Agni Punatukka

Siirry alas

Agni Punatukka

Viesti kirjoittaja Lulu lähetetty Ke 28 Marras 2012 - 23:06

Nimi: Agni Punatukka
Ikä/syntymäpäivä: 34/1.1.640
Laji: Ihminen
Sukupuoli: Mies

Ulkonäkö: Agnin huomattavin piirre on hänen leiskuvan punaiset hiuksensa jotka ovat lapsuuden liekkien oransseista tummuneet hienoisesti ollen kuitenkin yhä huomattavan punaiset. Hiukset ovat luonnostaan laineille kaartuvat ja mies suosii niissä lyhyeksi leikattua mallia jolloin hiukset eivät pääse yhtä voimakkaasti kaartumaan.
Miehen punaisien hiuksien kehystämät kasvot ovat muodoltaan pitkänomaiset ja leuka melko kulmikas, nenä puolestaan suora ja kohtalaisen iso. Agnin silmät ovat muodoltaan kohtalaisen kapeat, väriltään vihreään taittuvat vaaleanruskeat ja silmiä kehystävät ripset punatukkaisille tavaomaiseen tapaan erittäin vaaleat.
Agnin kasvot, kaula ja hartiat ovat pisamien kirjomat ja antavat miehelle huomattavasti nuorekkaamman ulkonäön kuin mitä hänen todelliset vuotensa ovat. Miehen iho on luonnostaa vaalea kuten punatukkaisilla usein, ihon vaaleus korostuu tosin ainoastaan vain talvisin jolloin kesäauringon mukanaan tuomat pisamat vaalenevat vaikkeivat koskaan katoa täysin.

Agni on hieman keskimittaa pidempi yltäen 186 sentin pituuteen. Ruumiinrakenteeltaan mies on harteikas, kovan elämän jänteväksi muokkaama eikä miehen fyysinen voima jää hänen ulkomuodostaan epäselväksi.
Mies nauttii näyttävästä pukeutumisesta, näyttävien korujen tai sormuksien käyttäminen ei ole punatukalle harvinaista ja hän suosii mieluusti hopeaa vaikkei hän kultaa koruissaan välttelekään. Yleisesti ottaen miehen pukeutuminen on yleellistä ja keikarimaista jättäen komeudellaan varjoonsa miehen kasvonpiirteet mistä syystä hänet tavanneiden on usein hankala jälkikäteen sanoa, miltä mies oikeastaan näytti.

Seikka, mitä harva tietää miehestä on että hän on tatuoittanut sekä sähkö- että tuliriimuja riimumestareilla vasempaan, olkavarteensa ja kätkenyt ne tyylitellyn haukkatatuoinnin lomaan. Mies pitää tämän mieluusti salaisuutena, onhan hänellä riimujen tuoma etu puolellaan sillä hän joutuu jatkuvasti tilanteisiin, jossa joutuu käyttämään nokkeluuttaan ja taistelutaitojaan.
Mies on vasenkätinen mutta käyttää kumpaakin kättään vaimattomasti antaen mielikuvan molempikätisestä.

Luonne: Agni on mukava, hauska, vitsikäs, leikkisä mies, lahjoittaa mieluusti rahaa orvoille ja vähäosaisille sekä on tilanteen vaatiessa valmis murskaamaan luita, katkomaan kauloja, kiduttamaan ja tappamaan koko perheen lapsia myöten.

Agnin ystävällisyys ei ole naamio joka kätkee taakseen hänen persoonansa synkän puolen vaan hänen todellinen luonteensa. Mies on luonnostaan mukava, hauskaa seuraa, osaa nauraa itselleen ja omistaa hyvän, pisteliään huumorintajun. Miehessä on renttumaista, rentoa karismaa, hän rakastaa naisseuraa ja viettää maissa ollessaan aikaa mieluusti kauniimman sukupuolen kanssa - hänen tapaansa pukeutuva mies ei jää ilman seuralaista illan päätteeksi ja kenties se, että Agni jakaa humalatilassaan rahaa ympärilleen auttaa asiaan jonkin verran.

Mies on käytökseltään miellyttävä ja hänet on varustettu karismalla ja itsetunnolla joista moni saa olla kateellinen. Punatukka on tottunut olemaan huomion keskipiste, niin hyvässä kuin pahassa eikä pane saamaansa huomiota lainkaan pahakseen.
Pelkkä karisma ei ole vienyt miestä eteenpäin vaan hänen periksianramattomuutensa. Agni on lapsesta asti oppinut, ettei hän kuulu tähän maailmaan - joten hänen täytyy itse raivata itselleen paikka siinä. Mies on joutunut koko elämänsä olemaan varuillaan ja tekemään parhaansa mikä on tehnyt hänestä voimakkaan niin henkisesti kuin fyysisestikin.

Agni ei pysy aloillaan yhdessä paikassa. Mies ei ole sitten merille lähdettyään elänyt yhdessä paikassa muutamaa kuukautta pitempää putkeen eikä usko tämän muuttuvan ihan heti. Tähän vaikuttaa luonnollisesti ympäröivän yhteiskunnan suhtautuminen häneen mutta myös seikkailijaluonnolla on oma osuutensa asiaan. Mies ei halua ainoastaan lukea vieraista paikoista ja kulttuureista kirjoista, hän haluaa nähdä ne omilla silmillään ja kokea ne itse. Punatukka jakaa mieluusti tarinoista näistä paikoista ja onkin kova tarinaniskijä etenkin muutaman lasillisen juotuaan, se ovatko nämä tarinat totta on kuitenkin enemmän kuin kyseenalaista.
Agni tutustuu helposti ihmisiin mutta luo erittäin harvoihin pidempiaikaisia ystävyys- tai rakkaussuhteita, suurimmaksi osaksi kiitos matkustajaluontonsa.

Punatukkaisuudesta, aytolaisuuden syvästi demonisena pitämästä piirteestä, huolimatta Agni on harras uskovainen. Hän ei kenties toteuta kaikkia sen käskyjä mutta kuten kuka tahansa uskovainen, myös Agni suorittaa kerran vuodessa uhrauksen Ayselille ja joskus jopa vaivaa häntä rukouksillaan. Jos jumalatar tosiaan koettelee luomuksiaan on punatukka saanut enemmän kuin osansa ja selvinnyt siitä hyvin. Hän haluaa sisimmässään uskoa, ettei jumalatar ole niin suvaitsematon kuin uskonto antaa ymmärtää.

Kaikessa ystävällisyydessään ja miellyttävyydessään mies on kuitenkin rikollinen, valmis ryöstämään itseään heikommilta ja murhaamaan ihmisiä tuntematta tunnontuskia. Suorastaan mikään ihmishirviö mies ei ole, hän tuottaa mahdollisimman vähän tuskaa mutta jossain tilanteissa se on välttämätöntä. Eivätkä nämä tilanteet vaivaa Agnia lainkaan jälkikäteen.
Punatukka ei ole luotettava liittolainen vaan arvaamaton ja saattaa vaihtaa puoltaan ilman minkäänlaista ennakkovaroitusta. Arvaamatonta miestä on vaikea lukea ja jonkun erehtyessä luottamaan häneen ei voi syyttää suuremman luokan typeryydestä. Mies ei koe valehtelua epäeettisenä ja on huomattavasti harvinaisempaa kuulla häneltä totuuden kuin valheita - ja niissä tilanteissa, missä hän ei valehtele, hän vähintään antaa muiden elää virheellisissä olettamuksissa.
Agni on häikäilemätön oppurtunisti ja on valmis puristamaan kaiken mahdollisen hyödyn itselleen. Miehenä, joka on aina joutunut olemaan varpaillaan ja toimimaan omaksi parhaakseen säilyttääkseen henkensä on luonnollisesti odotettavaa.

Menneisyys: Agni vietti nuoruutensa eteläisen Barcelin pienestä, korruptoituneesta ja slummeituneesta satamakaupungista jossa lapsi pyöri milloin kenenkin nurkissa ilman todellista kotia, onnistuen kuitenkin selviämään hengissä, tietämättä tuskin itsekään kuka noista slummien asukkaista oli hänen äitinsä, jos kukaan. Punatukkaisena lapsi sai osansa katujen väkivallasta ja oppi jo nuorella iällä pitämään itseään epäihmisenä jolla ei ollut paikkaa Ayselin luomassa maailmassa. Hänen ainoa onnensa oli, ettei kaupunki yhtä kiihkeä asiasta kuin moni muu kaupunki olisi ollut eikä näin ollen lapsi kuitenkaan päätynyt teloitettavaksi tai vangituksi ulkomuotonsa vuoksi.

Koko ikänsä kaupungin slummeissa elänyt lapsi päätti karata kurjaa kohtaloaan itseään vihaavien ihmisten keskellä ja katosi kaupungista ilman, että kukaan jäi kaipaamaan häntä. Kauas poika ei kuitenkaan päässyt vaan päätyi naimattomana ja lapsettomana eläneen naisen huostaan ottamaksi löydyttyään lähes nälkään nääntyneenä kaupungin ulkopuolelta. Kyseinen nainen, Seruya, oletti saavansa innokkaan oppipojan noidantaidoilleen joutuen kuitenkin pettymään suuresti. Mitä vanhemmaksi Agni kasvoi, sitä vähemmän hän kiinnostui opiskelemisesta jollei kyseessä sitten ollut tarina vieraista maista ja tuntemattomaan matkustamisesta tai oppitunti miekkailutaidoista.
Seruya ei ollut missään nimessä huonoin mahdollinen äitihahmo koko ikänsä ilman kunnollista vanhempaa eläneelle lapselle joka oli saanut oman osansa ja enemmänkin potkuista ja lyönneistä kadulla eläessään. Vanhus oli kenties ulkoisesti kylmä ja ankara nainen mutta tutustumisen kautta hänestä tuli esille herkempi ja ystävällisempi puoli. Lapsen kanssa häntä yhdisti kodin lisäksi myös se, että kumpikin heistä kuului yhteiskunnan ulkopuolelle, toinen kiitos ulkoisien piirteidensä, toinen omasta valinnastaan.
Äitihahmonsa ansiosta Agni oppi hyväksymään itsensä ja olemassaolonsa paremmin, nyt hänellä oli joku, joka oli onnellinen hänen olemassaolostaan. Nainen auttoi poikaa kokoamaan särkyneen itsetuntonsa palaset uudestaan ja kokoamaan ne entistä paremmaksi minäkuvaksi.

Elettyään erittäin eristetyn lapsuuden rakastettuna Agni palasi teini-iässä kylään josta oli kerran kadonnut jälkiä jättämättä ja tapasi ne samat, nyt nuorukaiseksi kasvaneet, katulapset joiden kaltainen hän oli kerran ollut. Nyt hänellä oli kuitenkin etu heihin nähden, olihan hän nyt pelottavan noidan oppipoika ja aivan yhtä voimakas noissa saastaisissa taidoissa eikä korjannut väärinkäsitystä vaikkei tätä oikeasti ollutkaan.
Vuosien kuluessa punatukka eksyi rikkolliselle polulle, eihän hänen kaltaisensa punatukkainen demoninsikiö voinut olla muuta kuin noita ja rikollinen. Aluksi Agni luonnollisesti häpesi leiskuvan punaisia hiuksiaan ja piilotteli niitä ajamalla päänsä kaljuksi mutta alkoi vähitellen nauttia erikoisuudestaan, kummallisuudestaan, demonillisuudestaan ja vaikutuksesta minkä tuo sai aikaan muissa nuorukaisissa. Hän huomasi rakastavansa heidän ihastuneita ja kauhistuneita katseitaan.

Rikollisen elämän makuun päästyään Agni ryhtyi hemmottelemaan vanhaa äitiään ja osti hänelle kaiken, mitä saattoi kuvitella hänen haluavan, varastetuilla ja huiputetuilla rahoilla luonnollisesti. Eräänä aikaisena aamuna nuoren miehen palatessa kotiinsa Seruya oli häntä vastassa haluten keskustella hänen kanssaan. Heidän elämäntapansa erosivat toisistaan kuin yö ja päivä, siinä missä Agni halusi olla huomion keskipiste, ei suostunut elämään yksinkertaista elämää pienessä mökissä kasvattaen oman ruokansa hänen äitinsä halusi vain elää huomaamattomana.

Tästä syntyneen riidan päätteeksi Agni poistui nuoren miehen kiihkolla ja uholla, pestautui ensimmäiseen alukseen jonka kohtasi ja lähti merelle. Myöhemmin hän vaihtoi alusta tuolta kauppa-alukselta merirosvoalukselle olettaen kokevansa sellaisia seikkailuita, mistä oli aina unelmoinutkin.
Merimiehen elämä sopi Agnille hyvin - hän oli yhä kummajainen mutta muiden huomattua hänen olevan hyödyllinen ja kyvykäs kummajainen hän ansaitsi pian paikkansa joukosta.

Kymmenen vuoden kuluttua punatukka palasi entistä raunioituneempaan kotikyläänsä rikkaana miehenä, oman merirosvoaluksen kapteenina. Hän oli voittanut persoonallaan miehistön luottamuksen puolelleen ja lopulta surmannut kapteenin kaksintaistelussa ryhtyen itse hänen seuraajakseen.
Äiti ei kuitenkaan ollut ottamassa miestä vastaan avosylin ja ainoa, mikä Agnia odotti, oli uutinen siitä, että nainen oli nukkunut pois vain vuosi hänen lähtönsä jälkeen.

Ammatti/nykyisyys: Agni toimii omien sanojensa mukaan seikkailijana, kiertää meriä ja vieraita maita, tapaa uusia ihmisiä päivittäin ja tienaa suuria summia rahaa. Todellisuudessa miehen työ on pääosassa merirosvousta ja toimii Idän noita-nimisen aluksen kapteenina.
Mies on ollut matkoilla vierailla mailla kymmenen vuoden ajan ja on palannut takaisin vasta viitisen vuotta sitten.

Magiataidot: Ei ole, elementti ilma.

Se, ettei Agni hallitse minkäänlaista magiaa ei kuitenkaan estä häntä antamasta ymmärtää toisin. Mies on tatuoittanut vasempaan käteensä sekä sähkö- että tuliriimuja jotka saavat aikaan sen, että mies pystyy tehostamaan miekkansa kummallakin elementillä. Todellisuudessa magiataidottomana mies ei luonnollisesti pysty käyttämään riimuja muuhun kuin aseensa tehon tehostamiseen vaikka antaakin muuta ymmärtää. Miehen todelliset kyvyt ovat kuitenkin miekan käsittelyssä itsessään mistä Agni on saanut kokemusta monella eri mantereella.

_________________
Miu Beaumont - Agni Punatukka
avatar
Lulu

Viestien lukumäärä : 105
Join date : 25.06.2012

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Agni Punatukka

Viesti kirjoittaja Kalmankukka lähetetty Ke 28 Marras 2012 - 23:41

Hienolta kuulostaa! Hyväksytty Very Happy

_________________
"Mustan lammen rannalla kasvoi kaunis kalpea kukka..."
Ongelmia tai epäselvyyksiä? Ota yhteyttä!

Yatai Myrskynsilmä, Kenraali Xian, Kalris Eldoughen, Poci, Lilium
avatar
Kalmankukka
Gamemaster

Viestien lukumäärä : 595
Join date : 20.03.2010
Ikä : 25
Paikkakunta : Turku

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa