Nill

Siirry alas

Nill

Viesti kirjoittaja PoisonBubble lähetetty Ti 25 Syys 2012 - 13:07Pic by Kalmis, kiidus <3

Nimi: Nill

Ikä: ?

Laji: Demoni

Pituus: 180cm

Ulkonäkö: Nill on punaihoinen demoni, jonka fyysinen muoto on yleensä kaunis mies, mutta voi halutessaan muuttua myös naiseksi, jos tarve vaatii. Nillin hiukset ovat valkoiset, ja ne ulottuvat tätä puoleen väliin selkää. Valkeiden hiusten joukosta nousee kaksi mustaa sarvea. Lapaluista tällä kasvaa kaksi suurta, lepakkomaista siipeä. Hänen silmänsä ovat keltaiset, ja niiden katse on läpitunkeva ja huvittunut. Nillä on myös pitkä häntä.

Luonne: Nill on hyvin ylimielinen ja ylpeä. Hän tietää omaavansa komeat piirteet ja se tekee hänestä entistä itsekkäämmän ja ylimielisemmän. Hänen luonteensa on kärsimätön ja äkkipikainen, jos asiat eivät mene kuten hän toivoo, nuoren demonin pinna palaa lähes välittömästi. Nill pitää enemmän psykologisista kamppailuista kuin fyysisistä mittelöistä, vaikka ei ole niissäkään erityisen huono. Nill vain on mieltynyt enemmän muokkailemaan toisten mieliä ja ottamaan nämä hallintaansa. Se tuottaa hänelle suunnatonta huvia ja mielihyvää. Nill on myös erityisen mieltynyt kaikkeen ympärillään olevaan. Hänen aistinsa käyvät jatkuvasti ylikierroksilla ja demoni nauttiikin suuresti erilaisista aistituntemuksista kuten tuoksuista ja erilaisten asioiden tunnosta hänen ihollaan.

Menneisyys: Nill syntyi miespuolisen papin epäpuhtaista ajatuksista. Mies oli harvinaisen sadistinen uhreilleen, mutta erityisen sairaasti tämä käyttäytyi uhratessaan ihmisiä. Etenkin ihmislapsien kohdalla. Papilla oli tapana leikellä nämä hitaasti palasiksi, ja pitää heidät elossa niin kauan kuin mahdollista. Voi siis kuvitella millainen uhrinantotilaisuus oikein oli kun ihmiset olivat kokoontuneet katsomaan lasta joka huusi koko tilaisuuden ajan hullun papin leikellessä tätä osiin. Tällaisessa tilanteessa Nill syntyi.

Yleisön tunteet olivat täynnä hämmennystä, vihaa ja pelkoa, pojan vanhemmista puhumattakaan. Pappi oli tapansa mukaan leikellyt poikaparkaa jo ties kuinka kauan, joten tämä oikein huokui sairasta sadismia, mutta pojan viha. Vaikka tuska oli sanoinkuvaamaton, se viha tuota pappia kohtaan joka riisti tältä elämää jokainen viilto ja pala kerrallaan. Siihen Nill takertui ja tunsi voiman juoksevan spektraalisen muotonsa lävitse. Hänellä ei silloin ollut oikeastaan persoonallisuutta, vain vaisto joka käski etsimään hyvän lähteen josta syödä ja kasvaa. Tämä oli sellainen, ja jokin löi Nillin tajuntaan sillä hetkellä kun hän takertui tuohon tunteeseen. Nill puki tuon silvotun pojan ruumiin ylleen kuin vaatteen ja antoi sille uuden elämän. hetkeksi, mutta hän itse kuvaili sitä myöhemmin vain... viimeisen toiveen täyttämisenä.

Yleisölle tämä näytti siltä kuin jo elottomaksi sekuntti sitten ehtinyt ruumis olisi herännyt uudelleen henkiin, avannut silmänsä, kouristellut ja alkanut kasvattaa uusia epämuodostuneita raajoja irti leikattujen tilalle. Pappi huusi että tämä oli merkki ayselilta, pojalle annettaisiin uusi elämä, uhri on kuultu. Todellisuudessa, sellaista verilöylyä siinä kylässä ei oltu ennen nähty, eikä tultaisi näkemään. Sinä yönä viimeinenkin kylän asukas menetti henkensä, ja koko kylä lainehti punaisessa liejussa. Kun Nill viimein päästi irti pojan ruumiista, hän tunsi olonsa humaltuneeksi. Hän upotti kätensä punaiseen liejuun ja hymyili tuntiessaan siinä viipilevän lämmön. Haistaessaan sen rautaisen tuoksun. Hän aisti mitään ensimmäistä kertaa. Hän ei ollut enää tiedottomasti itseään etsivä energiajäännös. Hän oli jotain.

Myös Skaro puhui Nillille ensimmäistä kertaa. Skaro antoi tälle tämän nimen ja antoi tälle käskyn jatkaa etsimistä, kasvattaa voimiaan ja kylvää tuhoa. Ja joskus, kun Nill olisi tarpeeksi vahva, Skaro ottaisi tämän vierelleen, ja antaisi tälle vielä suuremman tarkoituksen kuin tämä mikä Nillillä nyt oli. Nill tunsi itsensä täytetyksi tiedolla ja tarkoituksella, ja tunsi kaipuuta Skaroa kohtaan. Niin suurta kaipuuta, että hänen päänsä täytti vain ajatus Skaron tahdon täyttämisestä, vaikka se tarkoittaisi hänen oman henkensä menettämistä.

Nykyisyys: Nill kiusaa kuolevaisia ja ruokkii itseään heidän vihallaan ja kostonhimollaan. Hän kerää itselleen lisää voimia täyttääkseen Skaron käskyn, ja päästäkseen tämän lähelle kuten tälle luvattiin.

Elementit: Sähkö ja Tuli. Nill pystyy luomaan salamoita ja tulipatsaita käsistään, eikä loitsuissaan ole kiinnostunut siitä palaako kaikki hänen ympäriltään vai ei.


Viimeinen muokkaaja, PoisonBubble pvm Ti 6 Marras 2012 - 14:55, muokattu 5 kertaa

_________________
Sylos Lachryma, Ara Egiccar, Nill, Berek Fjundra, Rhistel Arrigoni

Moderaattori, Ongelmatilanteessa kysele neuvoa ^w^
avatar
PoisonBubble
Univaras

Viestien lukumäärä : 321
Join date : 12.08.2012
Ikä : 25
Paikkakunta : Kotka

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa