Harfold Nerbus

Siirry alas

Harfold Nerbus

Viesti kirjoittaja Zandon lähetetty To 1 Marras 2012 - 23:02

Nimi
Harfold Nerbus

Ikä
96

Laji
Kääpiö

Sukupuoli
Mies

Ammatti
Entinen soturi ja seppä, nykyään vaeltelija ja palkkasoturi

Ulkonäkö
Harfold on 132 cm pitkä, varsin lihaksikas kääpiö. Hänellä on vatsaansa asti yhtämittaisesti (eli ei haarautunut) kasvanut kanstanjanruskea parta. Samanväriset ovat myös hänen hiuksensa, jotka kasvavat yhteen hänen partaansa. Hän on vaaleaihoinen ja hänellä on oranssit silmät.

Harfold kantaa yllään vihertävää suomuista haarniskaa. Suomut on saatu Urbokgussa elävistä verdenta-liskoista. Hänen kenkänsä ja hanskansa myös samasta materiaalista. Haarniska on kevyt mutta kestävä. Hänellä on aseenaan viherteräinen sotakirves. Hän kantaa myös rautaista lekaa, jota hän käyttää pääasiassa takomiseen.

Menneisyys
Urbokgussa syntynyt Harfold syntyi epäidenttisen kaksosensa Frundolfin kanssa Nerbuksen klaaniin, erääseen seppien ja sotureiden klaaniin. Näistä kahdesta häntä ensisijaisesti kasvatettiin soturiksi samalla kun hänen fyysisesti heikompi kaksosensa oppi takomisen taitoa. Harfold osoittautui vahvaksi ikäisekseen, mikä epäiltiin johtuvan kaksosten sikiövaiheessa käyneestä komplikaatiosta.

Harfold meni 25 vuoden ikäisenä naimisiin Rodia Grynin kanssa, jonka yhteydessä Frundolf antoi hänelle takomansa haarniskan, jota Harfold vieläkin käyttää. Harfold opetteli myös takomista ja teki ennen pitkää Frundolfin avustuksella itselleen edelleen käyttämänsä sotakirveen. Harfold ja Rodia saivat kaksi vuotta naimisiin menemisen jälkeen pojan, Harbaldin. Tämän kunniaksi Harfoldin isä teetti onnellisille vanhemmille kaksi samanlaista medaljonkia, joissa molemmissa oli kuva onnellisesta perheestä ja joka avatessaan alkoi soittaa rauhallista musiikkia.

Kymmenen vuotta myöhemmin Urbokgussa yli puhjennut vallakaappaus. Harfold oli kutsuttu puolustamaan vanhaa kuningasta, mikä oli Harfoldille suuri kunnia. Taistelun tiimellyksissä kuoli useita kääpiöitä kaupungissa räjäytettiin useita taloja. Vallankaappaus epäonnistui, mutta Harfoldin perhe oli kuollut yhdessä räjähdyksistä. Hän sai myös samalla kuulla ettei vallankaappausta ollut suunnitellut yksin alempiklaaniset kääpiöt vaan kyseessä oli ollut ihmisiäkin. Harfold ei voinut jäädä kotikaupunkiinsa, vaan lähti pois vannoen löytävänsä vielä kohtalokkaan vallankaappauksen suunnitelleet.

Magia
-

Luonne
Harfold on perheensä kuoleman johdosta hän on välillä varsin melankolinen. Hän joskus viettää yksinäisiä hetkiään katsellen medaljonkinsa sisällä olevaa kuvaa. Toisaalta hänen sisällään kytevä raivo voi joskus purkautua, mistä joskus aiheutuu muutakin kuin pari mustelmaa tunnepurkauksen aiheuttajalle. Hän on vanhetessaan ja matkustaessaan oppinut luottamaan muihin, vaikka hän onkin aina varautuneempi ihmisten kanssa toimiessa.

Sisua ja voimaa Harfoldilla piisaa, sillä hän on kerran oltuaan laivassa myrkyssä pudonnut kyydistä ja uinut täydessä varustuksessaan rantaan.
avatar
Zandon

Viestien lukumäärä : 61
Join date : 25.03.2012
Ikä : 25
Paikkakunta : Turku

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Harfold Nerbus

Viesti kirjoittaja Kalmankukka lähetetty Pe 2 Marras 2012 - 10:46

Hyvältä näyttää, hyväksytty siis Very Happy

_________________
"Mustan lammen rannalla kasvoi kaunis kalpea kukka..."
Ongelmia tai epäselvyyksiä? Ota yhteyttä!

Yatai Myrskynsilmä, Kenraali Xian, Kalris Eldoughen, Poci, Lilium
avatar
Kalmankukka
Gamemaster

Viestien lukumäärä : 595
Join date : 20.03.2010
Ikä : 25
Paikkakunta : Turku

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa