Vuonna 674 maailmassa tapahtunutta

Siirry alas

Vuonna 674 maailmassa tapahtunutta

Viesti kirjoittaja Kalmankukka lähetetty Pe 19 Loka 2012 - 19:06

Eli siis juonta.

Kevään lilja -pelissä Ajimean luostarin ylipapitar Adelle Tulisydän murhattiin. Adonian-suvun lähettämä murhaaja oli Anei Haci, jolta selvisi myöhemmin, että murha ei ollut poliittista peliä vaan henkilökohtainen hyökkäys. Adelle oli yhdessä muiden kanssa suunnitellut haltiavastaista lakia, joka tekisi vapaan haltian oleskelun Barcelissa kiellettyä. Hankkeen tavoittena olisi vähän ajan kuluessa ajaa haltioita ahtaalle ja aiheuttaa Barcelissa epäluuloja heitä kohtaan, jotta Barcel saisi syyn Isirionin valtaamiseen ja haltiarodun tuhoamiseen.

Vaikutti silti että ylipapitar ei ollutkaan täysin puhtoinen.

Koko haltiavastainen liike toimii hiljaa salassa soluttaen ajatuksiaan poliitisten päättäjien mieliin. Heitä on hyvin vaikea löytää, ja heidän paljastamisensa voi olla riskialtista; ei ole luotettavaa tietoa siitä, kuinka suuri osa Barcelin aatelisista kannattaa heitä. Suora hyökkäys voisi pahimmassa tapauksessa aiheuttaa vastahyökkäyksen ja monta turhaa kuolemaa.

Voi olla, että haltiavastainen liike suunnittelee myös vallankaappausta. Barcelin suurin uhka saattaakin tulla sen rajojen sisäpuolelta.... Tässä pelissä setvittiin Ajimean haltiaylimysten parissa velloviaa vihamielisyyttä.

Ajimea myös tarvitsee uuden ylipapittaren. Vahvin ehdokas on Karen Haukankatse, joka tiedetään haltiamyönteiseksi. Vai onko sinun hahmosi sittenkin se, jonka Aysel valitsee seuraavaksi ylipapittarekseen...?

_________________
"Mustan lammen rannalla kasvoi kaunis kalpea kukka..."
Ongelmia tai epäselvyyksiä? Ota yhteyttä!

Yatai Myrskynsilmä, Kenraali Xian, Kalris Eldoughen, Poci, Lilium
avatar
Kalmankukka
Gamemaster

Viestien lukumäärä : 595
Join date : 20.03.2010
Ikä : 25
Paikkakunta : Turku

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa