivät vähenemistään.
Nainen kiersi maata jalkaisin nauttien siitä, miten maa saattoikaan tuntua erilaiselta hänen jalkojensa alla paikasta riippuen. Talvisin hän suuntasi lämpimille alueille missä lumi ja jää ei veisi hänen jalkojensa näköä tai lamauttaisi hänen toimintakykyään kun taas kesäisin hän suuntasi mieluusti askeleensa lähemmäs pohjoista mistä hän oli syntyjään kotoisin.

Miun päämäärä on muuttunut vuosien saatossa. Hän on oppinut itsehillintää niissä määrin, että tiedostaa koston nöyryytyksestään olevan turhaa. Hän ei enää halua upottaa hänet torjunutta koulua maahan raunioina, sen sijaan hän haluaa kävellä sen porteista sisään ja näyttää heille, minkälaisen maagin he ovat menettäneet ylimielisyyksissään.

Nykyhetki: Miun on alkanut harkita kotikaupunkiin palaamista. Hänen kaksintaistelunsa alkavat olla taistellut ja hän on ryhtynyt harkitsemaan, että olisi jo lähellä omaa päämääräänsä. Se, mitä hän tekee sen saavutettuaan on naiselle vielä täysin auki.

Magia: Miun elementti on maa. Suuri osa hänen loitsuistaan koskettaa ennemmin kiviä ja itse maata kuin kasveja. Maata kiertänyt ja erilaisia loitsuja oppinut nainen pystyy muovaamaan maata tahtonsa mukaan esimerkiksi muureiksi tai laittaa sen sulamaan uhrinsa jalkojen alta eivätkä myöskään maanjäristyksen luominen tai maan romahduttaminen ole hänelle mitenkään hankalaa. Osa naisen loitsuista on hienovaraisempia joista voimakkain ja pitkälle kehittynein on hänen kykynsä tuntea mitä maan alla on, paikallistaa tunneleita ja panna merkille pienimmätkin värähdykset. Kasveja hän pystyy käyttämään ainoastaan vakoilu ja yksinkertaisena varoitusjärjestelmänä.

Nainen on kehittänyt oman tapansa loitsia, hänen loitsunsa koostuvat sanojen sijaan askelista, muutamalla voimakkaalla tallauksella hän saa jo maa-aineksen liikkumaan mutta suuremmat loitsut kaipaavat jo enemmän. Halutessaan kohdistaa taikansa muuhun kuin maahan, kuten kiviseen seinään hän osaa muutamissa loitsuissa käyttää apunaan myös sormien naputusta.

Muuta:
- Ystäville Miu
- Muille Beaumont tai Dalina
- Inhoaa lunta ja jäätä
- Pitää mausteisista ruuista
- Ei osaa uida
- Tulee huonovointiseksi merellä matkustaessaan
- Ei kykene näkemään jaloillaan muualla kuin kiinteällä maalla tai kivellä

Pelit

Vuoren laulu - Kesken, Pip (Merla)


Viimeinen muokkaaja, Lulu pvm Ti 9 Huhti 2013 - 19:18, muokattu 8 kertaa
avatar
Lulu

Viestien lukumäärä : 105
Join date : 25.06.2012

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Miu Beaumont

Viesti kirjoittaja Donray lähetetty Ma 25 Kesä 2012 - 19:46

Hieno hahmo, moderaattori hyväksyy Very Happy

Itselläni on muuten myös sokea hahmo jos et sattunut huomaamaan, mutta ei tuo siis mitään haittaa, kaksin aina kaunihimpi :]

Noviisiaikatouhu on Kalmiksella vissiin seuraavana työn alla.

Pahoiteltavaa on, että Kalmiksemme tuskin on tajunnut ajatella noita vaatetusjuttuja kun tällaisessa maailmassa on ihan hulluna ajateltavaa, joten jokin jää aina tekemättä. Eiköhän siihenkin jotain vastausta tule :] Ja hienoa, että mainitset epäkohtia, ilman kritiikkiä mikään ei kehity.

Tervetuloa mukaan vielä Very Happy

_________________
Olen Kirjoitusten Haltija (=moderaattori) eli minulta voi kysyä, jos ilmenee ongelmia :]

Edwin Ferhew, Grognar Murdinrin, Derick Rahsung (Hurrikaanisoturi), Phebios
avatar
Donray
Kirjoitusten haltija

Viestien lukumäärä : 106
Join date : 20.03.2012
Ikä : 25

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Miu Beaumont

Viesti kirjoittaja Lulu lähetetty Ma 25 Kesä 2012 - 19:53

Oikeastaan huomasin koska tapoihini kuuluu lukea pelipaikan hahmot ennen sinne liittymistä, mutta koska minulla oli jo hahmosuunnitelma siinä vaiheessa niin pitkällä, etten jaksanut lähteä niitä muuttamaan. Lisäksi en näe mitään syytä, miksei uusi pelaaja saisi tehdä sokeaa hahmoa vaikka sellainen olisikin :'D Ja eihän kukaan ole muuta sanonutkaan.

Poistan nuo jälkikirjoitukset tuosta hahmotietojen perästä nyt kun Miu on hyväksytty koska ne vain sekoittavat.
avatar
Lulu

Viestien lukumäärä : 105
Join date : 25.06.2012

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Miu Beaumont

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa