Ireas

Siirry alas

Ireas

Viesti kirjoittaja Kalmankukka lähetetty Ti 17 Heinä 2012 - 11:43

Sairauksien demonijumala Ireas
Hahmo by Merla

Ireaksen sairauksiendemonijumalan äiti oli langennut Ayselin papitar ja isä oli demoni, jonka kehoa Chima piti vallassaan. Äidistään Ireas erotettiin syntymänsä päivänä ja annettin demonin huostaan kasvatettavaksi.

Demoni oli vanha, julma ja vahva. Hänestä ei ollut kovin lempeäksi kasvattajaksi, vaikka Chima itse antoi tehtävän pitää huolta pojasta. Demoni kuitenkin osoitti poikaa kohtaan vain töykeyttä ja julmuutta. Ireas jäi demonin orjuuttamien ihmisnaisten armoille. Nämäkään eivät kurjuudeltaan paljon rakkautta lapselle suoneet.

Eräänä päivänä, Ireaksen ollessa kahden vanha, saapui uusi orjanainen, kuolleiden tilalle. Hän antoi sydämensä likaisella ja suurisilmäiselle lapselle, jonka löysi nurkista piilottelemasta. Naisen nimi oli Narya ja hän päätti paeta vankeudestaa pelkästään tuon pienen pojan takia. Narya alkoi pitää huolta Ireaksesta ja vaania pakomahdollisuuksia. Hän epäonnistui kerran ja demonin rangaistus oli tappaa hänet. Toisella kerralla hän kuitenkin onnistui ja vei Ireaksen mukanaan. Narya ei sitä tiennyt, mutta pakenemiseen olivat vaikuttaneet Ireaksen voimat. Poika oli alitajuisesti kääntänyt demonin huomion toisaalle, tajutessaan, että pääsisi siten pois kurjuudesta. Joten Narya pakeni yöhön mukanaan lapsi, jota piti tavallisena ihmislapsena.

Hän pakeni Ireaksen kanssa niin pitkälle kuin pystyi peläten demonin raivoa. Hän kuitenkin lopulta pysähtyi erääseen pieneen kyläpahaseen. Hän sai töitä eräästä kapakasta tarjoilijana ja alkoi kasvattaa Ireasta poikanaan. Se ei ollut helppoa elämää, mutta parempaa kuitenkin kuin demonin luona. He elivät siinä pienessä kylässä kaksi vuotta niin, että Ireas ehti täyttää viisi vuotta. Vaikka Narya kasvatti lasta rakkaudella, tämä kuitenkin täyttyi vihalla katsellessaan kapakan asiakkaiden kohtelevan äitiään huonosti. Ja niimpä juuri tuona viidentenä syntymäpäivänä rutto saapui tuohon kurjaan kylään. Ireas päästi tiedotamattaan vihansa irti ja toi kylään tietämättään tuhoisan sairauden. Ihmisiä sairastui ja kuoli heidän ympärillään. Narya päätti jälleen paeta ajatellen siten suojelevansa itseään ja Ireasta. He katosivat jälleen yöhön. Samanlaiset tapahtumat kuitenkin toistuivat seuraavassa paikassa. Varakkaalla maatilla, jonne Narya oli päässyt piikomaan, alkoivat ihmiset kuihtua, maatilana isännän yritettyä raiskata Naryan. Jälleen nainen ja lapsi pakenivat.

Ireaksen ollessa kahdensan vanha pysähtyivät pieneen kaupunkiin. Narya sai jälleen töitä tarjoilijana, mutta sillä kerralla heitä onnisti. Majatalon omistaja rakastui tarjoilijaan. Hän vei Naryan vihille. Siitä seurasi pari hyvää vuotta. Narya auttoi miestään pitämään majataloa ja Ireas sai elää hyvää elämää ilman puutteita. Kun Ireas täytti kymmenen vuotta ja alkoi vihdoin osoittaa merkkejä magiastaan, alkoi hänen ottoisänsä puhua pojan kouluun lähettämisestä. Ireas ei pitänyt ajatuksesta, koska se olisi tarkoittanut äidistä eroon joutumista. Siis eroon joutumista siitä ainoasta ihmisestä, joka oli hänelle koskaan rakkautta osoittanut.

Silloin spektraalidemonit alkoivat puhua pojalle. Ne kertoivat hänelle vallasta ja voimasta, joka voisi kuulua. Ne kertoivat mikä oli saanut aikaan taudit, joita he olivat paenneet. Poika kuunteli heitä, mutta ei ollut vielä taipuvainen siirtymään pahan puolelle. Hänen sielussaan kamppailivat hänen oikealta isältään peritty pahuus ja Naryan sinne istuttama hyvyyden siemen. Kun demonit olivat tarpeeksi kauan kuiskutelleet pojalle, hän päätti kysyä neuvoa äidiltään. Se päätös kuitenkin johti hänet kuulemaan keskustelun, jossa Narya myöntyi miehensä vaatimukseen lähettää Ireas magiakouluun. Ireas järkyttyi sydänjuuriaan myöten tästä petoksesta.

Hän karkasi yöhön ja kutsui demonit luokseen ja kysyi mitä hänen tulisi tehdä saadakseen haltuunsa todelliset voimansa. Ne käskivät hänen kutsua isäänsä, todellista isäänsä. Ja niin nuori poika huusi sielullaan kutsuen hänet siittänyttä. Silloin Chima puhui pojalleen. Hän tervehti tätä ja kutsui tätä liittymään itseensä. Ireas vastasi raivonsa voimalla. Hän vaati isältään voimaa ja valtaa itselleen. Chima hymyili ja puhalsi pojan sieluun herättäen tässä sairauden hengen, joka tämän sielussa oli syntymästi asti kytenyt. Herättäessään poikansa voimat Chima kuitenkin poisti sieltä jotain. Hän Ireasilta tunteet. Sen jälkeen Chima poistui.

Ireas palasi kotiinsa ja teurasti talon väen. Viimeisenä elossa oli enää Narya. Hän katsoi kyyneleet silmissä poikaa, jonka rakkaudella oli kasvattanut ja siunasi tätä elämän valuessa ulos veren myötä. Narya rukoili Ayselia valaisemaan poikansa sielun ja auttamaan tätä palaamaan vaon polulle. Sitten hän kuoli. Ireas seisoi aloillaan katsellen ottoäitinsä kuolemaa. Hän tunsi sielussaan oudon tyhjyyden, eikä ymmärtänyt sitä. Hän otti yhden Naryan hiussuortuvista ja poistui yöhön. Hän meni Chiman luo ja tämä kasvatti poikaansa. Ireasista tuli sairauden jumala.

Hän kuitenkin kyllästyi isänsä komentoon. Hän kapinoi ja irtaantui Chimasta. Ireas lähti omille teilleen kiertääkseen maailmaa. Löytääkseen jotain mikä täyttäisi hänen sielunsa tyhjyyden. Sielunsa, jota hän ei kaikesta Chiman korruptiosta huolimatta ollut kadottanut. Chima oli hetken aikaa raivoissaan, mutta tyyntyi sitten tälläkin tavalla hänen poikansa aiheuttaisi kaaosta maailmaan. Niimpä hän antoi poikansa tehdä mitä huvitti, mutta ei jättänyt tätä koskaan vartiotta.

Niimpä Ireas kiertää maita ja mantuja kantaen oikeassa kädessään parannusta jaa vasemmassa parannusta käyttäen kykyjään mielivaltaisesti. Hänet voi nähdä milloin pronssinvärisen liekehtiväsilmäisen leijonan, milloin kuihtuneen kaapuun kietoutuneen vanhuksen ja milloin pronssisena nuorukaisen hahmossa. Häneen ei voi luottaa ja hänen nimeensä kirotaan ja kuitenkin häntä rukoillaan. Sairaiden omaiset uhraavat Ireakselle toivoen lepyttävänsä tämän ja rakkaidensa paranevan. Sitä kuunteleekö jumala ei tiedä kukaan.

_________________
"Mustan lammen rannalla kasvoi kaunis kalpea kukka..."
Ongelmia tai epäselvyyksiä? Ota yhteyttä!

Yatai Myrskynsilmä, Kenraali Xian, Kalris Eldoughen, Poci, Lilium
avatar
Kalmankukka
Gamemaster

Viestien lukumäärä : 595
Join date : 20.03.2010
Ikä : 25
Paikkakunta : Turku

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa