Demonista huvia

Siirry alas

Demonista huvia

Viesti kirjoittaja PoisonBubble lähetetty Ti 25 Syys 2012 - 14:16

(Kalmankukkaa tänne odottelen, heippodei Smile)

Nill

Demoni makaili korkealla puussa paksulla oksalla ja pyöritteli valkoisia suortuvia sormissaan tuntien olonsa kovin tylsistyneeksi. Ensin hän oli jaksanut iloita korkean puun tuoksuista ja tuulen tunteesta iholla, mutta lopulta... Lehtien kahina oli niin kovin uuvuttavaa kuunneltavaa, eikä Nill halunnut jäädä torkkumaan puunoksalle ikuisuuksiin. Uni oli ylellisyys josta Nill nautti vain silloin tällöin, katsellen unia vaikka viikon jossakin suojaisessa kolossaan. Nill kääntyi oksalla ja antoi itsensä pudota kohti maata, jaloillensa kevyesti laskeutuen kuin kissa. Ruohikko tuntui pehmeältä paljaita jalkoja vasten, ja hetkeksi Nill kumartuikin koskettamaan vihreää peitettä kösillään ja hymyili itsekseen. Oli aivan mahtavaa olla elossa ja tunte. Miten yksikään olento ei pystynyt ajattelemaan asioita hänen kanssaan samalla tavalla. Esimerkiksi sitä, miltä valo tuntui ihoa vasten? Kerran nill oli kuolevaiselta kysynyt, miltä valo tuntui tämän iholla, ja mikä oli vastaus? Pelon sekainen soperrus siitä miten tämä ei ollut koskaan ajatellut asiaa. Niin kovin masentavia otuksia nämä kaikki...

Nill venytteli pitkään ja hartaasti raajojaan ja siipiään, ja haukottelikin vielä kaiken päälle. Pikkulinnut lentelivät korkealla ja visertelivät iloisesti. Demonille nekin olivat vain lähde aisteille. Lintuje ääni. Nill oli niin kovin nuori tässä maailmassa, vaikka silti niin kovin vanha. Hän ei muistanut spektraaliajastaan juuri mitään, mutta silti hän tunsi itsensä vanhemmaksi kuin tämä maa. Mikä lie syy siihen, nill ei tiennyt, aikä hän yleensä jaksanut miettiä mokomaa. Hän asteli rauhallisin askelin nurmikolla, kellahtaen siihen selälleen. Hän oli joko todella rohkea, tai todella tyhmä pysyessään fyysisessä muodossaan ja maatessaan keskellä nurmikkoa. Nill ei pitänyt itseään kumpanakaan. Hän vain halusi tuntea ruohikon ja tuulen. Ja hän oli demoniksi aika suuri, ei nyt suurimmasta päästä, mutta suuri kuitenkin, joten yleensä kuolevaiset välttelivät häntä jos sattuivat näkemään. Demonin metsästäjät tietysti asia erikseen, mutta niistäkin leikeistä Nill nautti suunnattomasti.

_________________
Sylos Lachryma, Ara Egiccar, Nill, Berek Fjundra, Rhistel Arrigoni

Moderaattori, Ongelmatilanteessa kysele neuvoa ^w^
avatar
PoisonBubble
Univaras

Viestien lukumäärä : 321
Join date : 12.08.2012
Ikä : 25
Paikkakunta : Kotka

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Demonista huvia

Viesti kirjoittaja Kalmankukka lähetetty Ti 25 Syys 2012 - 14:36

// Yay! Ja taas pelaan vain randomeilla NPCeillä Razz //

Ennie De'Viere oli isoveljiensä mukana metsästysretkellä, eikä millään jaksanut kuunnella heidän välistä riitelyään. Vaikka tyttö oli vasta 11-vuotias, hän tiesi täsmälleen, mistä kaikessa oli kyse: Fredic ja Dovan olivat kumpikin säälittäviä vätyksiä aatelisiksi, ja iskeneet silmänsä samaan neitoon. Koska kyseinen nainen ei ollut kiinnostunut kummastakaan, ennenkuin jo kolmekymmentä ikävuotta lähentelevät kaksoset kasvattaisivat selkärangan ja nousisivat laiskanlinnoistaan, oli veljeksien tunteet kireällä. Metsästyshän oli aatelisten hupia ja täydellinen tapa todistaa kauniimaan sukupuolen edustajille, että miesten housuista löytyi sittenkin täytettä.

Ennie oli rypistellyt aikansa hopeakirjaillun tuninkansa reunoja, ennenkuin oli kyllästynyt veljiensä sättimiseen ja ottanut etäisyyttä. Sisarusten mukana liikkuvat palvelijat olivat hekin laskeutuneet hevostensa selästä ja istuskelivat ruohikossa nauttien auringonpaisteesta. Fredic ja Dovan olivat tunnettuja huonoista väleistään viereisessä kaupungissa asti, ja kun he sille päälle sattuivat, heitä ei pysäyttänyt mikään. Oman mielenterveytensä säilyttämiseksi parasta siis oli olla huomiomatta koko kinastelua ja keksiä itselleen parempaa tekemistä toivoen, että veljekset jossain välissä rauhottuisivat.

Ennie huokaisi ja kaatoi itsensä ruohikkoon kuuloetäisyyden päähän muusta seurueesta. Hänen vanhempansa olivat jo täysin luovuttaneet esikoistensa suhteen, ja nuoresta iästään ja sukupuolestaan huolimatta Ennie oli se, josta he kaavailivat tilansa perijää. Tyttö tunsi ilkikurista mielihyvää paremmuudestaan veljiään kohtaan ja virnisti itsekseen. Hänen veljiensä energia oli mennyt täysin laiskottelemiseen, joten muun muassa magia opiskelu oli jäänyt heiltä olemattoman pieneksi. Enniestä itsestään kaavailtiin suurta maagikkoa. Yrittäessään saad aajan kulumaan tyttö loi kädelleen pienen valopallon ja heitteli sitä ilmaan.

_________________
"Mustan lammen rannalla kasvoi kaunis kalpea kukka..."
Ongelmia tai epäselvyyksiä? Ota yhteyttä!

Yatai Myrskynsilmä, Kenraali Xian, Kalris Eldoughen, Poci, Lilium
avatar
Kalmankukka
Gamemaster

Viestien lukumäärä : 595
Join date : 20.03.2010
Ikä : 25
Paikkakunta : Turku

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Demonista huvia

Viesti kirjoittaja PoisonBubble lähetetty Ti 25 Syys 2012 - 14:52

Nill

Kinastelun äänet tulivat lähemmäs ja nill nosti päätään ruohikosta. Ihmisiä. Nill nousi venytellen ylös ja vaihtoi fyysisen muotonsa spektraali muotoon. Hän inhosi siinä olemista, mutta se oli paras vaihtoehto kun halusi pikaisesti vilkaista mitä oikein tapahtui. Ihmiskaksoset kinastelivat keskenään, ja vielä kaikenlisäksi todella kovaan ääneen, ja vielä senkin päälle jostain aivan turhasta. Kovin tylsiä ihmisiä nämä siis. Sitten oli tavallisia palvelioita, joita Nill kävi pikaisesti kurkistamassa. Ei mitään ihmeellistä, työhönsä tyytyväistä työväenluokkaa. Kovin keskinkertaisia kuolevaisia. Ja sitten pieni tyttö. Maagikko näemmä, kaunis valopalo kädessään makaili nurmikolla. Nill olisi hymyillyt itsekseen jos olisi voinut. Tyttöhän oli ylimielinen. Niin varma paremmuudestaan noita kahta kohtaan. Nill tunsi mielihyvää tuota tyttöä katsellessaan ja leijaili lähemmäs. palveliat ja veljekset olivat niin kaukana että heidän äänensä enää vaivoin ylsi tytön luokse, eikä näköetäisyyttä ollut laisinkaan. Nill vaihtoi itsensä fyysiseksi olennoksi ja istahti tytön viereen.
"Se on kaunis. osaatko tehdä muitakin?" Nill kysyi hymyillen ja sai tytöltä osakseen ensin hämmentyneen ja sitten pelonsekaisen katseen.

_________________
Sylos Lachryma, Ara Egiccar, Nill, Berek Fjundra, Rhistel Arrigoni

Moderaattori, Ongelmatilanteessa kysele neuvoa ^w^
avatar
PoisonBubble
Univaras

Viestien lukumäärä : 321
Join date : 12.08.2012
Ikä : 25
Paikkakunta : Kotka

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Demonista huvia

Viesti kirjoittaja Kalmankukka lähetetty Ti 25 Syys 2012 - 15:04

Ennie yritti keskittyä tuulen suhinaan ja valopallonsa pyörittämiseen, jotta saisi ikävän hälyn suljettua pois mielestään. Yhtäkkiä hän kuitenkin huomasi vierellään koko paikan ilmapiirin muuttuvan. Hän ei ehtinyt tajuta, mikä tänen mieltään äkillisesti painava tunne oli, ennenkuin hänelle selvise sen lähde. Hänen viereensä ilmestyi tyhjästä olento. Punainen iho, keltaiset silmät ja valtavankokoiset siivet kertoivat tytölle heti, että kyseessä ei ollut ihminen. Ennie kirkaisi, pudotti valopallonsa ja perääntyi kauhuissaan taaksepäin. Hänen edessään seisoi mikän muukaan kuin ehta demoni.

Ennie oli nähnyt elämänsä aikana kaikenmoista, mutta tämä oli hänelle jotain aivan uutta. Puuskuttaen hetken säikähtäneenä, hän huomasi, että olento ei ollutkaan käynyt hänen kimppuunsa vaan puhui. Tyttö ei oikein edes osannut pelätä olentoa, hän oli vain säikähtänyt sen yhtäkkistä ilmestymistä ja outoa ulkonäköä. "Kuka sinä olet?" Ennie sopersi vastaukseksi demonin kysymykseen ja tuijotti tätä suurin, hämmentynein silmin.

Vaikka Ennien veljet olivat liian omissa maailmoissaan huomataakseen mitään, palvelijat eivät. Sisarusten henkivartijaksi määrätty mies pomppasi pystyyn heti kuullessaan tytön hennon kirkaisun. Vilkaisu ruohikon yli kertoi heti, että tytön seurassa ei ollut ihminen. "Ennien luo!" mies herätti muut palvelijat ajatuksistaan samalla kun oli jo itse puolimatkassa tyttöä kohti.

_________________
"Mustan lammen rannalla kasvoi kaunis kalpea kukka..."
Ongelmia tai epäselvyyksiä? Ota yhteyttä!

Yatai Myrskynsilmä, Kenraali Xian, Kalris Eldoughen, Poci, Lilium
avatar
Kalmankukka
Gamemaster

Viestien lukumäärä : 595
Join date : 20.03.2010
Ikä : 25
Paikkakunta : Turku

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Demonista huvia

Viesti kirjoittaja PoisonBubble lähetetty Ti 25 Syys 2012 - 15:16

Nill

"Nimeni on Nill. Pidän sinun magiastasi, se on kaunista. Ei sinun minua tarvitse pelätä." Demoni hymyili tytölle silmät vain puoliavonaisina ja huomasi että tyttö ei pelännytkään häntä niin kovin kuin ensireaktio oli antanut vaikuttaa. Kaipa tyttö oli enemmänkin kiinnostunut hänestä. Se oli niin kovin huvittavaa. Mutta ei se mitään, itse tytölle Nill ei välttämättä halunnut mitään pahaa. Tuon kaltaisista itsekkäistä tytöistä kasvoi kylmäkasvoisia talojen emäntiä, jotka bisneksissään riistivät kilpailioitaan. Miten sellaiselle suloiselle otukselle voisi haluta mitään pahaa. Se oli kuin kaunis kissa, joka ei koskaan antanut silittää itseään. Se makaili ikkunalaudalla auringossa, ja söi omistajiensa antamaa ruokaa, mutta raapi jos yritti koskettaa. Silti, se oli kaunis otus.

" Haluaisitko lähteä leikkimään? Sinun henkivartiaisi näyttää juurikin sellaiselta mieheltä joka tykkää pilata kaikkien huvin." Nill kääntyi hymyillen katsomaan heitä kohti juoksevaa miestä ja siipiään levittäen nousi jaloilleen. Demoni ojensi kätensä tytölle ja kallisti päätään kevyesti. Jos tyttö lähtisi hänen kanssaan, mitä kaikkia ajatuksia tämän muokkautuvaan mieleen voisikaan istuttaa. Kuinka tuon viattoman ja kauniin olennon voisi korruptoida. Nill tunsi kylmiäväreitä ihollaan ajatellessaan tätä.

_________________
Sylos Lachryma, Ara Egiccar, Nill, Berek Fjundra, Rhistel Arrigoni

Moderaattori, Ongelmatilanteessa kysele neuvoa ^w^
avatar
PoisonBubble
Univaras

Viestien lukumäärä : 321
Join date : 12.08.2012
Ikä : 25
Paikkakunta : Kotka

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Demonista huvia

Viesti kirjoittaja Kalmankukka lähetetty Ke 26 Syys 2012 - 13:02

Ennie tunsi lähinnä vain lapsenomaista kiinnostusta outoa olentoa kohtaan, vaikka hänen mielensä läpi juoksivat tuhannet varoitukset siitä, kuinka demonit olivat vaarallisimpia ja kieroimpia otuksia maailmassa. Nyt äidin varoitukset siitä, että demoneja ei saisi kuunnella, pyörivät hänen mielessään.

"Äiti on sanonut että en saa jutella vieraille", Ennie sanoi nyt jo rohkeasti. Hän katsoi yllään leijuvaa otusta. Nill. Demoni oli kertonut nimensä, joten ei kai se enää vieras ollut? Sitäpaitsi veljiinsä kyllästynyt tyttö piti otusta hauskana toverina.

Ennie nyökkäsi ja ojensi kätensä kohti demonia. Hän ehti nähdä henkivartijan kiireen häntä kohti, mutta hän ei välittänyt. Olisi hänen veljiensä oma vika, että Ennie ei leikkinyt heidän kanssaan. Mitäs ovat aina niin omissa maailmoissaan. Tyttö oli jo tarpeeksi vahva hankkiakseen leikkikaverinsa itse.

_________________
"Mustan lammen rannalla kasvoi kaunis kalpea kukka..."
Ongelmia tai epäselvyyksiä? Ota yhteyttä!

Yatai Myrskynsilmä, Kenraali Xian, Kalris Eldoughen, Poci, Lilium
avatar
Kalmankukka
Gamemaster

Viestien lukumäärä : 595
Join date : 20.03.2010
Ikä : 25
Paikkakunta : Turku

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Demonista huvia

Viesti kirjoittaja PoisonBubble lähetetty Ke 26 Syys 2012 - 13:21

Nill

Demonin kasvoille nousi sillä hetkellä entistä leveämpi hymy kun tyttö tarttui hänen käteensä. Heitä kohti juokseva ihminen huusi tytön nimeä ja käski tätä kauemmas demonista, mutta Nill veti tytön syliinsä, ja ensimmäisestä kosketuksestaan tuohon olentoon antoi omien ajatustensa alkaa virrata tytön mieleen. Voi miten suloinen tuo olento tosiaan olikaan. Ja niin suuri potentiaali. vanhempiensa lellikki, lahjakas nuori maagi, koko sukunsa kaunis silmäterä. Nill hymyili laskien toisen kätensä tytön hiuksille ja virnisti sitten heidän alapuolelleen ehtineelle miehelle. Ihminen huusi ja veti miekkansa vyöltään, mutta nill kohosi vain korkealle omahyväinen ilme kasvoillaan.

"Pitäisikö meidän leikkiä vähän myös heidän kanssaan? Tai vähän edes näpäyttää kun jättivät sinut yksin? Sinulla ei ollut ketään seuranasi ennen kuin minä tulin." Nill kuiski tytön korvaan hymyillen, ja laskeutui puun oksalle, jääden tuijottamaan alhaalla joustaan virittelevää miestä. oliko se niin idiootti että aikoi ampua silläkin uhalla että saattoi osua tyttöön.

_________________
Sylos Lachryma, Ara Egiccar, Nill, Berek Fjundra, Rhistel Arrigoni

Moderaattori, Ongelmatilanteessa kysele neuvoa ^w^
avatar
PoisonBubble
Univaras

Viestien lukumäärä : 321
Join date : 12.08.2012
Ikä : 25
Paikkakunta : Kotka

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Demonista huvia

Viesti kirjoittaja Kalmankukka lähetetty Ke 26 Syys 2012 - 13:37

Tytön huulilta pääsi jälleen hento kirkaisu kun hän huomasi jalkojensa irtoavan maasta. Hän lensi! Sen aiheuttamaa huimaa tunnetta ei saanut väistymään edes henkivartijan huutelu heidän allaan.

Ennietä hihitytti Nillin sanat. Hänen typerät veljensä eivät todella olleet välittäneet hänestä yhtään, joten oli ihan oikein näpäyttää heitä hieman. Äiti ei tulisi tykkäämään yhtään, ja sekös vasta olisikin hauska tilanne. Ennien patalaiskat kiusankappaleveljet saisivat kuulla kunniansa.

"Fredic ja Dovan ovat idiootteja", Ennie hihitti. "On ihan oikein kiusata heitä vähän. He eivät ole muuta tehneetkään kuin huutaneet ja vihanneet toisiaan", tyttö jatkoi. Demonin laskeutuessa puuhun, Ennie näytti kieltä nurmikolle kerääntyneelle huolestuneelle palvelijajoukolle. "Menkää pois! Fredicin ja Dovaninhan minusta piti huolta pitää!" hän huusi ilkikurisesti.

_________________
"Mustan lammen rannalla kasvoi kaunis kalpea kukka..."
Ongelmia tai epäselvyyksiä? Ota yhteyttä!

Yatai Myrskynsilmä, Kenraali Xian, Kalris Eldoughen, Poci, Lilium
avatar
Kalmankukka
Gamemaster

Viestien lukumäärä : 595
Join date : 20.03.2010
Ikä : 25
Paikkakunta : Turku

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Demonista huvia

Viesti kirjoittaja PoisonBubble lähetetty Ke 26 Syys 2012 - 13:49

Nill

Demonia nauratti tytön asenne. Lapsi oli demonin käsivarsilla, ja hymyillen kuunteli tämän sanoja. Nill sipaisi tytön poskea ja hymyili tälle lempeästi.
"He eivät taida välittää sinusta yhtään? Koska olet niin paljon parempi kuin kaikki muut." Nill käänsi katseensa alas palvelioihin, joista mies tähtäsi heitä jousellaan.
"Katso nyt tuotakin. Tuo on vaarallista, hänhän voisi osua sinuun kultaseni." Nill pudisteli päätään ja kuiski tytölle kuinka kaikki olivat vain kateellisia nuorikolle. Tyttöhän oli kaunis, lahjakas ja rikaskin vielä, ihmekkös että kaikki olivat tätä vastaan. Kateellisia, ei muuta.

"Mitä sinä haluaisit tehdä ilkeille veljillesi, minä autan. Mitä ikinä haluatkin. Ja jos siitä seuraa jotain, niin minä otan kaikki syyt niskoilleni, miltäs kuullostaisi?" Nill silitteli tytön pehmoisia hiuksia ja hymyili tälle niin lempeästi kuin vain osasi. hänen ulkomuodollaan se ei ollut vaikeaa, sillä punaisesta ihostaan, siivistään ja sarvistaan huolimatta, nill tiesi olevansa kaunis. Häneen oli helppo samaistua ja luottaa.

_________________
Sylos Lachryma, Ara Egiccar, Nill, Berek Fjundra, Rhistel Arrigoni

Moderaattori, Ongelmatilanteessa kysele neuvoa ^w^
avatar
PoisonBubble
Univaras

Viestien lukumäärä : 321
Join date : 12.08.2012
Ikä : 25
Paikkakunta : Kotka

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Demonista huvia

Viesti kirjoittaja Kalmankukka lähetetty To 27 Syys 2012 - 13:44

Ennie hihitti Nillin sanoille. "Ammu vaan, voit osua minuun! Äitini tekee sinusta pannukakkua!" tyttö jatkoi ilkkumistaan puun juurelle kerääntyneille henkivartijoille ja sai nämä laskemaan aseensa. "Ennie! Nyt ei ole leikin aika! Demonit ovat vaarallisia, tule alas sieltä!" hänelle huudettiin, mutta tyttö senkun hihitti ja painautui tiukemmin uutta ystäväänsä vasten.

"Minusta olisi ihan oikein, jos nuo minun ilkimysveljeni saisivat kunnolla nenilleen", Ennie nyökkäsi Nillin sanoille. Hän tuijotti demonia suoraan silmiin. Tämä oli todella komea ja hyväntahtoisen näköinen, ja tyttöä miellytti kovasti huomatessaan demonin silmissä saman pienen ilkikurisuuden pilkahduksen, jonka vallassa hän itse oli. "Fredicillä ei ole omaa hevosta, koska hän on ollut liian laiska pitämään siitä huolta. Tuo musta tamma on enoni hienoimpia eläimiä. Jos sille kävisi jotain, olen varma, että Fredic saisi selkäänsä. Hän ei koskaan pidä huolta mistään, joten kuka muka uskoisi, että taivaalta laskeutui siivekäs mies?" Ennie hihitti.

_________________
"Mustan lammen rannalla kasvoi kaunis kalpea kukka..."
Ongelmia tai epäselvyyksiä? Ota yhteyttä!

Yatai Myrskynsilmä, Kenraali Xian, Kalris Eldoughen, Poci, Lilium
avatar
Kalmankukka
Gamemaster

Viestien lukumäärä : 595
Join date : 20.03.2010
Ikä : 25
Paikkakunta : Turku

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Demonista huvia

Viesti kirjoittaja PoisonBubble lähetetty To 27 Syys 2012 - 20:41

Nill

Demoni hymyili ja painoi poskensa tytön otsaa vasten. Niin, kukapa uskoisi että taivaalta laskeutui siivekäs mies. Todella moni jos aivan todella asiaa ajatellaan, etenkin kun tilanteella on näin paljon silminnäkiöitä, mutta toisaalta... Ei Nill piilottelua tähän ollut ajatellut muutenkaan. Nill suuntasi hevosten luo hymy kasvoillaan viipyillen. Tamma tosiaan oli kovin hienon näköinen, varmasti puhdasverinen ratsu. Demoni laskeutui sen viereen ja hevonen liikahti hermostuneesti tuntiessaan demonin läsnäolon, muttei sännännyt suinpäin karkuun, mikä helpotti Nillin tehtävää huomattavasti. Tämä laski kätensä tamman kyljelle ja tunsi eläimen lämmön kämmentään vasten. Niin pehmeä, niin suloinen. Nillistä tuntui kuin hän olisi saattanut työntää kätensä tuon eläimen nahan lävitse, tarttua tämän sydämeen ja pidellä sitä kädessän lämpimänä, elävä, ja sykkivänä arteena. Upea eläin.

"Silmät kiinni." Nill sanoi tytölle lempeästi hymyillen, sinisten kipinöiden alkaessa poukkoilla hänen sormiensa lomassa. Etäällä purjehtivan ukkosen ääntä muistuttava jyrähdys halkoi pientä aluetta kun demoni antoi sähkövirran vapautua kädestään tammaan. Ei se ehtinyt ääntäkään päästä, vain kevyen korahduksen ennen lyyhistymistään, ja nill jäi katsomaan sitä hetkeksi haltioituneena. Kuinka hauras elämä olikaan. Rikki, ja vain sekunnissa. Ihmeellistä, melkein käsittämätöntä miten helposti nämä kaatuivat.

_________________
Sylos Lachryma, Ara Egiccar, Nill, Berek Fjundra, Rhistel Arrigoni

Moderaattori, Ongelmatilanteessa kysele neuvoa ^w^
avatar
PoisonBubble
Univaras

Viestien lukumäärä : 321
Join date : 12.08.2012
Ikä : 25
Paikkakunta : Kotka

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Demonista huvia

Viesti kirjoittaja Kalmankukka lähetetty To 18 Loka 2012 - 16:39

Ennien veljet olivat olleet autaan tietämättömiä aukion tapahtumista omasta riitelystään johtuen. Kun demoni sitten lasketui heidän lähelleen, loksahti molempien miesten leuka auki hämmästyksestä. Kaksoset eivät ehtineet reagoimaan mitenkään ennenkuin Fredicin palkintoja kahmiva tamma kaatui korahtaen kuolleena maahan.

"Mitä sinä teet!" sai Dovan viimein huudettua. Hän tuijotti vuorotellen kuollutta hevosta ja hänen pikkusiskoaan pitelevää demonia. "Ja Ennie, mitä sinä taas puuhaat? Kuka tuo on?" Dovanin järjenjuoksu tajusi yhdistää siivekkään otuksen demoniksi, mutta muuten hän oli hetkellisesti täysin hämillään, sillä hän ei ollut lainkaan seurannut ympäristön tapahtumia.

Järkyttynyt Fredic pyöri kauhuissaan veljensä takana. "Näittekö, näittekö! Se en ollut minä! Minä olen kyllä pitänyt hyvää huolta hevosestani, se oli tuo demoni joka sen tappoi!" Ennie kikatti heleää pikkutytön naurua vatsaansa pidellen.

Tilanteen tasalla paikalle ryntäävät henkivartijat eivät päästäneet aseitaan kauas. "Ennie! Lopeta heti. Tämä leikki ei ole enää hauskaa!" tytölle huudettiin.

_________________
"Mustan lammen rannalla kasvoi kaunis kalpea kukka..."
Ongelmia tai epäselvyyksiä? Ota yhteyttä!

Yatai Myrskynsilmä, Kenraali Xian, Kalris Eldoughen, Poci, Lilium
avatar
Kalmankukka
Gamemaster

Viestien lukumäärä : 595
Join date : 20.03.2010
Ikä : 25
Paikkakunta : Turku

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Demonista huvia

Viesti kirjoittaja PoisonBubble lähetetty To 18 Loka 2012 - 19:31

Nill

Nill ei voinut kuin antaa hymynsä levitä kasvoillaan. Tyttöhän oli täydellinen. Pienen ohi menevän hetken Nill oli epäillyt itseään, oliko tämä kuitenkaan kannattava teko, sillä tyttönenhän saattaisi pelästyä ja järkyttyä eläimen kuolemasta mutta ei. Tämä vain nauroi kirkasta nauruaan ja takertui tiukemmin demoniin henkivartijoiden lähestyessä. Nill ei näistäkään kuitenkaan jaksanut välittää, eiväthän ne mitään voineet tehdä niin kauan kun tyttö oli hänellä, ja hetken vielä demoni halusikin tuota tyttöstä pidellä. Hän antoi jatkuvasti ajatustensa kuiskia tytölle millaiseksi kauniiksi ja julmaksi naiseksi tämän pitäisi kasvaa, kauniiksi, mutta sellaiseksi jota palvelijat pelkäsivät ja bisneskumppanit kunnioittivat. omansa oli otettava, tai sitä ei saanut, pyytäminen oli heikoille.

"Voi teitä hassuja. Leikkiähän tämä nimenomaan on." Nill hymyili Ennielle ja silitti tämän kauniita kiharaisia hiuksia. "Katsokaa nyt kuinka hauskaa hänellä on. Aikaisemmin raukka parka oli aivan yksin ja tylsistyksissään." Demoni sipaisi kevyesti kapealla sormellaan Ennien sileää poskea ja hymyili tälle.
"Noh... Mitä vielä haluaisit leikkiä prinsessani."


_________________
Sylos Lachryma, Ara Egiccar, Nill, Berek Fjundra, Rhistel Arrigoni

Moderaattori, Ongelmatilanteessa kysele neuvoa ^w^
avatar
PoisonBubble
Univaras

Viestien lukumäärä : 321
Join date : 12.08.2012
Ikä : 25
Paikkakunta : Kotka

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Demonista huvia

Viesti kirjoittaja Kalmankukka lähetetty Pe 19 Loka 2012 - 18:55

Ennie oli tottunut olemaan huomion keskipisteenä, joten demonin kuiskailu ja henkivartijoiden hätä olivat hänestä vain hauskaa. Ilkikurinen virne tytön kasvoilla ei sammunut.

"En tiedä demoni-setä", Ennie hymyili. "Kaikki täällä on niin tylsää. Typerät veljeni kinastelevat aina, he ovat niin tyhmiä. Ei heistä ole seuraksi. Isäni pitää minua fiksuna, mutta äitini ei anna minun tehdä mitään liian vaarallista. Olen varma, että jos vain saisin kokeilla jousta, olisin parempi metsästäjä kun typerät veljeni! Kunpa en olisi syntynyt tytöksi...." Ennie mietti. "Onko sinulla koskaan tylsää, demoni-setä?" Ennie kysyi silmät kirkkaina.

_________________
"Mustan lammen rannalla kasvoi kaunis kalpea kukka..."
Ongelmia tai epäselvyyksiä? Ota yhteyttä!

Yatai Myrskynsilmä, Kenraali Xian, Kalris Eldoughen, Poci, Lilium
avatar
Kalmankukka
Gamemaster

Viestien lukumäärä : 595
Join date : 20.03.2010
Ikä : 25
Paikkakunta : Turku

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Demonista huvia

Viesti kirjoittaja PoisonBubble lähetetty Pe 19 Loka 2012 - 20:36

Nill

"Voi prinsessani." Nill hymyili tytölle sydämellisesti ja painoi otsansa tämän omaa vasten. "Demonin elämä on niin kovin erilaista teidän omaanne verrattuna. Minulle jo pelkästään tuulenvire hiuksissani ja valo ihollani on erilaista kuin sinulle. Kaikki mikä sinulle on itsestään selvyyttä, on minulle epävarmaa."
Nill levitti siipensä ja nousi ilmaan tytöstä kiinni pitäen. Hän laskeutui jälleen puun oksalle ja sipaisi tytön hiuksia.
" Mutta vastauksena kysymykseesi, on minulla välillä tylsääkin. Ei samoista syistä kuin sinulla, koska minulla ei ole perhettä joka aliarvioisi minun kykyjäni tai kieltäisi minulta asioita. Mutta silloinkin, teen jotakin, jotta tylsyyteni menisi ohi. Katso nyt heitäkin..." Nill viittasi alas jossa henkivartiat parveilivat ja huutelivat demonille kirosanoja ja käskivät tätä vapauttamaan tytön.

"En pidä sinua vasten tahtoasi, enkä ole tehnyt mitään sinua vahingoittaaksesi, mutta nuo eivät sitä halua edes ymmärtää. Jos sanoisin heille etten aijo pahaa, heitä ei kiinnostaisi. Minun elämäni on täynnä väärinymmärrystä ja ilkeilyjä. Ihmiset osaavat olla niin kovin julmia..."


_________________
Sylos Lachryma, Ara Egiccar, Nill, Berek Fjundra, Rhistel Arrigoni

Moderaattori, Ongelmatilanteessa kysele neuvoa ^w^
avatar
PoisonBubble
Univaras

Viestien lukumäärä : 321
Join date : 12.08.2012
Ikä : 25
Paikkakunta : Kotka

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Demonista huvia

Viesti kirjoittaja Kalmankukka lähetetty To 25 Loka 2012 - 20:42

Ennie kuunteli demonin sanoja silmät suurina. "Sinun elämäsi täytyy kyllä olla mahtavaa. Olet niin komea ja taitava...." Ennie pohti. "Tiedätkö mitä. Minä haluan jokin päivä olla juuri niinkuin sinä! Osata magiaa ja olla vapaa tekemään mitä huvittaa. Aatelisen elämä on niin... paikalleen sidottua." Demonin läsnäolo sai Ennien tuntemaan olonsa jotenkin vahvemmaksi ja itsevarmemmaksi. Hän oli lapseksi melkoisen vahvamielinen, mutta ihmisenä hän ei tietenkään voinut vastustaa Nillin demonista charmia. Ennie pystyi hetken aikaa kuvittelemaan itsensä vahvana aikuisena, aatelisena, joka piti koko seutua otteessaan. Silloin hän näyttäisi kaikille, ettei olisi samanlainen matoaivo kuin saamattomat veljensä.

"Olet kyllä aika mahtava tyyppi, olen iloinen että tulit piristämään tylsää päivääni", Ennie naurahti. Hänen veljensä olivat viimeinkin saaneet itsensä koottua ja lähestyivät nyt vuorostaan demonin kanssa liihottelevaa tyttöä. "Ennie, tule alas", Dovan melkein huolehti.

_________________
"Mustan lammen rannalla kasvoi kaunis kalpea kukka..."
Ongelmia tai epäselvyyksiä? Ota yhteyttä!

Yatai Myrskynsilmä, Kenraali Xian, Kalris Eldoughen, Poci, Lilium
avatar
Kalmankukka
Gamemaster

Viestien lukumäärä : 595
Join date : 20.03.2010
Ikä : 25
Paikkakunta : Turku

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Demonista huvia

Viesti kirjoittaja PoisonBubble lähetetty To 25 Loka 2012 - 20:57

Nill

"Hyvä tyttö." Nill hymyili lapselle lempeästi ja katsoi alhaalla jahtaavia ihmisiä. Näinkin kauan ne jaksoivat vain seurata ja yrittää ennakoida kuinka tässä nyt oikein kävisi.
"Kasva suureksi ja vahvaksi, niin jonain päivänä saatan tulla sinua katsomaan. Silloin voimme keskistella uudestaan." Demoni laskeutui hieman ja laski tytön jaloilleen pehmeälle nurmelle jonne itsekkin niin kovin kaipasi. Vielä kerran tytön hiuksia silitettyään Nill heilautti siipiään ja loittoni tytöstä jonka ympärille palveliat ryntäsivät. Mitä liioittelua, tyttönenhän oli täysin vahingoittumaton, hieman itsekkäämpi ja voimakastahtoisempi vain.

Nill huokaisi nähdessään aseiden kohoavan uudestaan. Ehkä nämä ihmiset tosiaan olivat typeeiä. ei mokomat lelut hänen pehmeää ja kuulasta ihoaan vahingoittaisi kuitenkaan. Silti ne niillä häntä osoittelivat. Kenties se on jokin ihmisten ominainen typeryys. Onneksi tuollaisia Ennien kaltaisia pieniä helmiä löytyi silloin tällöin. Heitä piti vain kevyesti tyrkätä oikeaan suuntaan, minkä jälkeen he rypivät uudessa mudassa usein harvinaisen mielikuvituksettomasti, mutta silti jollain tasolla viihdyttävästi. Ainoa syy miksi tähänkin jaksoi nähdä vaivaa.


_________________
Sylos Lachryma, Ara Egiccar, Nill, Berek Fjundra, Rhistel Arrigoni

Moderaattori, Ongelmatilanteessa kysele neuvoa ^w^
avatar
PoisonBubble
Univaras

Viestien lukumäärä : 321
Join date : 12.08.2012
Ikä : 25
Paikkakunta : Kotka

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Demonista huvia

Viesti kirjoittaja Kalmankukka lähetetty To 25 Loka 2012 - 21:05

Ennie tömähti pehmeästi nurmelle ja jäi varjostamaan silmiään kädellään demonin loitotessa taivaalle. "Nähdään taas Nill-setä!" Ennie huudahti hymyillen leveästi. Hän tunsi olonsa erityiseksi, kun noinkin mahtava olento oli tullut puhumaan juuri hänelle. Tyttö toisteli demonin sanoja mielessään. Kyllä, hän vielä näyttäisi kaikille, kuinka mahtava hänestä voisikaan tulla.

Tytön päästessä maan kamaralle hieman enemmän järkeä päässään omistava Dovan ryntäsi heti siskonsa luokse kaapaten tämän halaukseen. Ennie näytti tälle kieltään ja rimpuili pois. "Ayselin tähden, ole varovainen", Dovan manaili. "Äiti tappaisi meidät jos sinulle olisi käynyt jotain."

Myös palvelijat olivat salamana tilanteen tasalla. Teräväkärkiset nuolet olivat hetkessä valmiina sinkoutumaan poispäin leijailevaa otusta kohti. Ennie ympäröitiin miekkojen kiiltävällä kehällä, joka piti huolen siitä, että jos demoni yrittäisi vielä temppuja, pysyisi tyttö turvassa. Ilmaan singotut nuolet eivät kuitenkaan voineet vahingoittaa demonia, jonka Ennie hyvin tiesinkin. Tyttö hihitti itsekseen ja pudisteli päätään muiden typeryydelle. Hän oli vakaasti päättänyt, että ei tyytyisi olemaan enää päivääkään se kiltti aatelisperheen iltatähti.


// Kiitukset peliseurasta :3

_________________
"Mustan lammen rannalla kasvoi kaunis kalpea kukka..."
Ongelmia tai epäselvyyksiä? Ota yhteyttä!

Yatai Myrskynsilmä, Kenraali Xian, Kalris Eldoughen, Poci, Lilium
avatar
Kalmankukka
Gamemaster

Viestien lukumäärä : 595
Join date : 20.03.2010
Ikä : 25
Paikkakunta : Turku

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Demonista huvia

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa